Yakın arkadaşlarım bana hiç haber vermeden buluştular ve benim bir cevaba ihitiyacım var?

A. ile ben lisenin başından beri arkadaşız. Arkadaş grubumuza girip çıkan insanlar oldu ama biz hep en yakın arkadaş olduk ya da ben öyle düşündüm bilemiyorum. Daha sonra B., C. ve D. katıldı. Ben de hepsiyle arkadaşım, yakın bir şekilde, ama buluştukları yere beni hiç çağırmadılar. Biliyorum çağırmak zorunda değiller ama kırıldım. Bu benim elimde olan bir şey değil gerçekten. Arkadaşlarıma yazıp bir cevap almak istiyorum ama '' Çağırılmadığın yere gitme acizler öyle yapar.'' bu bana göre de böyle ama bu hep içimde kalacak ve bu benim için her zaman cevaplanmayan bir soru olacak. Dün akşam rüyama bile girdi. Ne yapmalıyım. Ona kesinlikle '' Beni neden çağırmadın.'' yazmam ama hep merakta edeceğim. Onlar benin tek arkadaşlarım ama beni çağırmadılar bile yani benimle arkadaş olmak istemiyorlar mı? Beni her yere çağırmak zorunda değiller tabi ama ben aman o kırılmasın aman bu üzülmesin diye kendimi yırtarken neden böyle yaptılar? Belki de bunu haketmediğimi düşündüğüm için bu kadar kırıldım. Bilemiyorum. Bana lütfen mantıklı bir cevap verin. :(

Yakın arkadaşlarım bana hiç haber vermeden buluştular ve benim bir cevaba ihitiyacım var?