Gizli Üye(36-45)1 yılSen yine böyle düşünüyorsun. Bu bile senin iyi olduğunun kanıtı. Ben sana eşimin bana neler yaptığını anlatsam inanamazsın. Bende şu an boşanma aşamasındayım. Neler yaşadığını az çok tahmin edebiliyorum. Bende sohbet edecek birini bulursam öyle dertleşiyorum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılBence boşanmadan önce iyice düşünün. Ayrıca buradan birileri ile konuşmanız eşinizle aranızı daha da açar. Burada insanlar kendilerini olmadıklarını biri gibi mükemmel gibi gösteriyorlar. Siz de bilinç altı olarak buradaki sahte insanlar ile eşinizi kıyaslıyorsunuz ve belki aranızı düzeltebilme ihtimaliniz olsa bile bu ihtimal kalmamış oluyor.
O yüzden en iyisi boşanma işini iyice düşünüp öyle karar verin. Ve bu süreçte de kimseyle sohbet etmeyin. Varsa kız arkadaşlarımızla ve en önemlisi de ailenizle fikir alışverişinde bulunun.
24 Yorumla
Soran1 yılzaten hep bu düşünceler nedeniyle rahat değilim
- 1 yıl
O zaman bence bırakın burdan birileri ile konuşmayı. Zaten gerçek karakterini göstermiyor kimse. Sizi de anlamıyorum sanmayın. Çok zor bir süreçten geçiyorsunuz. İnsan evlenip ömür boyu aynı kişi ile mutlu bir hayat yaşamak istiyor ve bu hayaller ile başlıyorsunuz ve hayalleriniz hüsrana uğruyor. O yüzden Allah sabır versin. Ama boşanma işini iyice düşünün. Bu devirde kimse sorsan hemen boşan diyorlar. Halbuki bir başkası ile de evlenseniz illaki sorunlarınız olur. Tv de gösterilen aşk hikayelerini yok gerçek hayatta. Mutlu olanlar da hep bir orta yol bulup o şekilde ilişkisini sürdürüyor. Kendi ailemiz ile bile birçok kavga, sorun yaşıyoruz. E evlenince tamamen yabancı birine alışmak da kolay olmuyor tabi. Kısaca siz daha iyisini bilirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Soran1 yılhariikasınız, çok teşekkür ederim tüm düşünceleriniz için
- 1 yıl
Estağfurullah ben teşekkür ederim asıl. Burdan birileri ile konuştuğunuz için kendinizi kötü biri olarak görmeyin. Sadece dertleşmeye ihtiyacınız var. Ama bu konuda en iyisi aileden birileri ile dertleşmetir.
Gizli Üye(36-45)1 yılBence şu aşamada, boşanma arifesinde konuşsan da olur. Biraz kafa dağıtırsın. Kadınlar konuşarak rahatlar. Ayrıldıktan sonra, belli bir süre de geçtikten sonra artık yeni bir ilişkiye yelken açarsın. 😊😊
Ama yasak olan şey çekici geldiği için şu anki muhabbetlerin çon keyifli geldiğine eminim 😊😊01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılMerhaba, boşanma durumu ne durumda. Olumlu bir gelişme oldu mu?
Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Önce ayrıl. Daha ayrılmadan başkalarına yönelirsen eğer varsa bir olasılık barışmanıza onu da azaltıyorsun. Belki uzaklaştınız ama hala birbirinize sorumluluklarınız var. Yuva kurmak bitirmek kolay değil, iyi düşün dışarıdaki üçüncü sahislar için önemi yoktur senin evindeki alakan hata işlerine gelir onlara vakit ayirman sohbet etmen ama senin için ayrılmak ya da ayni evde olmak büyük anlam taşıyor. Ha gerçekten yürümüyorsa ilerde tam ayrılınca kendinu onarip yinede arkadaş edinirsin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
101Cevap
- Aile & Toplum konusunda 16b cevap paylaştı.
1 yılYanlış diyemem ama normal konuş sonra boşanınca istediğini yap gadası
12 Yorumla
Soran1 yılteşekkürler
- 1 yıl
Boşanana kadar sabret bazı şeylere
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u 1 yılHata bence de.. çünkü boşanmamışsın daha
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. evlilik kafa uyumu olunca güzeldir her konuda çiftler arkadaş gibi olmadığı için sorun yaşanıyor karşında konuşacak biri olmayınca hiç tanımadığın biriyle konuşmak dertleşmek insanı rahatlatıyor ama şu gerçek bekarlık sultanlık 😂 bende bosandigim için
15 Yorumla
Soran1 yılevet, haklısınız. zaten bu yüzden ben de böyle bir soru açma gereği duydum
Soran1 yılondan hiç şüphem yok zaten, doğru
1 yılBuradakilerin gazıyla veya ilgisiyle egonu tatmin edip gtün kalkıp yuvanı yıkma gtünün üstüne çakılırsın
24 Yorumla
Soran1 yılhayır, gelecek ay zaten boşanıyoruz
- 1 yıl
Sebep
Soran1 yılşiddetli geçimszilik
- 1 yıl
Nerde o eski annelerimiz nerde şimdiki bi b. Ka yaramayan yeni kızlar
1 yılHiç hata olur mu?
En doğru davranış.
Sitemizde bu konularda birçok hayırsever vardır. İstediğiniz zaman sizi sevabına rahatlatırlar. Boşanma sürecini en rahat şekilde atlatırsınız.
Boşandığınızı anlamazsınız bile hiç boş kalmazsınız. Afiyet olsun10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılSeni bu duruma iten biri var.. bunda hata ya da sorun gormek kimseye dusmez sen kendini. kendi. istedigini. yapiyorswn onemli olan budur.
11 Yorumla
Soran1 yılteşekkür ederim
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılGayet normal bende aynı şekilde yim burada konuşuyorum rahatlıyorum sizin neden aranız iyi değil sorun ne peki
12 Yorumla
Soran1 yılözel sorunlarımız var, geçinemiyoruz. boşanma kararı aldık
- 1 yıl
Hmmm kavga gürültü yok galiba
Anlattığına göre evliliğiniz fiilen bitmiş zaten, resmi olarak bitmesinin yaptığın şeyle ilgisi yok, rahat ol bence.
14 Yorumla
Soran1 yıltam olarak bu, fiilen bitti
Soran1 yılbakalım hayat nasıl ilerleyecek
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Senin kararin elbette. Kimse bunu yargilayamaz. Karariniz bu yöndeyse kimin ne yaptığının bir önemi yok.
12 Yorumla
Bence yanlış abla sonucta hâla evlisin senide anlıyorum ihtiyacların var. Esinle ne zamandır yapmıyosunuz?
12 Yorumla
Soran1 yıl1 ay kadar oldu
1 yılEvlilik bitmis zaten sizin. Zevkine bak. Senin gibi bikac partnerim var burada becerdigim 🔥 kadinlik ve tatmin olmak seninde hakkin
14 Yorumla
Soran1 yılfiilen bitmiş demek daha doğru bir tanım
- 1 yıl
Yani evet. Ama bir onemi yok. Keyfine bak.
Soran1 yılteşekkürler
- 1 yıl
Genel olarak yuksek birisin sanirim
- Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılZaten boşancan kafani dagit bisey olmaz salla gitsin :)
14 Yorumla
Soran1 yılteşekkürler
- 1 yıl
Ricalar herzaman :) ueni hayatinda basarilar
Soran1 yılsağ olun
- 1 yıl
Rica :)
Bence bir sorun yok zevkine bak. Reelde buluşma oldu mu hiç?
15 Yorumla
Soran1 yılhayır
Soran1 yılşu anda hayır
Aile & Toplum konusunda 878 cevap paylaştı. Yanlış git eşinle konuş boşanmaktan çocuk oyuncağı değil
11 Yorumla
Soran1 yılçoktan bu kararı aldık
Gizli Üye(25-29)1 yılEşinle neden boşanıyorsun çünkü sürekli sosyal medyadasın ve yeni insanlarla tanışıyorsun bu yüzden evliligini bitiriyorsun bu dogru degil Demek ki sosyal medya evliligini bitiriyor bunu bilerek yapiyorsun boşanmadan buradan birisiyle konuşuyorsan bu aldatmadır Zina bir suçtur ve evlisin. Zina yapıyorsun bu dogru degil.
21 Yorumla
Cevap sahibi1 yılArada birileriyle konuşacaksan neden evlendin ve başka bir adamın duygularıyla hayatîyla oynadın
- Aile & Toplum konusunda 391 cevap paylaştı.
1 yılEvet yanlış ama gel beraber yanlışları doğruya. Çevirelim
10 Yorumla
1 yılHayır değil bunun canlı örneğini çok yakından görüyorum seninki de ihtiyaç kasma kendini düşün boş ver
11 Yorumla
Soran1 yılteşekkürler
Gizli Üye(25-29)1 yılbence bunu düşünüp içinde ukte kalması bile güzel bir insan olduğunu gösteriyor bana karşı eşinle daha fazla yok yürüyemiyorsunuz demek ki böyle bir karar aldınız başka birisiyle konuşmanda bir durum olacağını düşünmüyorum
18 Yorumla
Cevap sahibi1 yılcevap verecek misin
Soran1 yılçok teşekkürler
Cevap sahibi1 yılneden boşanıyorsunuz
Soran1 yılözel sorunlar diyelim, geçimsizlik
Cevap sahibi1 yılsen ufak birleysen kafana bir şey takmışsın bende farklı birşeyden bi ara kafama bir şey takmıştım danışsam sorun olur mu normalden
Cevap sahibi1 yıliçinde ukte kalmazsa
Cevap sahibi1 yıl?
Cevap sahibi1 yılBakacak mısın
Aile & Toplum konusunda 366 cevap paylaştı. İlişkiniz bitmiş. Yani yadırgamıyorum seni o yüzden. Sohbet etmen de gayet normal. Cinsel ihtiyacını da gidermen normal. Boşanmanız da kesinleşmiş ne desek boş.
00 YorumlaKafanı karıştırır ve evliliğin üzerinde olumsuz etki yapar en azından bu süreçte uzak durmanı tavsiye ederim. Boşluktayken saçma sapan insanlar ilgi ve dikkatini çeker
00 Yorumla
1 yılBende eşimi. begenmiyorum fizik olarak kötü hayalimdeki kadın o değil en başta evlenmemeliydim şimdi bosasam nasıl olacak yapamam herhalde ama goUmde diaaridq
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Demek ki arzularına yenik düşen bir kadınsın ya da doğru ifadeyle eksik kalan yerlerin var duygusal ve fiziksel bu boşluğu doldurmak hoşuna gidiyor
00 YorumlaBence yanlış. Sonuç olarak resmiyette bitmemiş. Ne zaman resmî olarak biter işte o zaman istediğinizi yapın kime ne. Şöyle düşünün aynı durumu eşiniz yapsa etik bulur musunuz? Sanmıyorum.
00 YorumlaHer ne kadar ilişkininiz bitme aşamasında olsa bile aynı evi paylaşıyorsanız şu konumda ona karşı saygısızlıktır boşanın istediğini yapmakta özgürsün.
00 YorumlaIllaha bisey yapicak değil işin insanız sonuçta bizde taş duvar değiliz gidipte aşkım demiyoruz yapmıyoruz yurumuyoruz birine hakkın tabi
06 Yorumla
1 yılİyi gitmeyen hiçbir ilişki , ilişki birliktelik değildir. Herkes özgürdür istediğin gibi takılabilirsin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
1 yılZaten evlilik bitmiş boşol boşol boşol dedimi bitti ortada resmiyet var sadece onun da hiç bir önemi de yok
00 Yorumla
1 yılBurayı bırakıp evliliğini kurtarmaya çalışsan nasıl olur. Özelden görüştüklerin de olur
10 Yorumla
1 yılBoşanma sebebiniz nedir peki yuvanızı kurtarma imkanınız hiç mi yok
01 Yorumla- 1 yıl
Nedir sebebi
Aile & Toplum konusunda 441 cevap paylaştı. Herkes burada bazı ihtiyaçlarını gideriyor normal bir şey hata mı değil mi bilemem
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Eksik olanları başka yerde araman çok doğal ki sen sanal yapıyorsun sanırım.
00 YorumlaBoşanmayı beklesen daha uygun olabilir karşı taraf başka anlamlar çıkarabilir
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 680 cevap paylaştı.
1 yılHata bacım hataaa önce boşan sonra yap istediğini az karakter yahu. Kendineda mi saygın yok
00 Yorumla
1 yılyapcak bisey yok
Ama boşanmayi beklesen iyi olur
Sonra gel
00 Yorumla
1 yılBu evlilerde genəl olarak bulunan bir özellik galiba. Dışarıya gözünüz nə meyilli. Trajikomik.
01 Yorumla- 1 yıl
Da haroso
Niye kötü olsun ki zaten Sonuçta işinden ayrılmayacak mısın
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 783 cevap paylaştı.
1 yılbence yanlıs bosanınca yapmalısın lakın bosanmalar uzun sürdügü icin tutmayabılırsın kendini
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGereksinimlerimi gideriyorum derken nasıl yani anlamadım?
Ama genel olarak cevaplayayım bence yanlış yapıyorsun boşandıktan sonra yap ne yaparsan bence yani01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSanane nasıl olduğumdan?
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılKonuşa bilirsin istediğin gibi boşanacaksan site her bulunan art niyetli değildir
00 Yorumla
1 yılYanlış. Ayrıl bitsin kopsun bağın sonra ne yaparsan yap.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBurada takılmalar elbet yanlış değil boşanmamışken kocanı aldatırsan yanlışı o zaman yaparsın sonuçta içinde bir boşluk var o boşluğu burada dolduruyorsun seni mutlu ediyorsa sıkıntı yok
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBen de evliyim. Fiilen biten evlilikse mecbur ihtiyacını burada karşılayacaksın
00 Yorumla
1 yılGereksinimlerim derken neyi kastediyorsun ?
12 Yorumla
Soran1 yılsohbet
- 1 yıl
Burdan biriyle bulustun mu?
Ihtiyac sonucta ama ayni evdemisiniz hala peki
18 Yorumla
Soran1 yılevet, çocuk olduğu için şu anda aynı evdeyiz fakat iki yabancıyız
Soran1 yılevet
Yanlış değil yetişkin insansın ve ihtiyacın var
18 Yorumla
Soran1 yılteşekkürler
1 yılNeler konuştuğuna göre değişir
15 Yorumla
Soran1 yılişte detayda anlattım...
- 1 yıl
Ha ihtiyacını gideriyosun. burada gidermek yerine kocanla ihtiyaçlarını giderseniz sorunlar çözülür gibi. Seni kınamak değil niyetim hayır. Ama evliliklerde cinsellikle ile çözülmeyen mesele yok gibi. Küsersin gece sevişirsin sabahına geçer her şey
- 1 yıl
seks bile kurtarmıyosa evliliği yap gitsin
Soran1 yılyok, o da isteksiz zaten. yanaşmıyor bile, ayrı odalarda yatıyoruz
- 1 yıl
Yapalım diye değil sorununuz ne diye konuşalım
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılEşin de yapıyor olabilir mi sence?
15 Yorumla
Soran1 yılbilmiyorum, gerçekten de evde iki yabancıyız
- 1 yıl
Bağlar kopmuşsa ve boşanma kararınız ikiniz tarafından netse sorun yok. Zaten herkes kendi hayatına bakıyor
- 1 yıl
Rica ederim
- 1 yıl
İyidir seni sormalı 😄
- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılÇoğu hiç bişey yooken yapıyor merak etme
12 Yorumla
Soran1 yılöyleleri de vardır doğru
- 1 yıl
Çok hemde
1 yılDikkat et yakalanma istediğini yasa
12 Yorumla- 1 yıl
Çok yaşadım konuştum böyle ilişkilerim çok oldu
Soran1 yılanladım
Boşanmadan yaptığı açıklamada her şey yanlış. Sabret tamamen bağ kopsun ondan sonra ne yaparsan yap. Seninle evliyken o başka kadınlarla konuşsa sence normal mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBitmiş zaten sizin evlilik diye bir şey kalmamış bence takıl burada konuş olabilirjabilir hepimizin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBence yanlış yapma bacım boşamana kadar rahat dur soyadın değişsin sonra ne halin varsa gör eşinde dursun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBazen insan bişeyleri en yakınına Bİle anlatamaz. Öyle zamanlarda anonim anlatıp rahatlamak kafasını dağıtmak ister ki bu durumda gayet normal zaten
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılMuhtemelen aynı boşanmayı yaşadım bende
Cevap sahibi1 yılAynı sen?
1 yılselamlar yanlıs bır durumyok kaldıkı ınsanız doogal ıhtıyaclaırımızda var kadın olsun erkek olsun.. bende yapıcak bırılerı arıyorum. sanaldan vs bana yazmanı ısterım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHyatına başka birini almayı düşünüyorsan beni al 😃
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHayır niye yanlış olsun? Boşanacaksın zaten. Tanışmayı çok isterdim ayrıca.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılYanlış kaybol buradan lütfen.
30 Yorumla
1 yılEşinle tamamen bitirip ondan sonra yeni limanlara yelken açılman bence senin duruşun için daha iyi olur
00 YorumlaAleyhte delil olabilir.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 877 cevap paylaştı.
1 yılDertleşmek istersen konuşalım
10 Yorumla - Devamını Gör (67)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne