Böyle bir kadın hakkında ne düşünürsünüz?

Diyelim ki arkadaş vasıtasıyla bir tane kadın ile tanıştınız. Kadın gayet hoş yaşını göstermiyor güzel bir kadın ve oturup kalkmasını konuşmasını bilen kendisini iyi yetiştirmiş biri olduğunu düşünüyorsunuz. Fakat ilk eşinden sonra uzunca bir müddet kimseyle ilişki yaşamadığını öğreniyorsunuz ve bunun tamamen seçici olmasından dolayı ve de anne olmasından dolayı evliliği düşünmediği için oldugunu ogreniyorsunuz?

1) Bu kadın gözünüzde nasıl bir yerde olur?

2) Garip eksi bi sey gibimi hissedersini yoksa takdirmi edersiniz?

3) Birde nicin simdiye kadar hayatina kimseyi almadin diye soran adama kriterlerime uygun biri cikmadi demek negatif bi izlenimmi verir?

Teşekkürler cevaplar icin şimdiden.

Güncellemeler
1 yıl
Ya arkadaşlar kusura bakmayın kendimi çok övmüş gibi oldum da 🙈☺️ ama az çok hani insanların üzerinde bu tarz bir irtiba bıraktığımı bildiğim için... Yani arkadaslarimda boyle derler genelde sağ olsunlar.
Bende oldugumu dusundugum gibi anlatmaya çalıştım ki ona gore degerlendirip cevap verebilin.
Tekrar sağ olun
Güncellemeler
1 yıl
Gerçekten güzel cevaplar aldım ve biraz gereksiz endişe yaptığımı fark ettim, tekrar teşekkür ederim.
Yeni cevap yazacak arkadaşlarımın cevaplarınıda sabah okurum diye düşünüyorum. Herkese iyi geceler ✨️🙋🏻‍♀️
Böyle bir kadın hakkında ne düşünürsünüz?