Şuanda çok yolunda giden ciddi bir ilişkim var ama zaafiyetim olan başka bir adam var. Bir süredir görüşmeyi tümüyle kesmiştim ama bir şekilde yine bana ulaştı ve ben kendimi çok zor tutuyorum. Bu bir kişilik bozukluğu olabilir mi? Gerçekten kontrolsüz bir ruh halim var... Ne yapabilirim durumu toparlamak için?
Cevabın nedir?
+1 yılKendi erkeğinden para, sosyal konum, mesleki başarı vb alanlarda daha güçlü bir erkeğe rastlamış doyumsuz ve aciz kadındır. Daha önce aldatılmış olmak ve intikam, burada tetikleyici bir faktör olabilir ama temel sebep değildir. Aldatılan kadın, herşeye rağmen mevcut erkeğinin yanında kendini güvende hissediyorsa, genelde intikam peşinde koşmaz. Ama bir kenara da yazar ve hiç unutmaz. Bir erkek gibi aldatmanın psikolojik çöküntüsünü yaşamaz. Çünkü ona karar verdiği zaman, zaten kocasını ya da sevgilisini kalbinden çıkarmıştır. Sadece zaman zaman ona acır. aldattıktan sonra da artık eskiye, geri dönmesi çok zordur. Senin, kontrolsüz ruh halinden ziyade, karakterindeki zayıflıktan kaynaklanıyor bu durum.
53 Yorumla
Soran+1 yılBaşta bahsettiğin gibi durumlar söz konusu değil. Mevcut ilişkimdeki adama da sonsuz güvenim var ve intikam ile ilgili de değil. sadece karaktersizliğimden sanırım...
- +1 yıl
Soru başlığın, aldatan kadın hakkında ne düşünüyorsunuz olunca, ben de kendi düşüncelerimi yazdım. Seninle ilgili olan konu sonunda, karakterindeki zayıflık.
Soran+1 yılBen de öyle düşünüyorum... teşekkür ederim paylaşımın için
En İyi Cevaplar
+1 yılşeytan seninle uğraşıyor sakın kendini hataya düşürme
42 Yorumla
Soran+1 yılBöyle bir şey olabilir mi? Namaza mı başlasam acaba
- +1 yıl
evet tabikide çok güzel olur namaz insanı yapacağı hatalardan sakındırır
Gizli Üye(30-35)+1 yılKişilik bozukluğundan ziyade yapı meselesi. Kimi kişiler kiskanc ve sahiplenicidirler kimileride hayati biraz rahat ve eglencesine yasama taraftaridir umursamazlardir. Eger kiskancsan eşin bunu kaldiramayacaksa bilerek boyle pislikligine yapiyorsan kisilik bozuklugudur
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYakalanmayacaksan sorun değil, ama sorumluluk sana ait. Yakalanırsan başına gelebilecek şeyleri , riskleri vs göz önünde bulundur. Yakalanmayacaksan sorun olmaz. Zaten sadece zevk için yapıyorsun. Keyfine, eğlencene bakıyorsun. Pislikçe bir şey değil yani.
02 Yorumla
Soran+1 yılYakalanırsam ne olur sence?
Cevap sahibi+1 yılOnu ben bilemem. Eşinin nasıl biri olduğuna bağlı.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
46
Cevap
59Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. kişilik bozukluğu diyemeyiz. zaaflar ile farklı şeylerin birleşimi olabilir. mesela sevgilin aklına mantığına duygularına hitap ediyor olabilir ama içindeki gizli hislere hitap etmiyorsa bilinçaltı bunu başka birisiyle gidermeye çalışıyor olabilir. o yüzden hep diyoruz sizi her yönüyle tamamlayan kişilerle birlikte olun. daha net bişey söylemek için sizi tanımak gerek incelemeye alınmanız gerek zaaflarınız bilinçaltı kodlarınız vs. ancak ozaman anlayabiliriz durumunuzu o kişinin sizin neyinize hitap ettiğini ozaman çözebiliriz.
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. sevgi ve şehvet farklı duygular. sevgilinin belki kişiliğine hayransın ya da sana güven verdiği için kaybetmek istemiyorsun. huzurlu bir liman gibi. öbür adam ise çok çekici olduğu için hormonların tepe yapıyor. bunu kontrol edebilirsin, edemiyorsan da sevgilinin gururunu kırmayı bırak.
10 Yorumla
+1 yılAldatmanın kadini erkeği yoktur bence sevgilinden ayril sevmiyorsan ama zaafim dedigin kisiye dönme sadece gercekten sevecegin birini bekle böyle olmaz digeri pesni birakmazsa surekli bu durumda mi olacaksin net bir şekilde ikisine de yol ver kendini dinle
10 Yorumla
+1 yılEğer birisi varken başkasını düşünüyorsan o kişiyle sevgili ol çünkü diğerini hiç sevmemişsin demektir seni anlayabiliyorum kötü hissediyorsun ama dediğim gibi o adam da seni seviyorsa onunla sevgili ol
10 YorumlaSuanki birlikte oldugun insani tercih ettigine degmeyecek eger bir hata yapar yanlis yaparsan ikisindende olursun onedenle birini sec bosver otekini insanlar bos sacma sevilecek dogru duzgun yanlari yok zaten bari ciddi iliskini kurtar.
00 YorumlaSerefsiz. lik orusboluk devam et böyle bir kadini daha ana haberlerde gazetelerde erkek cinayetine kurban gitti mansetiyle diye yakinda görürüz artik...
40 Yorumla
+1 yılAyrılıp istediğin kişiyle yat neden bu karaktersizliği yapıyorsun? Ezik ve aşağılık insan olarak görüyorum.
25 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama hayatımdaki insanı çok seviyorum
- +1 yıl
Sevsen aldatmayı istemezsin sen ondan bir şekilde nemalanıyrsundur o yüzden kaybetmek istemiyorsun.
- +1 yıl
Ciddi ilişki içinde olduğun adamı cinsel olarak arzulamıyorsun ama onunla evlenmeyi düşünüyorsun dimi?
Soran+1 yılHayır, aksine hiçbir menfaatim olmayan birisi. Yani şuanda bunu söylemenin ne anlamı var bilmiyorum ama durumu bile çok kötü bir insan. Hani genelde öyle bir algı vardır ya parası için vs. Diye düşünülür. Öyle bir durum da yok... sadece onunla sevgiyi paylaşmak çok güzel. Hayatımda olmadığı bir an bile düşünemiyorum ama dediğim gibi bir karmaşa içindeyim
- +1 yıl
Onunla seks düşünüyor musun sana ne hissettiriyor bu durum ve ilerde evlenmeyi mi düşünüyorsun onunla? Diğer elemanla seks dışında bir ilişki düşünüyor musun düşünüyorsan o ister mi bunu?
+1 yılHayatinda olan insani sevseydin 2. Tercihin olmazdi. sana tavsiyem iliskini bitir 2. Tercihine git. ikili yurutecek kadar karaktersiz olamazsin kendine saygin olsun mutluluklar 👍🏻
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı.
+1 yılSen kendin hakkında ne düşünürsen, herkes de onu düşünür. Anladın sen beni. Bu adiligi yapacağına seç birini, en çok hangisini seviyorsan, onun ol, diğerine yol ver. Olması gereken bu
00 Yorumla Kisilik degil de oros*puluk var benden söylemesi boyle bir ilgin var madem sevgilinden ayrıl çocuğun gururuyla oynama
20 Yorumla
+1 yılAhlaksız olduğunu düşünüyorum! aldatilanin kadını erkeği olmaz her türlüsü ahlaksızlıktır. hiçbir sebep aldatmayı haklı göstermez..
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılBunu birçok kişi yaşıyor hemen hemen. Kendine hakim olmanı öneririm, iletişim kanallarını kapa.
Haaa illaki çok çok istiyorsan bir kez dene ama çok daha iyi olmayacak emin ol.00 Yorumla Dünyanın en aşşağılık yaratıklarıdır aldatmış ise bunın başka açıklaması olamaz..
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNamussuz şerefsiz kurşunu kafadan yemeye layık bir soysuz
80 Yorumla
+1 yılterbiyem müsait değil ama yine de ipucu vereyim. O...
30 Yorumla
+1 yılCiddi olduğun insanda bir takim eksiklikler vardır diğeriyle o eksiklikleri tamamlarsin
17 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum belki de, ama öyle bir vicdan ki anlatamam
Soran+1 yılAslında var ama çatışıyor, çok kompleks
- +1 yıl
@İnfinity__ Kadın aldatınca bunun sorumlusu erkek mi oluyor, bunu nasıl bakış açısı? Tamam aldatıyor, zevk için yapıyor, bu beni ilgilendirmez, sonuçta kendi zevki. Ama kızın aldatmasından dolayı, sorumlusu erkektir demek feministçe (erkek düşmanıca) bir yaklaşım.
- +1 yıl
Böyle erkek düşmanı açıklamalar yapmayın.
- +1 yıl
@Ateist_Türk Sanırım sen aldatildin zamaninda 😄Ben feminist değilim erkek düşmanı da. Erkek icin de ayni gorusu one surerim. Ayrıca istediğim tarzda da aciklama yaparım buna sen müdahale edemezsin haddini bil derim
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ciddi bir ilişkin varken eski kişi aklini celmesi iyi degil. ikisinden birini seç derim. Kaldiki eskisi hala aklindaysa mantıklı olan o bence.
08 Yorumla- +1 yıl
Pisman olacak
- +1 yıl
Kaybedince daha çok seviyor insan , kaybetmesin de
- +1 yıl
Kazanmayi ogrenirsin
- +1 yıl
Evet keşke bende bilseydim
Saçma. bu şekilde bir anlamı yok nereye kadar ilerisinide düşünecek sana zarar vermeyecek bir karar vermelisin bence
00 Yorumla
+1 yılEğer yanlış olsaydı o adamı arzulamazdın değil mi? Bence onu da öbürünü de elinde tutmalısın. Doğru olan bu bence.
135 Yorumla- +1 yıl
Bu yorumundan dolayı demiyorum ama , başka yorumlarından dolayı diyorum, sen var ya tam bir ezik, kadınlara tapan, femdomcu, kadınlara köle olmuş beyinsiz bir beta erkeğisin. Tam bir eziksin. Bir erkek (!) olarak feminizmi radikalce savunman senin nasıl bir mazoşist olduğunu gösteriyor. Fotoğraftaki alnına 19.99 etiketini de sahiben mi yapıştır acaba. :D :D Tipinde meymenet yok, çareyi feminizm de mi buldun. Kızlara yalaka olursam belki 1-2 tanesi bana bakar diye mi düşünüyorsun. :D :D
- +1 yıl
@Ateist_Türk Haklısın.
- +1 yıl
@Ateist_Türk Kızlara yalaka olmayıp ne yapıcam? Sizde ya. rak var onlarda a. m var. Nereden baksan iki kat zarar. Erkeklere mi yalakalık yapıyım? :D
- +1 yıl
@Ateist_Türk Herkes keşke senin gibi dürüst olsa mk. Herkes birbirini kırmamak için poponu yırtıyor. Böyle konuş çükümü ye işte. Dürüstlük 10 numara. Yalancı tiplerden sıkıldım.
- +1 yıl
Ne saçmalıyorsun yav. ". Böyle konuş çükümü ye işte." Bu ne saçma bir cümle lan. Ben gay değilim, kendine başka partner bul. Ayrıca kadınlara yalaka bir feminist olursan kendi kendine zarar verirsin, her açıdan. Bir gün bir kız sana tecavüz iftirası atarsa o savunduğun feminizm ideolojisi sana zarar vericek. Bunun farkında değilsin. Ayrıca hiçbir kız beta bir erkeği sevmez, kızlar dominant alfa erkek severler. Bu kafayla gidersen daha çok konu açarsın, çirkinim neden sevgilim olmuyor diye. Ki yanılmıyorsam bir ara sürekli böyle konular açan kişi sendin. Ben sana yardım etmek için bir çok şey yazmıştım. Ama daha sonra faşist bir feminist olduğunu görünce keşke yardım etmeseydim senin gibi bir eziğe diye düşündüm. Senin bol bol kişisel gelişim kitapları okuman, aerobik spor yapman ve özgüvenini kazanman lazım. Kendini çok geliştirmen lazım sosyal olarak.
- +1 yıl
Ama profesyonel destek olmadan içinde bulunduğun durumdan çok zor çıkarsın. Sen resmen kadınlara köle olmuşsun. Femdom bir bağımlılıktır, zararlıdır ve biran önce önlenmesi gerekilir. Kendini yenilemeye ve değiştirmeye bak. The Red Pill filmini izlemekle başla bence.
- +1 yıl
@Ateist_Türk Bir kız bana tecavüz etti diye iftira atamaz. Çünkü benimle hiçbir kız ilişkiye girmez. Ha yakışıklı bir erkekle ilişkiye girip bana iftira atabilir. Ama onu da yapamaz. Çünkü çevremde kız yok. Kadın beyanı esastır çok saçma birşey. Ama onu anlamak da mümkün , benim kızım olsa "baba erkek arkadaşım bana tecavüz etti" dese , çocuk da gelip "hayır ben öyle birşey yapmadım, isteyerek ilişkiye girdik" dese. Ben de kadın beyanını esas alırdım. Ama devletin bunu yapması çok saçma.
Asıl konuya dönecek olursak , eğer o alfa muhabbeti sende işe yaradıysa emin ol alfa olduğun için değil yakışıklı olduğun için işe yaramıştır. - +1 yıl
@Ateist_Türk Anlattığım şeyleri yaşayan benim , benden iyi bilmeniz mümkün değil. Ben doğdum büyüdüm ve bir anda "ben tipsizim" demedim. Yaşadığım şeyler doğrultusunda , benim düşüncem böyle şekillendi. Ben kendimi tipsiz bulduğum için değil Kızlar beni tipsiz bulduğu için reddedildim.
- +1 yıl
@Ateist_Türk Ve bunları kafamdan da uydurmuyorum , beni reddeden kızlar kendileri söylediler tipsiz olduğun için reddettik. Ne kadar alfa olduğun s2mizde değil dediler. Ben dünyayı yönetsem bana bakacak tek şey aynadaki tipsiz eşşeğe benzeyen suratım.
- +1 yıl
@Ateist_Türk Kadınlara köle olduğum falan yok, ben otelimde de çeviri büromda da kadın eleman çalıştırmıyorum. Kadınlara köle olan birini arıyorsan, bayan garson alınacaktır yazan dükkanlara gir bak.
- +1 yıl
Muhammet Reşit vakasını bilir misin? Muhammet Reşit sadece internetten arkadaş olduğu ve hiçbir sohbet bile etmediği bir kız tarafından sahte tecavüz bildirimine uğradı. Gerçek hayatta hiçbir görüşmüşlüğü bile yoktu. Ve o çocuğu öldürdü babası. Kız tecavüz iftiarası attığı için serbest bırakıldı. Tüm feministler o kızı savundu biliyor musun? Bir başka olay feminist Seda Yelkenci vakası, bu kız da sahte taciz bildirdi bir erkeğe. Feministler o kızı da savunuyor.
Sen de feministleri savunuyorsun. Sevgilin olsa da , olmasa da feminizmi ve feministleri savunmaman lazım. İşe burdan başla. İkinci olarak feminizmi savunmak sana hiçbir şey katmaz. Daha önce de söyledim, aynı yanlışları yapıp farklı sonuç bekleme. Feminist erkek ezik erkektir, kadınlara tapan erkektir. Şu cümleni ele alalım: "eğer o alfa muhabbeti sende işe yaradıysa emin ol alfa olduğun için değil yakışıklı olduğun için işe yaramıştır." Bak şu sözün tamamen yanlış. - +1 yıl
Ben aşırı yakışıklı biri değilim, orta tipliyim. Alfa erkek olmak, özgüvenli olmak çekicilikte ilk sırada gelir. Sen dünyanın en yakışıklı erkeği bile olsan şu düşüncelerinle ve kafa yapınla asla sevgili yapamazsın. Sen kız olsan senin gibi biriyle çıkar mıydın? Kendi kendine sor, nerde hata yapıyorum diye. Bir kere beta bir erkeksin, kadınlara tapmıyorum diyorsun, hayır bal gibi de kadınlara tapıyorsun. Feminizmi savunan her erkek kadınlara tapıyordur. Sen bir de radikalce savunuyorsun feminizmi, sanki sana bir faydası varmış gibi. Kendi kendine zarar veriyorsun.
- +1 yıl
" Kız tecavüz iftiarası attığı için serbest bırakıldı" şöyle yazmak istemiştim yanlış oldu. "Kız tecavüz iftirası atmasına rağmen serbest bırakıldı"
- +1 yıl
@Ateist_Türk Yakışıklı olmak hiçbir işe yaramıyor mu diyorsun yani?
- +1 yıl
@Ateist_Türk Ben feminizmi savunuyorum. Kendine feminist diyen faşistleri değil. Feminizm kelimesi kadınlarla ilgili olmasının sebebi, kadınların önceden erkeklerden çok alt seviyede olmasından dolayıydı. Yani erkekler ölsün yaşasın kadınlar diye ortaya atılmış bir düşünce değil. Onu yanlış yorumlayanlar feminist değildir. Tek savunduğu düşünce şudur o da " toplum olarak erkek şöyle olmalı böyle olmalı, kadın şöyle olsun böyle olsun demeyelim. Herkes istediği gibi yaşasın, bir erkek sırf erkek diye kadından üstün görülmesin. Herkes eşit olsun" Düşünce bu. Ben bunu benimsedim. Onlar "erkekler ölsün, yaşasın kadınlar" dediler ve feminizm'in arkasına sığındılar diye ben niye düşüncemden vazgeçecem? onlar vazgeçsin.
- +1 yıl
Hiçbir işe yaramıyor demiyorum. Yakışıklılık zarar vermez, ama yakışıklı olmadan da bir insan başka özelliklerini geliştirip kız tavlayabilir rahatlıkla. Ama apt*l feminist erkekler bunu yapamaz. Sen de o apt*llardan olma. Kendi hem cinslerinden nefret eden, kendi haklarından nefret eden bir sal*k olma. Anladın mı? Senden cidden bir bok olmaz ya. Son konuşmamızda feminizmi savunan bir yorum yapmıştın, ben karşı çıkınca iğrenç şeyler söylemiştin şimdi hatırladım. Cidden senden bir cacık olmaz ya. Sen femdomcu feminist, kadınlara köle olan bir beta erkek olarak kalırsın bence. Akıllı biri olsan anti feminist olurdun bir kere.
- +1 yıl
@Ateist_Türk Bunun betalıkla alfalıkla alakası yok. Sen feminizmi öyle görüyor olabilirsin. Haklı da olabilirsin ama ben öyle görmüyorum. Erkekler ölsün yaşasın kadınlar diyen feminist olmuyor yani. Her neyse , sen orta tipli birisin , ben en alt seviyenin de altında olan bir tipim.
- +1 yıl
@Ateist_Türk Vur kafasına al ekmeğini mantığı bende işe yaramıyor. Hiçbir zaman sevgilin olmayacak sözüne sonuna kadar katılıyorum. Olmayacak çünkü tipsizim.
- +1 yıl
Sende cidden zeka yok ya. Sevgilin olmamasına hiç şaşırmıyorum. Feminizm kadın üstünlüğü ve erkek düşmanlığıdır. Feminizm ingilizce bir kelime ve türkçe karşılığı kadıncılık demektir. Neden meninist değilsin? Neden erkek haklarını savunmuyorsun bre cahil. Süresiz nafaka, "kadın beyanı esastır", sadece erkeklere uygulanan hadım işkenceleri bunları feministler savundu ve çıkarttı. Feminist sayfaların ve feminizmde önder olanların hepsi bunu savundu ve çıkarttı. Sen de bunları destekliyorsun. Cidden tam bir femdomcu beta erkeksin. Kadın yalakasısın. Şu saçmalıkları bırak artık. Ya da daha yorum atma bana.
- +1 yıl
@Ateist_Türk
Dil öğren olur dediler , 3 yabancı dil biliyorum.
Vücut yap olur dediler , 3 yıldır bodybuilding yapıyorum.
Sosyal ol olur dediler , üniversitede 4 klüp kurdum , masa tenisi, dalış , gezi , bilardo. Hepsine 100erden fazla üye kaydettim. Gezi klübüyle 12 , dalış klübüyle 30 toplamda 42 tane gezi düzenledim.
Paran olsun olur dediler, Tübitak'ın girişimci yarışmalarına katılıp fikir sattım, kendi otelimi açtım , kendi çeviri büromu açtım.
Bir tek abim " tipsizsin olmaz" dedi. Kim haklı çıktı? Abim.
- +1 yıl
". Olmayacak çünkü tipsizim." demişsin. Hayır tipinle alakalı değil, zekanla alakalı. Çünkü zekan düşük, kafan çalışmıyor, sosyal zekan çok düşük, Ben zaten eski yorumlarını da biliyorum senin. Sen sevgili yapamazsın. Sevgili yapmanın ilk şartı bir kere anti feminist olman. Erkek gibi erkek olman. Sen çaresiz, kadınlara tapan, femdomcu bir köle iken hangi kız seni yanında taşımak ister ki? Hiçbir kız.
- +1 yıl
@Ateist_Türk Tamam kardeşim ben ger. izekalıyım. Bütün yakışıklı erkekler zeki.
- +1 yıl
@Ateist_Türk Feminizm erkek düşmanlığıysa , meninizm de kadın düşmanlığıdır.
- +1 yıl
Tamam ne halin varsa gör o zaman. Bye.
- +1 yıl
Meninizm durduk yerde çıkmadı, feminizme tepki olarak, erkek haklarını savunmak için çıktı. Yani feminizmin erkek düşmanlığını ve kadın üstünlüğünü durdurmak için çıktı. X kişisi Y kişiye yumruk atıyorsa, Y kişisi de X kişisine nefsi müdafa için yumruk atar. Olayı böyle düşün, örnek verdim. Daha feminizmin erkek düşmanlığı ve kadın üstünlüğü olduğunu anlayamayan biri iletişim ile kız tavlayamaz. Cidden zekan 0.
- +1 yıl
Yorum da atma daha sıkıldım artık saçmalıklarından. Sus biraz, kapat konuyu bildirim geliyor.
- +1 yıl
@Ateist_Türk Dediğim gibi siz yakışıklı erkekler olarak kadınları çirkin erkeklerden çok daha iyi tanıyorsunuz. Ne istediklerini daha iyi bilirsiniz. Ben ne anlarım? Hayatta hiçbi bok başaramayan kadın kölesi eziğin tekiyim ben.
- +1 yıl
@Ateist_Türk Sen madem şuandaki adalete güvenmiyorsun. Yarın birgün şuanda birlikte olduğun veya daha önce birlikte olduğun bir kızın sana iftira atmayacağını nerden biliyorsun?
- +1 yıl
@Ateist_Türk Kızlar alfa erkeklere iftira atamıyor mu?
- +1 yıl
@Ateist_Türk Ayrıca dediğin cinayeti işleyen kızın babasıymış , adalet öldürmedi o çocuğu. Bizim adaletimiz meninist olsaydı da o çocuk ölecekti. Adalet kadın beyanını esas almasa da dediğim gibi babası kadın beyanını esas alacaktı. Öyle değil mi?
- +1 yıl
Kızlar herkese iftira atabilir. Beyinsiz beyinsiz konuşma. Bunların ne alakası var alfa erkek veya beta erkek olmakla. Bir de dil biliyorum, fikir sattım falan diyorsun. Bu zeka seviyesiyle mi? :D Hayatın yalan senin. Hiçbir şeyine de inanmıyorum. Yahu ben anti feministim diyorum, en azından erkek haklarını savunuyorum. Sen ise direk feminizmi destekliyorsun. Kadın beyanı esastır ı savunanları, sadece erkeklere yönelik olan hadım işkencelerini, süresiz nafakaları destekliyorsun. Bunları desteklememen lazım. Erkek haklarını savunman lazım diyorum. Jeton düşmüyor mu sende. Yarım saattir zamanımı çaldın benim. O lanet, pislik çeneni kapat biraz artık. Vır vır vır vır , bir sus artık lan , bir sus. Allahın gerizek*lısı.
- +1 yıl
Defol git yorumdan sus artık lan. Cevap verdiğime pişman etme beni. Çeneni kapat artık sus sus. Anlamıyor musun sus. İngilizce mi söyleyeyim. Shut up your mouth.
- +1 yıl
@Ateist_Türk Sen sorduğum soruya yanıt ver. O çocuk feministler hiç olmasaydı da ölecek miydi ölmeyecek miydi?
- +1 yıl
Neyse ben bildirimleri kapatıp konudan çıkıyorum. Senin saçmalıklarınla uğraşamam daha.
- +1 yıl
@Ateist_Türk Ölecekti diyemiyorsun çünkü o zaman haksız çıkıyorsun. Ben feminist olmadan önce de reddediliyordum bunu da belirteyim. Sen de o zaman tecavüz evliliklerini destekliyorsun kardeşim. Sırf kadın diye kadınların kütüphaneye bile alınmamasını destekliyorsun, tecavüze uğradığı için kadının öldürülmesini destekliyorsun, Yalan desene hadi. Olmadı mı? 13 yaşındaki kızların dedelere gelin edilmesini destekliyorsun. Nafaka'ymış. Ulan bu ülkede tecavüze uğrayıp kürtaj yasaklandı diye ömür boyu tecavüzcüsünün çocuğunu büyütmek zorunda olan kadınlar var. Mal mal konuşuyorsun. Yarım saattir edebimi korudum. Yarım saattir 1 tane bana hakaret etmediğin yorumun yok. Malın evladı.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz cesur ol ve ayrıl. En azından biraz dürüst ol. Ben aldatıyorum, her türlü çapkınlık, şerefsizlik bende mesela. Bir kız bana tatlı gelmesin benim olana kadar her şeyi yaparım. Sen de ya hadi işine olduğunu kabul et ya da ayrıl ikilemde kalma 😄
00 YorumlaÖyle birşey olsa ilk önce kacırırım hamile olunca bak ayrılmak isteyecekmi
02 Yorumla
Soran+1 yılHamile de kaldım bu arada diğerinden, öyle bir hikaye de var ve kopamıyoruz bir şekilde
+1 yılHislerini ve duygularını değil aklını kullanmayı dene.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 932 cevap paylaştı. senin yerinde bir erkek olsaydi yapardı. relax. hiç bir erkek sadık olunmayi haketmiyor
01 Yorumla- +1 yıl
Yok yaaa
+1 yılne olcak beni. kimse umrumda degil aldatan kisiler kararktersizlerdir😂😂🖕
00 YorumlaMadem zaafiyetin var öbür adama onla birlikte ol o zaman niye kandırıyorsun sevgilini.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Bunun sonu yok cinsellik de varsa aldatmada adamda senin yakadan dusmez
015 Yorumla
Soran+1 yılBela mı olur diyorsun?
Soran+1 yılZaafiyetim olan adamla sadece cinsellik üzerine, haftada en fazla bir kere görüşüyorduk ve sadece cinsellik, başka hiçbir paylaşımımız olmadı
Soran+1 yılNe desem bilemedim, buradayım da.. çok değersiz hissettiriyor ama nesi bende zaaf yaratıyor anlamıyorum
Soran+1 yılHayır değil, cinselliği çok farklı şekillerde yaşadım ama böyle bir şey hissetmemiştim
Soran+1 yılSanırım adamın hayatında sınırlar olması beni cezbediyor, mantıklı düşünmeye çalışarak belki uzak durabilirim
Soran+1 yılHatta belki hayatında ciddi olduğu bir kadın bile olabilir, düşündükçe tüylerim ürperiyor
Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. sevgilin vsr ve sen başkasıyla olmak istiyosun ondan gizli bende de oluyordu o istek bence yap napcaksan 😂
25 Yorumla
Soran+1 yılÇok çirkin bir his
Soran+1 yılÇok dürtüselim, bir anda oluveriyor
Soran+1 yılHenüz değil, yapma arifesinde hissediyorum
+1 yılDuygularına hakim olamiyorsan bari bedenine hakim ol..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sana lazım olan open relationship. Bu tarzı kabul edecek erkeklerme takılabilirsin ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirine zaafın varsa ondan kendini uzak tutman çok zor. Ben de aynı durumla karşı karşıyayım ve kaçamıyorum akışına bıraktım
10 Yorumla
+1 yılHerkes aldatıyor zaten şimdi kimse sütten çıkmış ak kaşık rollerine bürünmesin
00 Yorumla
+1 yılBenimde karsi koyulamaz cazibem. var dilersen tanisalim😜😁😁
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapamazsın yakalanmamaya çalış benimde zaafım var adam şimdi kaç dese kaçarım
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yapıyorsun?
Cevap sahibi+1 yılBenim daha kolay oluyor 2-3 ayda bir gördüğüm için anlık cilveleşmelerle falan geçiştiriyorum. Sevgilimi çok aşırı sevmiyorum yalan söylemiyim. Küçüklüğümden beri sevdiğim adam belli ama o bana bakmıyor çok aldatmış sayılmıyorum o açıdan
Ayyyyy Şu an da ayni durumdayız ufff çok bok bir duygu benimde ilişkim düzenli ama başkasına aşığım düzenli ilişkimi mahvedicem biliyorum ama yapıcak bişey yok aşk en güzeli ayrıl bundan zaten eğer ilki gerçekten sevseydin diğeri olmazdı
00 Yorumlaüç kişi gezme iki kişi gez onun için rahatla ve rahatlat bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılErkek hakkında ne düşünüyosam onu yani nası bu kadar karaktersiz şe*refsiz ahlak yoksunu ola biliyorsunuz. Aileden mi geliyor bu ahlaksızlık?
00 Yorumla
+1 yılEvli misin ve o adamla cinsel ilişkin oldumu daha önce?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvli değilim ve ikisiyle de oldu
- +1 yıl
O zaman rahatsın ikisiyle de hayatını yaşa hayatın tadına bak
Kaşarlık ruhunda vardır. Tıpkı erkek olan türü gibi; tohum israfıdır.
10 Yorumlaİşin zor ama duygularına deyil sana deyer veren seni sevenle ol
05 YorumlaSorunu biliyorsun zaten. İlişkini bitir ve zaafın olan kişiye git
00 Yorumla
+1 yıliliskin ruhunda bitmis senin herseyini diger adama vermek istiyorsun isin zor
07 Yorumla
Soran+1 yılOf ne yapacağım bilmiyorum, öldürsem kendimi kurtulsam tüm bu pislikten
- +1 yıl
bir secim yap
- +1 yıl
ve iliskin oldumu ikisi ilede
Soran+1 yılOldu
- +1 yıl
diye bilecegim tek kelime hangisi ile mutlu oldu isen ona git
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim insanca önerilerin için
- +1 yıl
baska bisey diyemem bende yasadim bir bayanla beraberligim varken diger bir bayani arzuladim sana burdan argo yazanlar cok namuslular belli
Aldatan insan son derece zavallidir. Cinsiyetine baglamayin.
21 Yorumla- +1 yıl
Cinsiyete
+1 yılBen aldattım sevgilimi ve sonrasında onunda beni aldattığını öğrendim
01 YorumlaAldatan erkek yutulur da aldatan kadın Boğaz’da kalır yapma
04 Yorumla
Soran+1 yılKafayı yiyeceğim napsam bilmiyorum
Soran+1 yılKalbim tamamen hayatımdaki adamdan yana, ama içimde bir dürtü diğerine gitmek istiyor ve ben sürekli bu frenle yaşamaya çalışıyorum.. her ilişkimde böyle üstelik, hep aynı dürtüyü yaşıyorum
+1 yılSakın aldatma çok istiyorsan ayrıl ama aldatma bunun sana yapılabileceğini düşün ne hissederdin
10 Yorumla
+1 yılInsanlari kullanan bencil varlik
20 Yorumla
+1 yılSen ona asiksin sanirim
01 Yorumla
Soran+1 yılBen de gece bunu düşündüm
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılhıstrıonık kişilik bozuklugu
03 Yorumla
Soran+1 yılBorderline tanısı kondu daha önce ama histronik de olabilirim, bir bozukluğum olduğu kesin
- +1 yıl
nevroz ve psıkoz atakların var mı kısa zamanda degıskenlık gosteren
Soran+1 yılPsikoz daha az olsa da aşırı nevrotik ataklarım oluyor
- Aşk İlişkileri konusunda 595 cevap paylaştı.
+1 yılKadın olarak değerlendirmem
16 Yorumla- +1 yıl
bn özelden ulaşrmsn bşy srcm
Soran+1 yılMesaj gönderemezsin diyor
- +1 yıl
şmidi dene
- +1 yıl
@acilacilacill burdan sor
- +1 yıl
özel
- +1 yıl
@acilacilacill tamam sorun o zaman
+1 yılCok net karaktersizdir. m
01 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle diyorum...
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Mantığını kullanmalısın
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl kullanacağımı bilmiyorum, duygularımdan başka bir şeyi göremiyorum
Soran+1 yılBana değer vermediğini düşündüğüm için olmadı, sanırım bu bir hırsa dönüşüyor ve zaafiyet dediğim şey de bu
+1 yılAldatan erkek hakkında düşündüğümün aynısı
10 Yorumla
+1 yılucuzsun. umarım yarı yolda kalırsın
10 YorumlaOnun duygularıyla oyanacagına ayrıl
10 Yorumla
+1 yılKaraktersiz oldugunu düşünüyorum.
30 YorumlaHiç birşey düşünmüyorum.
00 Yorumla
+1 yılZaafın olan kişi ile cinsel ilişki yaşadın mı?
00 Yorumla
+1 yılHayatınız boş ya, bocalayın durun...
00 YorumlaBirinden birini sec. Yaptigin yanlisini aga babasi
00 Yorumla
+1 yılAldatan kim olursa olsun sevmem
00 Yorumla- Devamını Gör (45)
Devamını Gör(90)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?