Bende oldugumu dusundugum gibi anlatmaya çalıştım ki ona gore degerlendirip cevap verebilin.
Tekrar sağ olun
Yeni cevap yazacak arkadaşlarımın cevaplarınıda sabah okurum diye düşünüyorum. Herkese iyi geceler ✨️🙋🏻♀️
Diyelim ki arkadaş vasıtasıyla bir tane kadın ile tanıştınız. Kadın gayet hoş yaşını göstermiyor güzel bir kadın ve oturup kalkmasını konuşmasını bilen kendisini iyi yetiştirmiş biri olduğunu düşünüyorsunuz. Fakat ilk eşinden sonra uzunca bir müddet kimseyle ilişki yaşamadığını öğreniyorsunuz ve bunun tamamen seçici olmasından dolayı ve de anne olmasından dolayı evliliği düşünmediği için oldugunu ogreniyorsunuz?
1) Bu kadın gözünüzde nasıl bir yerde olur?
2) Garip eksi bi sey gibimi hissedersini yoksa takdirmi edersiniz?
3) Birde nicin simdiye kadar hayatina kimseyi almadin diye soran adama kriterlerime uygun biri cikmadi demek negatif bi izlenimmi verir?
Teşekkürler cevaplar icin şimdiden.
Birincisi karakteri oturmuş ve ne istediğini bilen bir kadın olduğunu anlarım ve hoşuma gider tabi ki.
İkincisi ise bence senin kendini taktir etmen gerekli.
Üçüncü sorunun cevabı ise o kardeşim soracak başka soru mu bulamadı? Şu an sevgilinin olmaması ana odak değil mi? Moron erkekleri anlaması harbiden güç.
Yani once sen takdir edilecek biri oldugunun farkına var mı demek istedin?
Son yazdigini anlamadim tam yanlis harfler falan olmua devrikte sanki biraz.☺️
Evet önce insan kendinin degerinin farkında olmalı ki o elektriği verebilsin karsi tarafada
Karşı tarafta atıyorum eksi görecekse bile zaten direkt artı olarak görür bu durumda.
Tabiri caizse kendini nasıl sattığın önemli ya...
Zaten aynı zamanda da takdir edilecek bir şey olduğunu biliyorum ama işte yine de biraz sıra dışı bir durum diye cekincem var...
Çünkü çok Bıçak Sırtı bir durum isteyenmi begenenmi olmamış gibi de düşünebilirlermi diye
Bu arada Sormadi ya.. ben hani sorarsa ne dicem diye bi endiseliyimde o yuzden ☺️ olgun insan sormaz ama haklisin
Ya aslında burada detaya girmek istemedim daha tanışmadık ama boyle bir durum var Bizi birbirimize uygun görmüşler tanışacağız bakalım nasip
O tarz gibi
Ama klasik bir görücü usulü değil yani Tabii ki yalnız başımıza tanışacağız Eğer uyuşursak da işte bir ilişkiye başlayacağız sonrada nasipse evleneceğiz gibi bir durum
Teşekkür ederim sağolun inşallah
Bu kadın gözümde güzel bir yerde olur. Çünkü saçma sapan insanları hayatına almamıştır diyebiliriz bu hoş.
İkincisi gözümde ne ekside ne de artıda olur, bunu onu tanıdıkça kendi hayatı davranış ve tavırları belli eder.
Üçüncüsü ise negatif değil ama soracağım soru net olur, nedir kriterlerin ve o kadar çok mu kriterin var? Bunların cevaplarına göre de zaten hayatımız, ilişkimiz şekillenir
Gayet net ve mantıklı cvplar vermişsiniz👌. Teşekkür ederim 🙏
gec kaldiniz yukaridaki cvp veren arkadaşa sözüm var 😅
😅
😀 dur ya hemen umutsuzluğa kapılma bakarsın onunla olmaz seninle deneriz istersen 😅
Aaa güzel cvp ti bak aklımı karıştırdın simdi 😀😅
Dur ya oda olur adım adım
Hadi iyi geceler kactim ben 😀😅 tekrar teşekkürler iyi geceler 🙋🏻♀️
Kendini bilen seçici olan insanları takdir ederim tercihlerine saygı duyarım. art niyet düşünmem nasipse olur derim arkadaşlığımı seviyeli bir şekilde devam ettiririm o müsade ettiği sürece
Güzel cvp teşekkür ederim
Rica ederim iyi geceler
Iyi geceler
Cevap
7Cevap
burada amac evlılık ıcın mı tanısma? kendı acımdan soyleyım bırkere oyle bır kadının kalıtelı oldugunu dusunurum krıterlerıme uygun bırı cıkmadı derse krıterlerını sorarım ama bu gercekten negatıf bır algı olusturabılır onun yerıne benı hakedecek bırını bekledım dıyebılırsın
Amac evlilik evet. Aslında işin gerçeği şu... elbette ki acele etmedim Eebette ki seçiciyim fakat şöyle de bir durum var evden çalıştığım için bir de yeni taşındığım için bu şehirdeyim geci 5 yil oldu ama sonradan taşındığım için arkadaş çevremde kısıtlıydı ve dolayısıyla birilerini tanıma imkanım da yoktu. Işte bu sefer de hani sanki kimse bunu istememiş gibi de düşünür mü gibi çekiniyorum. Ama yanlış anlaşılmak istemem fakat az çok da kendime de güveniyorum Yani istenilmeyecek biri değilim. Dolayısıyla negatif düşünmemesi gerekir.
Eğer biraz da kader kısmet diye de bir inancı varsa... bilemiyorum ama yine de beni düşündüren bir durum bu. Teşekkür ederim cevabınız için
krıterlerım dersen bıraz agır olabılır demekkı cok zor sartları var dıyebılır ama benım dedıgım gıbı benı hakedecegıne ınandıgım bırı cıkmadı karsıma dersen daha kalıtelı bır cevap olur dıye dusunuyorum. rşca ederım umarım az da olsa yardımcı olmusumdur
Evet hem iddali hemde ozguvenli bir cvp olur, teşekkürler 👌🙏
:) sevındım
😊🙏
Böyle biriysen gerçekten bence hiç evlenme üzülürsün insanlar zalim bu devirde
Neden evlenmeyeyim? Yani evlilik niyetinde biriymis tanismadik daha
Belli ki iyi birisin, duygusal hassas birisin, her önüne gelenle ilişki kuran rahat biri olarak yaşamamışsın ınsanların cogu duygusuz zalim acımasız merhametsiz üzülürsün diye diyorum
Allah iyilerle karşılaştırsın. Yalnizim zaten uzun zamandır. Yalnizlik ta Allah a mshsus be arkadaşim.
Ben hic evlenmedim kime baksam mutlaka kötü bir yönü çıkıyor tamamen vazgeçtim
Haklı olabilirsin Çünkü ne kadar çok insan tanıdin o kadar herkesin tuhaf huylarının olduğunu fark ediyor insan. Yani normal insandan daha fazla tuhaf insan var sanki... ama diyebileceğim şey isteyen herkesin karşısına Allah hayırlı güzel yuvalar kurabileceği insanlar çıkarsın
Peki
Peki? 😁
😅
Sorun değil benim için
Takdir edilecek bir kadın
Kriterlerin neler ki.
ne sonuca vardın
Sonuc derken? Varmam gereken sonuc yoktu. Okumadan yorum yapan tayfa
Evlenelim😂
Evettt 😁
😅
Yüzükleri alıyorum
tamam dir 🥰 mutluluktan uçuyorum 😅
Biraz zaman ver evlilik teklifi organize etmem lazım
Ay pardon birden Heyecan yaptım tabii sende haklısın 🤣
😘 Hazır olduğunda ulaş bana😂
Tamam şekerim 😅
👍
Bide 👍yapmış 😀 Bu arada teşekkür gece gece güldüm sayende. Cvp icin tekrar teşekkürler. Iyi geceler 🙋🏻♀️
İyi geceler ben ciddi demiştim 😳
😀 iyi geceler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?