Güncellemeler
1 yıl
Bir de açık lise sınavına girmedim annem gidip baktirir babama söyler mi bilmiyorum onu nasıl yapicam
Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar siz iyi misiniz. Okuyanlar ne oluyor atanamiyor kar kuzenim öğretmenlik okudur 1 senedir evde. Boş boş oturuyor. Sizin beyniniz yikanmis siz okiyun lann sektirin
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Oku ekonomik özgürlüğün olsun sana saygı duysunlar neden kendinizi ziyan ediyorsunuz
İlerde pişman olup başını duvarlara vurursun
Açık lise bitmedi istesem de 1 sene daha okuyamam
Bence oku gayret et fazla değil 2 sene sonra pişman olursun okumak başta zor gelir ama bitirip işe girip meyvesini yemek inan ki çok güzel
Anlamıyor sun galiba okuyamam istesem de açık lise bitmedi daha diyorum hala oku diyo
Senin hayatın senin kararların banane ama ailene yalan söylemen doğru değil dürüstçe okumak istemediğini söyleyebilirsin
Zorluyor lar iste
üni okumak gereksiz değil mi bende okumayı düşünmüyorum da?
Öyle de bir yerden de para kazanmak gerek. Okuyanlar görüyorsunuz ya atanamiyor ıssız ya da Kasiyer vs asagilamiyorum ama okuyan birinin daha iyi yerlerde olması gerek
Sonra sana diyecekler diploma nerede? Sen ne diyeceksin
O zaman zengin olup tuyerim
Sen hayatı o kadar kolay sanıyorsun galiba. Ne iş yapacaksın da o kadar para kazanacaksın?
şu an yaptığım işi 👻
Ne iş yapıyorsun?
Kaydını yaptır öyle dursun gider çalışır para kazanırsın arada derslere git sınavda salla kalsan da bi halt olmaz zaten.
Açık lise bitmedi gidemem ki
Açık lise ne alaka açık üniversite mi demek istedin
Geçen açık lise sınavı vardı girdim sanıyorlar ama girmedim şimdi uniye gitcem sanıyorlar
Çok üzüleceksin ama şimdi neden böyle yazdığımı 5-10 sene sonra anlayacaksın. Kısaca doğru yolda degilsin
Açık lise bitmedi istesem de okuyamam
Yolun yol değil. Yalan atark seni çok üzerler
Ne boş yaptın be okiyanlar ne olmuş da boş yaptiniz be
Prenses oku. Okurken de çalışabilirsin
Açık lise bitmedi istesem de okuyamam
Ee bilmiyolar mı
Biliuorkar da iste