Aile & Toplum Sizi, size anlatmamızı ister misiniz? lanetlivisneliilips Takip Et Guru Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 118 Yapay Zekaya Sor @AlmanPrens ilee tahminlerr başlasın🦋 #almanprensundlanetlivisne🙌🏻 Güncellemeler1 yıl Eveeet vişneye kısa bir ara oje sürüp geliyorum ekxjnd Güncellemeler1 yıl İhtiyacım olsa bi soru sorsam bu kadar gelmez yhaa😹 Sizi, size anlatmamızı ister misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 19 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. OLur anlatın bakalım 1 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Saygılı, hayattan umudunu kesmiş, negatif bakış açısıyla bakan biri Yorumla
Biscolatagirl Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Olur anlat canım parmaklara dikkat analiz soruları yorar bende yapmıştım vakit boldu diye🤣🤣 1 5 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Valla yaw😹 Özgürlüğe düşkün, düşünceli biri Yorumla Biscolatagirl 1 yıl Evet çok doğru tebrikler🍫🦋 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Ayyy tutturdum😹 Yorumla Biscolatagirl 1 yıl @lanetlivisneliilips bir gün tutacaktı ben hissediyordum ve aynı gün tuttu🤣💃🏻🥳 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl 🤙🏻🦋 Yorumla
ÖMERBORABALAMİR1 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 496 cevap paylaştı. Anlatın bakayım ne anlatacaksınız çok merak ettim bea😂😂Bugün güzel sorular soruyorsunuz ikiniz mükemmel anlatın beni bana bakalım doğru mu?😂 0 2 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Fazla gülen, neşeli Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 yıl Ben hiç birşeye üzülmem be his yok duygu yok bende gülerim eğlenirim banane 😂😂 Yorumla
Xhaxx Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 63% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Anlatmanı isterim. Kendim hakkında olan her şey çok güzel.😄 0 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl İddialı ve özgüvenli Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Daha diğer sorudan yanıt alamadık :D bunu da söyleyin 0 3 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Almanprens gitti kayııppp ahzhhs, sen bence kibar ama gerektiğinde sert, attığını tutturan, zeki birisin🦋 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Doğru tespit 😅 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Tabi🦋 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl İsterük anlatın bakalım 1 4 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Bıkkın ama mütevazı Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl En neşeli enerjili benim len Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Valla pp'de allah cezanızı versin biktiiim der gibisin Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Yok ya şekerpareyi az vermişler bu kime yetecek ıyıspılar der gibiyim Yorumla
s LastGuest Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 949 cevap paylaştı. Deneyelim bakalım tutacak mı :D 1 6 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Kararlı ama zaafları karşısında çabuk vazgeçebilen Yorumla s LastGuest 1 yıl Vazgeçme konusunda yanıldın. 🥹 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Tüh Yorumla s LastGuest 1 yıl Kendimi yıpratırım yine de kolay vazgeçemem:) Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Güzel aklımda Yorumla s LastGuest 1 yıl :) Yorumla
Need4Read Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Tabii, buyrun lütfen.. 1 2 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Prensipli ve kurallı biri Yorumla Need4Read 1 yıl Kesinlikle! Teşekkür ederim.. 🙏 Yorumla
Yaleleyyalelee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 852 cevap paylaştı. Gönder gelsin 🥳 1 2 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Hayalperest Yorumla Yaleleyyalelee 1 yıl 🙄beğenmedim Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. anlatin hadi 3 16 Yorumla AlmanPrens 1 yıl Yeşil gözlü yalnız kız Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl tatlı biri🦋 Yorumla yarenimsii 1 yıl tesekkur ederiim askim Yorumla yarenimsii 1 yıl prens sen niye yalniz diyosun kirildim su an Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Rica ederim beybi Yorumla AlmanPrens 1 yıl Yalnız derken öyle değil kövgkjg Yorumla AlmanPrens 1 yıl @yarenimsii bana kırılmak yasak bir kere 🌷🎈 Yorumla yarenimsii 1 yıl yalniz yalnizdir sonucta ahshhahshs Yorumla AlmanPrens 1 yıl Öyle de o bir ara anlatırım nccncnnıgkg Yorumla AlmanPrens 1 yıl Öyle değil * Yorumla yarenimsii 1 yıl tamam peki madem Yorumla AlmanPrens 1 yıl Güven bana hddhdh Yorumla yarenimsii 1 yıl babama bile guvenmem diyormusum, bu seferlik guveniyim cok israr ettin 😂 Yorumla AlmanPrens 1 yıl Teşekkür ederim 🌷🎈 Yorumla yarenimsii 1 yıl ben tesekkur ederiim Yorumla AlmanPrens 1 yıl Ben daha çok 🎈 Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl İsterim 2 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Dışadönük ve açıklık Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Evet. 2 3 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Yardımsever ve şirin Yorumla u DedektifMinnie 1 yıl Teşekkür ederim 😻. Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Ricaaaa💖 Yorumla
gecenin_kralicesii Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl He olur 2 2 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl dostane ve güven veren Yorumla gecenin_kralicesii 1 yıl Teşekkür ederim 🎀 Yorumla
sugarrirem Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl olurrr 2 3 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Rahat Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Ve neşeli Yorumla sugarrirem 1 yıl çok rahat değilim ahahah teşekkürler Yorumla
Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Olur tabii 1 3 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl içedönük, sorumluluk sahibi Yorumla Seinjerlin 1 yıl Teşekkürler Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Ricaa Yorumla
Papatiam Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 437 cevap paylaştı. İsterim. 1 3 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Bilgili ve kültürlü Yorumla Papatiam 1 yıl Teşekkür ederim. ☺️ Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Ricaa Yorumla
Nazendee10 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Olur 1 7 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl yere bakan yürek yakansın🤭🦋 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Yanlış kişiye geldi dur bu sana değildi Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Sen, sakin ama parlamayı seven birisin Yorumla Nazendee10 1 yıl Ben de diyorum ki neyimi gördü de böyle diyor ahdjah Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl ksjxjejd Yorumla Nazendee10 1 yıl Teşekkürler hanımefendi❤️🌸 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Ricaa canısı💖🦋 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Buyursunlar. 1 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Mükemmelliyetço ve zeki biri Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Olur 1 2 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl sessiz, ama gerektiğinde tüm lafları dizecek biri Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Evet bu ben 😂 Yorumla
Lila_rüzgar12 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl İsterim 1 2 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Minnoş ama kırılgan🌛 Lila_rüzgar12 1 yıl Yani pek kırılgan ve Minos olduğum söylenemez ama teşekkür ederim
İnci1717 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 94% 1 yıl İsterimm 1 2 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Cesaretli ve biraz ilgi seven biri🦋 Yorumla İnci1717 1 yıl Doğru kdldlflf Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Olur tabii 1 2 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Sigma ve girişimci bir yapısı olan biri Yorumla Mario45 1 yıl Doğru, teşekkürler Yorumla
İrsisback Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Hadi bakalım 1 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Meraklı ve tarih tutkunu Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Olur 😂 1 2 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Sesi hoş ve karizmatik biri Yorumla m ByBrawo 1 yıl Teşekkür ederim 😊🙏 Yorumla
Yas3e Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Olur 😂 1 2 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Komik ve eğlenceli kafa yapısı Yorumla Yas3e 1 yıl Evet öyleyim 😅 Yorumla
spiritoitaliano Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Olur 1 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Meraklı ve sevecen Yorumla
purplewater75 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Olur 1 5 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Kırılgan Yorumla purplewater75 1 yıl Evet hassas ve kırılgan yapım var. Yorumla purplewater75 1 yıl Ben seni hatırladım. Daha önce de demiştin erkeklerle ilgili bir sıkıntını dile getirmiştin. :) Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Evet Yorumla purplewater75 1 yıl :) :) Yorumla
Klasbey3596 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Anlat hocam 1 2 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl sen çok rahat ama aynı anda takıntılı birisin Yorumla Klasbey3596 1 yıl Helal olsun nereden anladın takıntılı biriyim evet Yorumla
Sonumuzgeldi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Olur tabi 1 2 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl sen hayattan bıkmış ama bir o kadar yaşamayı seven birisin Yorumla Sonumuzgeldi 1 yıl Evet doğru😂 Yorumla
Ruh-İkonu Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Tabiki olur 1 4 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Sabırlı ve ruhu geniş Yorumla Ruh-İkonu 1 yıl Ruhu geniş çok yönlülük mü rahat mı anlamında Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Açık fikirli ve hoşgörülü manası Yorumla Ruh-İkonu 1 yıl Anladım teşekkür ederim güzel tespitler Yorumla
ladycurio Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 96% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 573 cevap paylaştı. Olur alayım goruşleri 🙂 0 2 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl İşinde asil bir bayan Yorumla ladycurio 1 yıl Çok teskkur ederim güzellik 😇🙏 Yorumla
helene1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 yıl Evet 0 3 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl açıksözlü ve net Yorumla helene1 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Rica Yorumla
Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Tabi, isterim. Buyur anlat 0 2 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Töreye önem veren, mizaçlı biri Yorumla Yaban00 1 yıl Himmm, teşekkürler Yorumla
MelisaWest Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Foto çok hoş möwblfbksmpweq 0 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Tabi askoo kdjfhfj sende tam bir barbie Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. haydi anlatın madem asdfa 0 0 Yorumla
Fenerligenc34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 101% 1 yıl Bakalım nasıl bisey çıkacak ortaya buyurun 🤔 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Olur 1 4 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Yere bakan yürek yakan🦋🤭 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aslan figüründen mi anladın😂 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Aa yok bakmamistim profiline Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O zaman yanılmadin😂 Yorumla
İlaydaaaay Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 yıl Olurr 2 2 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Biraz özgüven eksikliği olan ve güzel biri Yorumla İlaydaaaay 1 yıl Tesekkürler Yorumla
düşşperisi Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Olur anlat😄 2 4 Yorumla AlmanPrens 1 yıl İyi niyetli Gizli duygusal Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Zarif Yorumla düşşperisi 1 yıl @lanetlivisneliilips teşekkür ederim size🙏 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Rica ederim Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Anlat gitsin 1 6 Yorumla AlmanPrens 1 yıl KS emektarın😄 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl alıngan, pozitif beyefendi Yorumla MrConfused 1 yıl Alıngan değilim de neyse 😂 çok emek verdik çok 😂 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Yooo alingansin beyefendi😌 Yorumla MrConfused 1 yıl Ne sebep ona bakmak lazım 😂 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Bak bak bak ejdne Yorumla
Amywine_ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Evet.. 1 2 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Naif biri Yorumla AlmanPrens 1 yıl Çılgın duygusal Yorumla
X_FEAR_X Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Olur👍 1 2 Yorumla AlmanPrens 1 yıl Sıkılgan ironi seven insan Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl tarihci bilgin Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı. Anlat bea. 1 2 Yorumla AlmanPrens 1 yıl Pozitif insan Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl tam bir gamerr Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı. Anlatın bakalım 0 2 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl zirvede ve ilgi seven birisin🦋 Yorumla Redamancy-4 1 yıl ♥️ teşkürler Yorumla
SorryImnotreadyyet Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Anlat pls 0 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Negatif ve sevecen Yorumla
yetimhanekundakcisii Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 95% 1 yıl Anlat 0 2 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Alaycı sadakatli Yorumla yetimhanekundakcisii 1 yıl Jaksosk tam tespit Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. Hadi bakalım 🤔 0 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl bitkin ama hala ayakta kalan Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tabi 0 2 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Bıcırık ve esprili Yorumla Bilmiyom_ya 1 yıl 😃💐🌸 Yorumla
ßlueოoon Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Olur evet 0 2 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Hayvansever ve merhametli Yorumla ßlueოoon 1 yıl Teşekkür ederim 🙂 Yorumla
Jeynepp Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Olurr 0 2 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Hassas sahiplenici Yorumla Jeynepp 1 yıl Doğru Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Anlatın dinliyorum:) 0 6 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl sen, sinirli ama aslında bir o kadar yumuşak birisin Yorumla KIZILİNKA 1 yıl Biri daha sinirli olduğumu söylemişti. Öyle mi görünüyorum? Aslında işim yüzünden biraz stresli bir hayatım var. Kimseyi kırmak istemeden kavrulmaya çalışıyorum 🩵 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Yok bakışlarından biraz öyle Vibe aldım ama tatlı birine benziyorsun cana yakınsın💖 Yorumla KIZILİNKA 1 yıl Sen de öyle 🥂 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Teşekkür ederim beybi🦋 Yorumla KIZILİNKA 1 yıl Rica ederim beybi 🩵 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Olur 0 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Hayattan bezmiş bir bey Yorumla
aselce Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Olur 0 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Spontane Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Olur 0 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Yaratıcı ve alçakgönüllü Yorumla
_eოeralԃ_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 325 cevap paylaştı. oluuur 0 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl sen naif ve kararlı birisin Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Olur 0 2 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl duygusal Yorumla isabella181919 1 yıl Gereksiz duygusallık yok. Yorumla
Manasızdidik Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Anlat bakim 0 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Esprili biri Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
OLur anlatın bakalım
Saygılı, hayattan umudunu kesmiş, negatif bakış açısıyla bakan biri
Olur anlat canım parmaklara dikkat analiz soruları yorar bende yapmıştım vakit boldu diye🤣🤣
Valla yaw😹 Özgürlüğe düşkün, düşünceli biri
Evet çok doğru tebrikler🍫🦋
Ayyy tutturdum😹
@lanetlivisneliilips bir gün tutacaktı ben hissediyordum ve aynı gün tuttu🤣💃🏻🥳
🤙🏻🦋
Anlatın bakayım ne anlatacaksınız çok merak ettim bea😂😂
Bugün güzel sorular soruyorsunuz ikiniz mükemmel anlatın beni bana bakalım doğru mu?😂
Fazla gülen, neşeli
Ben hiç birşeye üzülmem be his yok duygu yok bende gülerim eğlenirim banane 😂😂
Anlatmanı isterim. Kendim hakkında olan her şey çok güzel.😄
İddialı ve özgüvenli
Daha diğer sorudan yanıt alamadık :D bunu da söyleyin
Almanprens gitti kayııppp ahzhhs, sen bence kibar ama gerektiğinde sert, attığını tutturan, zeki birisin🦋
Doğru tespit 😅
Tabi🦋
İsterük anlatın bakalım
Bıkkın ama mütevazı
En neşeli enerjili benim len
Valla pp'de allah cezanızı versin biktiiim der gibisin
Yok ya şekerpareyi az vermişler bu kime yetecek ıyıspılar der gibiyim
Deneyelim bakalım tutacak mı :D
Kararlı ama zaafları karşısında çabuk vazgeçebilen
Vazgeçme konusunda yanıldın. 🥹
Tüh
Kendimi yıpratırım yine de kolay vazgeçemem:)
Güzel aklımda
:)
Tabii, buyrun lütfen..
Prensipli ve kurallı biri
Kesinlikle! Teşekkür ederim.. 🙏
Gönder gelsin 🥳
Hayalperest
🙄beğenmedim
anlatin hadi
Yeşil gözlü yalnız kız
tatlı biri🦋
tesekkur ederiim askim
prens sen niye yalniz diyosun kirildim su an
Rica ederim beybi
Yalnız derken öyle değil kövgkjg
@yarenimsii bana kırılmak yasak bir kere 🌷🎈
yalniz yalnizdir sonucta ahshhahshs
Öyle de o bir ara anlatırım nccncnnıgkg
Öyle değil *
tamam peki madem
Güven bana hddhdh
babama bile guvenmem diyormusum, bu seferlik guveniyim cok israr ettin 😂
Teşekkür ederim 🌷🎈
ben tesekkur ederiim
Ben daha çok 🎈
İsterim
Dışadönük ve açıklık
Evet.
Yardımsever ve şirin
Teşekkür ederim 😻.
Ricaaaa💖
He olur
dostane ve güven veren
Teşekkür ederim 🎀
olurrr
Rahat
Ve neşeli
çok rahat değilim ahahah teşekkürler
Olur tabii
içedönük, sorumluluk sahibi
Teşekkürler
Ricaa
İsterim.
Bilgili ve kültürlü
Teşekkür ederim. ☺️
Ricaa
Olur
yere bakan yürek yakansın🤭🦋
Yanlış kişiye geldi dur bu sana değildi
Sen, sakin ama parlamayı seven birisin
Ben de diyorum ki neyimi gördü de böyle diyor ahdjah
ksjxjejd
Teşekkürler hanımefendi❤️🌸
Ricaa canısı💖🦋
Buyursunlar.
Mükemmelliyetço ve zeki biri
Olur
sessiz, ama gerektiğinde tüm lafları dizecek biri
Evet bu ben 😂
İsterim
Minnoş ama kırılgan🌛
Yani pek kırılgan ve Minos olduğum söylenemez ama teşekkür ederim
İsterimm
Cesaretli ve biraz ilgi seven biri🦋
Doğru kdldlflf
Olur tabii
Sigma ve girişimci bir yapısı olan biri
Doğru, teşekkürler
Hadi bakalım
Meraklı ve tarih tutkunu
Olur 😂
Sesi hoş ve karizmatik biri
Teşekkür ederim 😊🙏
Olur 😂
Komik ve eğlenceli kafa yapısı
Evet öyleyim 😅
Olur
Meraklı ve sevecen
Olur
Kırılgan
Evet hassas ve kırılgan yapım var.
Ben seni hatırladım. Daha önce de demiştin erkeklerle ilgili bir sıkıntını dile getirmiştin. :)
Evet
:) :)
Anlat hocam
sen çok rahat ama aynı anda takıntılı birisin
Helal olsun nereden anladın takıntılı biriyim evet
Olur tabi
sen hayattan bıkmış ama bir o kadar yaşamayı seven birisin
Evet doğru😂
Tabiki olur
Sabırlı ve ruhu geniş
Ruhu geniş çok yönlülük mü rahat mı anlamında
Açık fikirli ve hoşgörülü manası
Anladım teşekkür ederim güzel tespitler
Olur alayım goruşleri 🙂
İşinde asil bir bayan
Çok teskkur ederim güzellik 😇🙏
Evet
açıksözlü ve net
Teşekkür ederim
Rica
Tabi, isterim. Buyur anlat
Töreye önem veren, mizaçlı biri
Himmm, teşekkürler
Foto çok hoş möwblfbksmpweq
Tabi askoo kdjfhfj sende tam bir barbie
haydi anlatın madem asdfa
Bakalım nasıl bisey çıkacak ortaya buyurun 🤔
Olur
Yere bakan yürek yakan🦋🤭
Aslan figüründen mi anladın😂
Aa yok bakmamistim profiline
O zaman yanılmadin😂
Fotoğraf iyiymiş kskdjd
Olurr
Biraz özgüven eksikliği olan ve güzel biri
Tesekkürler
Olur anlat😄
İyi niyetli Gizli duygusal
Zarif
@lanetlivisneliilips teşekkür ederim size🙏
Rica ederim
Anlat gitsin
KS emektarın😄
alıngan, pozitif beyefendi
Alıngan değilim de neyse 😂 çok emek verdik çok 😂
Yooo alingansin beyefendi😌
Ne sebep ona bakmak lazım 😂
Bak bak bak ejdne
Evet..
Naif biri
Çılgın duygusal
Olur👍
Sıkılgan ironi seven insan
tarihci bilgin
Anlat bea.
Pozitif insan
tam bir gamerr
Anlatın bakalım
zirvede ve ilgi seven birisin🦋
♥️ teşkürler
Anlat pls
Negatif ve sevecen
Anlat
Alaycı sadakatli
Jaksosk tam tespit
Hadi bakalım 🤔
bitkin ama hala ayakta kalan
Tabi
Bıcırık ve esprili
😃💐🌸
Olur evet
Hayvansever ve merhametli
Teşekkür ederim 🙂
Olurr
Hassas sahiplenici
Doğru
Anlatın dinliyorum:)
sen, sinirli ama aslında bir o kadar yumuşak birisin
Biri daha sinirli olduğumu söylemişti. Öyle mi görünüyorum? Aslında işim yüzünden biraz stresli bir hayatım var. Kimseyi kırmak istemeden kavrulmaya çalışıyorum 🩵
Yok bakışlarından biraz öyle Vibe aldım ama tatlı birine benziyorsun cana yakınsın💖
Sen de öyle 🥂
Teşekkür ederim beybi🦋
Rica ederim beybi 🩵
Olur
Hayattan bezmiş bir bey
Olur
Spontane
Olur
Yaratıcı ve alçakgönüllü
oluuur
sen naif ve kararlı birisin
Olur