görümcem sürekli sanki bana laf sokuyor gibi hissediyorum asla ısınamıyorum sevgilim sıgır araba almıştı anneside yanımda basıl araba sürdün mü güzelmi diye sordu evet güzel dedim sürdüm dedim görümcemde bana sıfır araba tabi sürersin dedi sanki ben görmemişim gibi sonra sevgilime dedim bunu oda o öyle demek istememiş falan dedi bi gün sevgilimle tartıştık ve bana küfür etti ablasıyla konuşurken bunu ona belirttim oda kardeşini savunur gibi bana ben aranızdaki sorunu bilmiyorum dedi ne olursa olsun bi kadına küfür edilmez yani bunlar normal şeylermi bana mı batıyor lütfen yorum yapın
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Umruna alarak önemli bir insanmış gibi hissettiriyorsun o yok gibi davransan kazanırsın.
Haklısın ama takma onu
ama bu yüzden sevgilimle aram çok açıkdı istemsizce ablasından nefret ettigimi biliyor yani ablam geldi diyince ben istemsizce soguk davranıyorum dedikleri aklıma geliyoe
Evli değil misin
hayır kısa bi süre sonra nişanlanacagız
Senin bu karıyla işin çok zor bence evlenme hemen
ya hayatımdaki insan sürekli onu savunuyor tamam hatalı ama sen neden böyle yapıyorsun diyor bende senin ablanla görüşmek konuşmak istemiyorum diyoe
Bu sorunu çözmen gerekiyor kesinlikle
ve benim ablamla arkadaş gibiler hiçbi problem yok aralarında bana görmemiş muammelesi yapıyor görümcem ve bizim maddi durumumuz hayatımdaki insandan çok çok iyi 21 yaşındayım ve babam bana f30 aldı biz kullanalım diye kendi arabası car babamın başka kim görmemiş Allah aşkına onun sıfır arabasına mı kaldım ben çok sinirlerim bozuluyor böyle bi muammele gördügüm için ve asla kimseyi paramla veya malımla aşşaglayan bi insan degilim olmadımda gözüm hiçbirzaman yüksekde de olmadı
bu sorunu nasıl çözebilirim
Bu aileyi bırakarak tüm sorunu çözersin kökten
ya ama hayatımdaki insnaı seviyorum
Sevmek böyle değil sevmekte huzurda var sende huzur yok
ablası olmada cidden huzurum olcak gibi zaten sürekli konuşmuyorum samimide degilim çok ama istemsizce ablam geldi falan diyince igrenmek geliyor bana napcam bilmiyorum
Bana yaz konuşalım
Seni kıskanıyor
ya ben kızdan nefret ettim cideen yani bunun gibi bi kaç şey saha oldu istemsizce bunu sevgilimede belirtiyorum ge hep onu savunuyor ilişkimiz çok zedelendi nişanlanmamıza çok az kaldı
Erkekler anlamaz , bide kız kardeşi ne desin. İçten içe seni kıskanıyor ve bunu laflarıyla belli ediyor. Sende lafınj ver ama çok yükselmeden ve içinde tutmadan. Onu iyi ayarla. Yoksa sen kötü olursun. O seni seviyor ama sen ona karşı istemez olursun.
şu an tam olarak o durumdayım biliyormusun o beni çok seviyormuşda ben ona böyle yapıyormuşum
bişey de demedim biliyormusun yüzüne sadece sustum tatsızlık olmadın diye
Susma , lafını ver. Erkek arkadaşına da anlat. Çünkü o evde , işte ben ona böyle yaptım da o memnun olmadı diye anlatıp bütün aileyi sana karşı dolduracak. Sevgilin de dahil. Erkekler çabuk gaza gelir
evet doldurdugunu hissediyorum bi gün ablam geldi dedi seni doldurmasına izin verme dedim 2 gündür konuşmuyoruz ablası benim hakkımda hiçbişey demiyormuş ben herşeyi uzatıyormuşum oda birdaha benim ablamla görüşüp konuşmak istemiyormuş
Ha kısasa kısas diyor yani. Senin ablan naptı ki.
hiçbişey ablamla iyi anlaşırlar bi problemleri hiç olmadı ablam asla karışmaz ilişkimize yasinle arkadaş gibiler
onun ailesine göre durumumuz iyi biraz maddi durumumuz sanırım anlası ilk defa sıfır araba görünce benide öyle zannetti ve ablam asla sevgilime karşı maddi anlamda bi aşşaglama gibi birşeyde bulunmadı ailemde öyle insanlar degiller
ablasının paraya çok deger verdigini düşünüyorum hediye alıyorum fiyatını soruyor araba alıyor hayatımdaki insan sürüyorum sürer tabi sıfır araba diyor birde üstüne beni suçluyor kardeşin küfür etti diyorum aranızdaki olayı bilmiyorum diyor böyle bi insan
Ama senin ablanla görüşmeme kararı almış ki ablanın bi lafı sözüde yokmuş. Ben sana bişey diyim mi böyle onun bunun aklına giden, kendi yaşadığı ilişkiyi bilmeyen , yanındaki kızı savumamayan erkekten olmaz. Ben ablasını atsın demiyorum ama bi haddini bildirsin. O kız nerden alıyor bu kadar cürreti, senin sevgilinden tabiki de. burada asıl savunulması gereken kişi sensin.
ablamla sırf onun ablasını sevmiyorum diye konuşmuyor bende aynusını dedim beni savunmayı bil bi kerede beni koru dedim aradaki dengeyi sen saglamazsan dedm ben anlaşamam ailenle zaten dedim dengeyi kurman lazım dedim o dese benim sevdigim kadın bu abla sen nasıl böyle yanlış bi cümle kuruyorsun ara özür dile dese birdaha yapamaz sevgilim demiş işte sıfır araba mevzusunu yanlış anlamış diye kız bana yazıyor ki çok kırıldım sana gerçekden beni nasıl yanlış anlarsın ben sana o anlamda demedim diyor özürde dilemiyor mahçupda olmuyor bana bunu diyor beni nasıl yanlış anlarsın çok kırıldım sana diyor
"Olayların detayını bilmediğim için bir şey diyemiyorum hakkınızda hayırlısı olur inşallah ne senin nede yasinin üzülmesini istemem" iki yıllık ilişkim kız bana sana kırıldım falan diyor konu kapanıyor biz zaten ayrıldık diyorum bana küfür etti kardeşin diyorum bana bu cevabı verdi
Haadini bildir
birdahakine yapmalıyım sanırım ve sevgilimle aram çok açıldı bu yüzden
Yas farki var mı
o 31 yaşında ben 21
Ondan iste
neden acaba sevgilim çok iyi bi insan onun içinde hiç kötü niyet yok diyor bilmiyorum
Abla ya
bilmiyorum bi kerede çocuguna hediye aldım beni konferansa aldı sevgilim ama kızın haberi yokdu hediyeyi ne kadara aldı diye sordu ben şok geçirdim sevgilimde diyor ki o keşke harcamasaydı oarasını hani ne kadara aldı ki diye sormak istedi diyor