Ben sinif ogretmenligu okuyorum ilk senem sevgilim var birbirimizi çok seviyoruz ama sevgilim okumuyor durumları gayet iyi evi arabası falan var daha askere gitmedi gelince iş kuracak kendine ama şimdi ben okuyorum diye ya ailem istemezse diye şüpheye düşüyorum ama şu an annem konuştuğumu biliyor ya sonradan karşı gelirlerse ayrıca sevgilim de bizim baya uzaktan akraba çok seviyoruz ilk defa bu kadar sevildiğimi hissediyorum ya ailem karşı gelirse sonradan napicam?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Parası var, evi ve arabası var de yola gelir ailen merak etme. Askerden sonra iş kuracak de bol bol paramız olacak de herkes yolunu bulur awk..
Tabi orası öyle ailem biraz akademik başarıya takıntılı
aileni bırak sen evlenince sorun olur. zevkleriniz hayata bakışınız farklı olacak. işi arabası bişe y ifade etmez
Yani haklısın ama öyle cahil bi insan değil anlayışlı gayet bilmiyorum
senden daha cahil , bu yüzden her konu sorun olacak. çocuk büyütme konusunda bile anlaşamayacaksınız
Ya her şey sevgi değil ama gerçekten cok seviyorum çok değer görüyorum kaybetmek istemiyorum o yüzden
zor bir durum. sonrası pişmanlık
Öyle durumu varsa okumasına gerek yok ev araba kimin onun mu
Evet arabası evi kendinin
Boş ver sen okumuş kızsın
Fırlama olur öyle tipler aldatır seni
Yok asla öyle bi çocuk değil ilk defa bu kadar sdeger gördüğümün ve sevildugimin farkindayim
Üniversite okuyanların durumu ortada. Annene böyle dersin.
Ailene
Ya diyorum zaten ama sen okuyorsun mesleğini eline alacaksın kendinden daha yüksek birilerini bulabilirsin diyor
Sevgilinin maddi durumu iyi zaten asıl sana problem olmazsa eğitim düzeyi ailene hiç olmaz bence
Benlik sorun yok tabiki de ailem aklimi karistiriyor sadece
Sende zaten sınıf öğretmenliği okuyorsun çokta mühim değil
Evet zaten çok pohpohlu bi bölüm değil normal öğretmen olacağım ama iste ailem sorun çıkarır diye dusunuyorum
Hiç sanmıyorum
Ailene ne sen istiyosan
Ya sevgilimi çok seviyorum gerçekten çok guzel hayallerimiz var ama aileme de karşı gelmek istemiyorum
Ama ömrünü ailen yaşamıcak sen yaşıcaksın
Haklısın
Davul bile dengi dengine
Ben evlendim lise mezunu eşim
Siz ne iş yapiyosnyz
Elektrik mühendisiyim ben
Aileniz ne tepki verdi peki sorun yaşanıyor mu aranızda
Ailem benim kararlarıma hep saygı duydu ama başta istemediler tabi layık göremediler. Tanıdıktan sonra sevdiler ama. Çok nadir alkol kullanıyor onu da beraber kullanıyoruz. Uzun yıllardır birlikteyiz başka bir kadına gözünün ucuyla bile baktığını görmedim. Başka kadınlar ona yaklaşınca tersleyip uzaklaşıyor. Bu yeterliydi benim için, ailem için de öyle. Gözüm arkada kalmıyor hiç şüphe ettirmiyor kendinden. Hayatının merkezindeyim. Eşimin maddi durumu da iyi değildi açıkçası seninki gibi evi ve arabası yoktu. Benim ailem bir evlerini benim üstüme yaptı, orada yaşıyoruz. Arabayı da evlenmeden önce benim dayatmalarımla aldı. Sanayide çalışıyordu bir de dükkan açtı şu an işletiyor. şu an herkes kocanı adam ettin diyor 😂 o da aynı şeyi söylüyor zaten. Erkeğin azıcık gönlü varsa biraz da karısının desteğiyle her şeyi yapabiliyor canlı kanıtıyız. Aramız çok iyi zaten parası pulu okulu değildi mesele enerjimiz müthiş uyumluydu ve karışılıklı güven ilişkisiydi. Hala da öyle. Deyim yerindeyse biraz da hanımcı kocam😃
Ne güzel adınıza çok sevindim benim sevgilim de öyle ilk defa bu kadar değer gördüğümün ve sevildiğimin farkındayım zaten benim için sorun yok illa bir iş kurar yapar ama ailem sorun biraz