Neden olum neden ya niye mutlu olamıyorum şu hayatta ya çok mu bir şey istedim yaşıtlarıma bak birde bana bak ne arkadaşım var ne bir yanımda duracak dostum ailemden başka kimsem yok bıktım ya sıkıntılardan biz niye yaşıyoruz abi niye şu Türkiye ekonomisinde ev mi geçindireceğiz yıllarca çalışıp ömrünün yarısını bir ev için mi vereceksin niye arabamız yok niye bıktım bu baba tarafı mevzularından huzurlu hayatımız niye yok ben çok sıkıldım bunaldım bu şehirden uzaklara gidip dertsiz stressiz hayat yaşamak istiyorum bende istiyorum kendi bahçem olsun ekeyim hasat edeyim beni gerçekten anlayan bir kız olsun yanımda dursun beraber zorlukları aşalım niye bu kadar zor doğru düzgün kız bulmak kötülük denen kavram niye var bu dünyada test için ise üfle surayı kopsun kıyamet herkes fakir düşüyor serseriliğe kötülüğe mutluluğu kafa güzelleştiren şeylerde arıyor
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu şekilde giderse psikolojin bozulur. En iyisi oluruna bırakmak. Çünkü düşünecek o kadar şey var ki hepsini böyle kafaya taksak kafayı yeriz.
Oluruna bırakıyoruz yine aynı şeyler
Çok da oluruna bırakmış gibi değilsin. Yazdıklarına bakılırsa kafaya takıyorsun baya. Bu kadar kafaya takmak sıkıntı.
Abi birikiyor birikiyor birden en ufak şeyde patlıyor ondan dolayı
Ben de senin gibiydim. Muhtemelen yaşadıklarımı duyarsan ben iyi şeyler yaşamışım dersin. Kafaya çok taktım şimdi psikolojik olarak iyi değilim. Sağlığımdan da oluyordum. O yüzden bıraktım kafaya takmayı. Anladım ki herşeyin başı dağlık.
O yüzden kendimi spora vereceğim haftasonu kayıt olacağım basacağım evde zaten spor yapıyorum fitness
Bak bu çok iyi bir dille işte. Spor hem kafanı toplar hem de kas yapıp daha özgüvenli olursun
Aynen öyle kral aslında bu da bize verilen bir güçtür biliyor musun?
İçindeki bütün öfkeni, hırsını, pişmanlıklarını, üzüntünün hıncını sporda çıkaracaksın.
Hani olur ya ilk aşkın olur birisi sonra seni bırakır gider o acınası halinle kalır durursun.
Onu yaşadığımız için iyi biliriz.
Aslında bu da bize verilen nimet spora başlayıp bunca zamana kadar kendime söylenen aşağılayıcı laflar aklına gelecek basacaksın tükenene kadar. Beni umarım iyi anlarsın ağabey
Hayat iyi anlıyorum. Ben de terk edildim sevdiğim tarafından. O zamanlar 24 yaşındaydım. Şimdi 31 yaşındayım. O gün bu gündür bir daha sevgili yapmadım. Kafaya taktım durdum kendimi suçladım falan en sonunda bıraktım düşünmeyi. Fazla düşünmek yoruyor.
Hocam siz niye kafayı taktınız öğrenebilir miyim bir sakıncası yoksa
Beni nedensizce terk etmişti. Bu duruma kafayı taktım. Kavga edip ayrılsak anlardım da hiçbir promlemlerim yoktu. En azından benim bildiğim buydu.
Abi bilir misin bende öyle ayrılmak zorunda kaldım.
Ben normalde çekingen birisiyim.
Hani bunca zamana kadar yanıma kız alıp onla orada burada kahve falan içmedim hatta tek başıma kafeye bile gitmedim abi kızla ilk kez park dışında bir yere gidelim dedik bindik minibüse kalabalık ortama gittik bir sürü kafe ya da restoran vardı oturalım dedi yoruldum falan kafeye geçelim dedi abi bende çekindim bana dedi sen beni aldatıyorsun falan bindik minibüse geri döndük ondan sonra ayrıldık abi şaka gibi ben öyle çok sevmiştim ki abi gözlerim doldu şu an
Ayrılmak için bahane üretiyorlar. Çok üzücü bir durum. Benimki bana soğudum dedi sebep bile sunmadı düşün.
Abi bütün bunların sebebi çok ilgi göstermek çok sevmenin yüzündendir.
Hepsi bu yüzden gelen ilginin fazla olması sebebiyle sıkılıp ayrılıyorlar ve bu da normal bir şey değil karşıdaki kişiyi düşünmeden sebepsiz yere ayrılıyorlar
Aynen öyle. Çok güzel bir konuya değindin. Çok ilgi sevgi soğumalarına sebep oluyor
O yüzden abi bu hayatta bir insanı kendinden daha çok sevmeyeceksin.
Bu devirde seni gerçekten anlayan saf temiz kız da kalmadı.
Hepsi iki yüzlü ve de para göz.
İnşallah hayırlısı ile karşına daha iyileri çıkar abim
Aynen ama her erkek nasıl aynı değilse her kız da aynı değildir bence. Teşekkür ederim inşallah hepimizin karşısına iyi insanlar çıkar 😊
Aynen öyle abi hayatta her zaman dürüst olmalıyız. İyiler kazanacak inşallah kendine iyi bak abim 💪🏻
Sağol kardeşim sen de kendine iyi bak. İyiler inşallah kazanır dediğin gibi.
Amin❤️
Sadece sen sınanmıyorsun. Bize dünyaya gelirken seçim hakkı verilmedi biz seçildik.
Haklısın haklısın da bir şeyler değişmiyor
Yaşın kaç?
Lise son sınıf öğrencisi diyelim
Sınıfta kaldın mı hiç?
Hayır
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!