Tamam birazdan başlayacağım
Sana seni anlatma mı ister misin?
Tamam birazdan başlayacağım
Cevap
6Cevap
Ya banane anlat beni 😅🥳
Eğlenceli mütevazi kibar bir ruh hoş geldin sefa getirdin
Ama aslında içinin kan ağladigini kimseye söylemiyorsun değil mi?
Bazı konularda içindeki yaralar sadece senin bildiğin şeyler onlardan bahsediyorum.
Tabii ki de kimsenin bilmesine gerek yok sen sonuçta kendi benliğini yaşayan birisin
Kendi çizgilerin kendi doğruların var
Hayatı yaşamayı çok iyi biliyorsun değerlendirme yapmak gerekirse etrafındaki insanlar tarafından sevilen sayılan saygı duyulan birisin otoriter olduğunu görüyorum bazı konularda
Bazı zamanlarda tabii ki de otorite olmak önemlidir
Ama bazen sen eli maşalı oluyorsun gibi 😂
Sakin olmalıyız her durumda her anlamda
Doğru bildiklerinden asla vazgeçme
Hayat tecrübelerin seni doğru bir yere getirmiş
Daha da ilerlemesini istiyorsan daha da ilerleyecek
Bu senin yaydığın güzel enerji ile ilgili
Haha çok iyi he bunları nereden uyduruyorsun bakalım
Uydurdukları doğru mu değil mi
Bunun bilgisini alabilir miyim acaba 🤨🤣🤣
Yok bırazcık🥳💃
He he tamam😂😂🤣
Kimseye söylemediklerini dökeyim mi buraya hı dökeyim mi?🤣😱
Dök bakalım ne varmış
Şaka yaptım tabi🤣
Çümküüüü bilmiyorsun🥳😅
Biliyorum tabi bak uğraşma benimle 🤣
Masadaki bardağa bak bak iyi bak🤣🤪
Anlatabilirsin :D
Kankacım bazen kendi doğrularınızı seçemeyebiliriz
Kendi kararlarımızı veremeyebiliririz
Bazı kararları kendimiz verdigimizi düşünebiliriz
Yani durum o kadar karmaşık değil
Sadece doğru zamanda doğru yerde olman gerekiyor
Eğer geleceği yakalayacaksan doğru yerde doğru zamanda olman şart
Yakın zamanda bir arkadaşın tarafından bir davet alacaksın kesinlikle ona katıl
Katıldığın zaman oradaki insanların sana katacağı tecrübeyi ve bilgileri dikkatle dinle
Sana gelecek zamanlarda çok faydası olacak
Doğru zamanda doğru yerde olmanı sağlayacak
Güvenmek değil güvenmemek bizi yanlışa sürükler
Bazen bazı yerlerde bazı kelimeleri durdurmak gerekir ve şimdi benim susma zamanım 😂
Teşekkürler :D
Rica ederim 😇
Eğer yorgunsan sonra da cevaplayabilirsin, ama kendimi başkalarından dinlemek isterim 😅
Oooo espri yeteneği gelişmiş çevresi tarafından çok sevilen çok ama çok sevilen maşallah nazar değmesin😂
Naif kibar insanların kalbini kırmayan kalp kırmaktan çekinen birisi bu çok iyi
Ama senin kalbinin kırılmasına da müsaade etmemelisin bence bazı yerlerde dur demeyi bilmek gerekiyor değil mi?
Sen de bunun farkındasın kırılıp insanlara söylemiyorsun insanlar kırılmasın diye bir şey söylemiyorsun ama sen kırılıyorsun bence bunu kendine yapmamalısın kendi gücünün farkına varmalı kendi benliğini göstermelisin
Bazı zamanlar tamam çıldırıyor olabilirsin kısa süreler için anlık patlamalar ve bazı insanları bunu da çok tatlı buluyor bunu da bilmeni isterim
Onun ziyadesi daha fazla uzatmak istemiyorum tamamdır 😂
Bu yorum beni gülümsetti, sanki kendimin kısa bir özetini görmüş gibiyim, tespitleriniz çok güzel ve yerinde, teşekkür ederim ve önerileriniz için de ayrıca çok teşekkür ederim🪷
Rica ederim ne demek, fazla uzatmak istemedim kısa ve öz olmasını istedim
Faydalı olabilirsem ne mutlu bana 😇
Olur anlat bakalım.. 😅
Naif kibar iyi niyetli her insanı kendi gibi zanneden manevi yönden güçlü bir ruhun var
Ama sen de biliyorsun ki bazen ani kararlar verip kendini küçük düşürüyorsun bunu bilinçli bir şekilde yapmıyorsun
Ama istem dışı da olsa bu bir hareket
Ve bu hareketin sana enerjisi olarak geri bir dönüşü var
Bazen bazı şeyleri görmezden ve duymazdan gelmek gerekir bazılarını duyarsın bazılarını da duymazsın ama sen her şeyi duymak görmek ve bilmek istiyorsun
Bu kesinlikle mümkün değil
Yaşadığınız zorluklardan dolayı kendini kabuğuna çektiğinin farkındayım
Kabuğundan çıkmaya başlamışsın sonra tekrar durmuşsun
Durma korkma Kabuğundan çıkıp rahatla hayatını yaşa
Teşekkür ederim çok güzel anlatmışsın tam olarak böyleyim.. Eski ben geri geldi diyelim.. ☺️
Rica ederim yani hissettiklerimi yazdım😇
Nokta atışı olmuş.. 🤭
Teşekkür ederim 🤩
Rica ederim.. 😅
Hadi anlat bakalım...
Abla yaşadığın zorlukları görebiliyorum hissedebiliyorum hepsi birbirinden daha zor süreçler ve çok güçlü bir şekilde atlatmışsın güçlü bir iradeye sahipsin
Başarıların seni güçlü kılmaya devam etmiş
Asla pes etmemişsin ve bu en güçlü ruhların başarabileceği bir şey
Yaşadığın her şeyi bir sebep ya da nedene bağlayıp bu sebepten şu nedenden diye dövünmişsin sadece odaklanmış ve acilarini güce çevirmişsin gerçekten iyi bir ruhun var
Ama henüz rüyanı anlatmadın bana
Teşekkür ederim, ama rüya henüz görmedim.
Rica ederim hatırlamaya biraz zorla abla azıcık zorla😂🤣
Görmüyorum ki napayım. Sjsjs
Görüyorsun ama hatırlamıyorsun ah ah🤣
Ah bi hatırlayabilsem ama yok. Sjsjs
Aklına gelir senin abla sen halledersin 🤣inşaallah aklına gelince söyle Banada mesaj var çünkü tek sana değil
Bakalım bugün hatırlıcak mıyım. Sjajsj
Hadi İnşaallah abla amin🤣
Bugün son gündü dimi.
Evet 😇
Bugünüde hatırlamazsan hepsi gitti
Bugünü hatırlarsan hepsini hatırlarsın😂
Şu rüya ne haber getircekse getirsin artık. Sjsjsjs
Senin hatırlaman lazım sağına uyuyup öyle kalman lazım abla bak öyle kalacaksın🤣
Gördüğünü hatırlarsın zaten yani inşaallah 🤣
Genel olarak bende rüyaları hatırlamama var aslında çok nadirdir hatırladığım
Sağda kalırsan hatırlayacaksın azıcık zorlaman lazım
15 rüya görüyorsun her gece bir tane bile hatırlamıyorsun
Son 6 yıldır.
Bence susayım ben abla🤣
Susma susma konuş dök içini. Sjajs
No sınıra ulaştım abla devamı yarın🤣
Neyin sınırı ki bu töbest üç harfliler mi. Sjajsj
Öyle değil ya tövbe estağfirullah abla 🤦♂️🤣
Kendim yoruldum enerjim düştü ondan dedim biraz toparlanayım yarın yine devam ederim 🤣
Taam taam yormayalım mistik güçlerini.😀
Tamam🤣🤣🤣
Haykırıp durduğuna göre bana bahane gibi geldi enerjim düştü falan filan demen ama neyse.😀
O enerji başka normal yaşam enerjim başka
Boyutları bir birine karıştırmıyorum
İki farklı enerjiler 🤪🤣
Ömer’in enerjisi var abla
Dedğin gibi olsun bakalım. Sjsjs
Abla iyi akşamlar ne oldu bu rüya işi🤣🤣
Ne yazık ki rüya yok hatırlayamadım.🫤
Bir sürü var 🤦♂️
Hatırlarsın bir kaç güne 😂
Ayy sen nerden biliyosun bir sürü var diyo. Sjsjs
Bir sürü var ama hiç biri yok. Sjsjsj
Nereden biliyorum hımm, yorumsuz🤣
Ama her gece bir sürü görüyorsun
Haberci var sende ama hatırlaman lazım
Bir tane hatırlarsan eğer hatırladığın kadarını kesinlikle bir yere yaz
Her gördüğün rüyayı yazmaya çalışırsan her sabah uyandiginda her uyandiginda yavaş yavaş bütün rüyalarını hatırlamaya başlarsın hem de tüm detaylarına kadar
Şu an senin rüyalarında bana bir haber var sana da var ama bana anlatman lazım ki hem benim hem senin işin çözülsün 🤣🤣
Korkma korkma abla bir şey yok bir şey yok🤣🤣
Ah hatırlasamda anlatsam keşke
Şu an ki hissiyatını merak ettim
Bir kaç güne hatırlarsın
Pazar akşamı sana soyleyecegim duayı et göreceksin
Ve ne olur abla Allah rızası için sağına uyu sağına ya senin bu sağına alıp veremediğin ne var 🤣🤣🤣
Niye ısrarla sağına uyumuyon kadın diyesim geldi artık ha🤣🤣tövbe ya
Yok şu an vallahi bugün bütün kotayı doldurdum abla hepsini kullandım bak bir sürü yorum var hepsini cevapladım sadece 2.03 tane kaldı onlara da cevaplayamadım yarın😂😂
Sağıma uyuduğum halde hatırlamıyprsam bence sorun sağda değil. Sjsjs
Sağına uyuyup solundan uyanıyor olmayasın acaba?🤣
Ayrıca az önce ben bu çocuğu dövecem artık ha diye aklından geçirdin sanki öyle bir hissiyat aldım🤣
Hıı suçluluk psikolojisine girdiysen ben bişey sorduğumda yan çizdiğin için olabilir. Sjsjsj
Bu konuda hak veriyorum doğruya doğru şimdi, ama bende insanım bazen enerjim bitiyor
Yoksa canın sağ olsun biliyorsun ne dedin yapmadım 🤣
Tamam bir kaç tanecik yapamamış olabilirim oda denk gelmedi 🤣
Yan yattı çamura battı hesabı mı. Sjajs
Yok ya öyle değil valla enerjim olmuyor bazen🤣
Knk kadınlar için sorduysan bile erkek olarak ilk beni cevapla
Kanka bütün sorularımı gezebilirsin ben asla cinsiyet ayrımı yapmam kesinlikle hem erkeklere hem kadınlara her ikisine de cevap veririm.
Farkındaysan senden önce yazmış olanlar var şu an onların hiçbirine yazmadım sırasıyla önce onlara yazayım sıra sana gelecek 🤣
Kanka öncelikle mütevazi ve espirili bir insansın fakat bu özelliğini her yerde kullanmamalısın
Bazen her şeye kahkaha ile karşılık vermek insanlar tarafından güçsüzlük olarak anlaşılabilir
Ama aslında bu özgüvenli bir insanın hareketidir fakat herkes bunu anlayamaz
Ayrıca zekan ön plana çıkıyor insanlar senin zeki olmadığını düşünüyor ama bazı insanlar tamamı değil
Aslına bakarsan şöyle senin zekan hızlı yani hızlı bir şekilde çözüm bulabiliyorsun fakat çevrendeki insanlar hızlı çözümler üretmedikleri için senin saçmaladığını düşünüyor
Bu yüzden bazen susmayı bilmek çok önemlidir
Kendine dikkat et
Etrafındaki insanlardan üç kişiye de ayrıca dikkat et
Sana çok iyi görünüyorlar ama asla öyle değil
Biri kadın ikisi erkek.
Tc kimlik numarasınıda vereyim mi kanka?🤪🤣
İsim olmaz isim kanka oooo adreste vereyim istersen 🤣🤪
5 km karenin içinde mi diyeyim 🤪
şu an karşında oturan mı diyeyim?
Sende sağ ol
Kanka kusura bakma o kadar derine inemem hakkını helal et cansın😂
Ben de istiyorum, ben deeee
Bazen doğru bildiğimiz şeyler yanlış olabilir
Doğru bildiğimiz her ne olursa olsun üzerine ısrar ettiğimiz zaman işte yanlış olur
Gelecek zamanda yapmak istediklerin ve planladıkları doğru ama planların doğrultusunda gitmiyorsun
Ya da gidemiyorsun mu desem
Seni engelleyen bir şey var çevresel faktörler insanlar
Kişilerin söylemleri bunlar kısmen umrunda olsun
İnsanları dinle ama onun yorumlarını tamamen kendi üzerinde bağdaştırma
Kendi gücünün farkındasın ve gelecekte çok daha iyi yerlerde olacağını biliyorsun
Bir başkasının senin gelecek planlarını engellemesine müsaade etme
Her engel seni biraz daha güçlendiriyor olsa da yavaş yavaş negatife döndürür
O yüzden pozitif düşüncelerle devam etmeye ve planlaman doğrultusunda doğru noktalarda doğru hareketler ederek devam etmeye çalış başarılı olacaksın merak etme bu uzun yıllar var önünde
Rica ederim, senden ricam çevrendeki insanları kontrolden geçir.
Evet geç kalınmış bir karar
Dinleyelim bakalım 🙇♀️
İnsanların seni üzmesi senin suçun değil doğru kişilere yaklaşmıyor olmak senin suçun
Doğru zamanda doğru kişilerle arkadaşlık kurmak yerine bazen farklı tercihler yapıp doğru zamanda yanlış kişilerle arkadaşlıklar kurmaya çalışmak geçmişten geleceği bir yara olarak kalır her zaman
Aslında bunu kendin için tecrübeye çevirip
Daha da güçlü olmanı sağlayabilirsin
Bu senin kendi elinde olan bir şey bu nedenle her anlamda dikkatli olman gerekiyor
Sana tavsiyem o dövmeli kişiden uzak dur
Nasıl ya nerden biliyorsun 😃
Ben senin giydiğin sarı çorabıda bilirim dermişim🤪🤣şaka şaka
Bilmiyorum hissediyorum sadece
Ama yarın söyleyebilirim bugün çok yoruldum artık
Hayatın içerisindeki gelgitlerden biraz yorulmus olsan da gelgitlerin olması çok normal bir şey hayatımız her zaman aynı düzeyde devam etmez bu işler ve çıkışlar olması gerekir güvenilir ve neşe kaynağı birisin bazı zamanlar tamam insanlara kızdığın oluyor ama kendini bu konuda boşa yoruyorsun
Sanırım sen sırdaş birisin
İnsanların çokça sırrını paylaştığı birisi
Hadi anlat shshsss
Biraz kendime geleyim,
diğerlerini yazıp senide yazacağım
Sıra Hakkı geçmesin
Az önce çok yoruldum 🤣
Hahaha sinirini biraz daha bozim dedim soruyu görünce
Sinirim bozulmadı ki, enerjisel bir şey 🤣
Sıkıştırma beni ya ha🤣
Takılıyorum ya hahaha
Biliyorum 🤣
Sıra sende
Çevresine Güven veren insanlar tarafından güvenilir sözüne itimat edilir
Sevecen fakat hepimiz hatalar yapmışız kimin hatası yok ki önemli olan hatalardan ders çıkarlar ve sen hatalardan ders çıkartabilen ve o hataların üzerine gitmeyip o hataları tekrar etmeyen biri ne yaptığını çok iyi biliyorsun ne için yaptığını da çok iyi biliyorsun ama insanların seni anlamadigini düşünüyorsun emin ol insanlar seni anlayamıyor
Bunu da şöyle izah etmek istiyorum sana insanları sana anlamıyor olması senin zeki olmadığından değil
Seni anlamayan insanların seni zeka seviyen de olmamasından kaynaklanan bir durum öncelikle bunu anlamalısın ve bilmelisin
Etrafındaki insanlara da bir şeyler anlatırken ve söylerken de bundan sonra bunları düşünerek söylersin konuşursun ve hareket edersin
Çok yakın zamanda karar vermen gereken çok önemli bir şey yaşayacağını sen de biliyorsun vereceğin kararı herkes saygı göstermeyebilir bu yüzden adımlarını çok sağlam basman gerek yere
Asla ve asla şunu unutma hayatını sen kendin yaşayıp tamamlamak zorundasın
Bir başkası senin yerine hayatını yaşayıp tamamlayamazsın
Tamamlayamaz
Bazılarının benle aynı zekada olmadığının farkındayım ya ahshs teşekkür ederim kapsamlı görüşün için 🤟✨
Rica ederim ne demek😂
Ayrıca dikkat etmen gereken iki husus daha var
Hahaha neymiş onlar
Onları söylemem, kendin biliyorsun zaten inkar etme yanarsın🤪🤣
Olmadı şimdi shshs
Ama onlarıda ben söylemeyeyim ya
Biraz düşün lütfen 🤣 her şey devletten mi?🤪
Hızlı düşün🤣
iyi de fikri ortaya atan sensin, ne hakkında olduğunu nereden bilebilirim :D senin fikirlerin netice olarak
Hı hı uyuzluk olsun sana gıcıklık olsun diye demeyeceğim hıh🤪🤣
hahah çok da umurumda olur :D
Peki😂😱🤣
Olur anlat 🤣
Kendi bildiği yoldan şaşmayan kendi doğruların üzerine giden birisin
Önünde çok çok uzun yıllar var
Bu yılları iyi değerlendirmede kendini her anlamda daha fazla eğitlisin yapmak istediğin şeyler konusunda eğitimini daha kapsamlı ve daha çevresel yapmalısın hayat senin hayatın mücadele etmek de senin elinde vazgeçmek de senin elinde
Vazgeçmediğin her zaman daha da güçlenecek daha güçlü olacaksın hiçbir zaman durma
Durmayı da düşünme güçlü olarak yola devam edecek daha da iyi yerlere geleceksin ama bunun için dediğim gibi zamanın var zamanı gelecek
Rica ederim 😇
E hadi bakalım
Sessiz kalmak, sustuğumuz anlamına gelmez
Çevren tarafından tam olarak anlaşılamıyor olmak sanırım böyle bir şey
Mutlu çevresine pozitif enerji verebilen bulunduğu ortamda gözlerin üzerinde olduğu kişi sözüm sana
Sen enerjini çok iyi kullanıyorsun o kadar iyi kullanıyorsun ki hayatının her alanında bu enerji herkese dağıtabiliyorsun
Güçlüsün gücünün farkındasın daha da geliştirebileceğini biliyorsun bence çok beklememek gerek doğru zamanda doğru kararlar vermek iyidir
Gelecek asla bize geçmişi getirmez
Rica ederim 😇
Olur
Bütün samimiyetimle söylüyorum bazen vazgeçmek gerekir
İnsanın kendi benliğini tanıması
Kendi sınırlarını bilmesi kendi sınırlarını çizmesi çok önemli
Güçlü olduğunu sen de farkındasın fakat gücünü doğru yönde kullanamıyorsun
Henüz gücünü tam olarak keşfetmiş değilsin diyebilirim aslında
Onun haricinde hayatın normal bir düzende gidiyor
Bazı vermiş olduğun yanlış kararlar da olsa aslında bu kararları isteyerek bilerek yanlış vermemişsin
Etrafının ve çevrenin sana vermiş olduğu baskı yüzünden yanlış karar vermiş olabilirsin
Bunun için kendini suçlamana gerek yok çünkü senin burada herhangi bir suçun da yok kendini suçlamaktan vazgeçmeli gücünün doruğuna ve zirvesine çıkmalısın
Bekliyorum.
Kendini fazla zorluyorsun bu zamanlar içerisinde bu zamanlar senin kendini zor anlaman gereken bir zaman değil
Zihnini serbest bırakıp doğru yönde ilerlemen gerekiyor
Zihnine özgür bırak bazı şeylere çok takılma
Her şeyi doğru zamanda doğru yerde doğru şekilde olmaz
Her şey doğru olamaz zaten
Her şey doğru oluyorsa muhakkak bir hata vardır bir yanlış vardır her şeyin tamamen doğru gidiyor olması bunun iyi olduğu anlamına gelmez
Siyah ile beyaz gibi kötü olmazsa iyinin değeri anlaşılmaz
Bu ikilemden çıkmalısın
Kendine olduğun gibi kabul Edip
Yanlışıyla doğrusuyla her şeyi bırakıp yeniden başlamalı ve ona göre hareket etmelisin
Anlat
Rahatla, her istediğimiz istediğimiz zaman olamaz
Bazı şeylerin olması ve oluşması zaman ister ve zaman alır
Doğru zamana yakalamak için sabırlı olmalı ve bu doğrultuda davranmalıyız
Arkadaşlarından bazılarına güvenmiyorsun bunu da bir arkadaşına anlatmışsın sanırım ve sırdaş olarak düşündüğümüz bazı kişiler aslında sırdaş değildir düşmanın ta kendisidir
Ama biz bazen dibimizdeki düşmanı göremeyiz kör oluruz ona karşı kör oluruz
Bu kişiyi kendin bulacaksın uzun zaman mı sürecek maalesef evet ama temkinli davranmaya çalışırsan muhakkak açığını yakalayacaksın
🌸🌸🌸
Lan nasılll, olurr
Geçmiş zamanda geleceği bir yolculuk yapalım seninle geçmiş zamanla yapmış olduğun bir hata peşini bırakmıyor olabilir
Ama bu senin onu birakmayacagini anlamına ve bırakamayacağın anlamına gelmez
Unut bir hata sadece unutacaksın
Geleceğe odaklanmalı ve geleceğe doğru yürümemelisin şu an olduğun yer doğru yer olmayabilir ama gelecekte doğru yere geleceksin
Mücadele mücadele mücadele
Durmadan devam etmek gerek
Bazen sorgulamayı bırakıp aksiyona geçmek gibi durak bilmeden mücadele etmek bu senin için en iyi çıkış yolu
Evet
Bazı zamanlar her istediğimizi elde edemeyeceğimizi bilmemiz gerekir
Bazı şeyler için zamana ihtiyacımız vardır
Bu herhangi bir şey için geçerli bir duygu olabilir veya bir eşya bir nesne olabilir
Her şey için zamana ihtiyaç vardır
Zamana bırakmalı ve ona göre davranmalısın
Bazı durumlarda tamam sıkılıyor olabilir hatta aşırı bunalıyor olabilirsin
Fakat bu bunalmalar senin gelecekte daha sağlam ve otoriter olmanı sağlayacak o yüzden bu zamanları iyi değerlendirip tecrübelerini arttırmaya devam etmelisin buna odaklanmalısın
Güzel
Teşekkür ederim
olur 🙂
Daha yolun başında sayılırsın bazen sıkılıyor olsan da kırılıyor olsan da yoluna devam etmeyi ihmal etme
Koymuş olduğun hedefe henüz çok var fakat hedefe yaklaşmanda bir problem yok o yüzden dikkatli davranmak doğru kararlar vermek zorundasın
Yanlış kararlar seni zamansal olarak geriye atabilir
Etrafındaki insanlara çok dikkat etmen gerekiyor
Sana faydası olmayan insanları etrafından uzaklaştırmayı öğrenmelisin bir an önce hem de çok acil bir şekilde
Sana fayda sağlayan insanlarla arkadaşlık kurmaya çalış
ya ama teşekkür ederim duygulandım🥹
Rica ederim, duygulanma bir şey yok bir şey yok sakin😂
ama ama öyle bi anlatmışsın kii seni tebrik ediyorumm🥹🥹🤗
Teşekkür ederim ☺️
İyi en azından birisi korkmadı 😂
🌸🌸yo korkmadım değil adeta yüreğimden konuşmuşsun 😅
Yok korkma sorun yok😂
yok yok sadece gözüm yaşlıı😂 Siz bence yaşamayı seviyorsunuz yeni bişeyler öğrenmek olsun doğayla iç içe olmak. Ama yalnız gibisiniz ama değil gibi de etrafınız kalabalık ama sizi içten anlayan da yok gibi
Allah Allah bak sen ya eeeee🤣
Anlat ya beni anlat bakalım🤣
İyi bakalım ne çıkar 😂 Bak hani bi telefon gelse alo ömerborabalamir şu an çok kötü durumdayım dese hiç düşünmeden yanına gidersin demi. Bak merhametlisin hem de çok bence. İnsanları dinlemeyi onlara yardım etmeyi seviyorsun bak ince kalplisin belki de çok kırılmışsındır ama bunu da anlayan yok içinde yaşarsın üsüntünü ama insanlara da adeta renk saçıyorsunnnn benden bu kadarr😂
Vayyy 👏 teşekkür ederim 😂
yaaa evet ne demek rica ederim🌸😂
Anlat bakalım
İnsanların sende dışarıda gördüğü sert bir mizacı sahip olduğu ama aslında seni tanıdıktan sonra ne kadar naif ve kibar olduğunu aslında espritüel bir insan olduğunu fark ediyorlar
Çevren tarafından seviliyorsun
Fakat seni sevenlerin büyük bir çoğunluğu senden fayda sağlayanlardan oluşuyor
Fayda sağlamak dediğim yani seninle zaman geçirebilir sohbet edebilir seninle bir yerlere gidebilir öyle düşün yani senden bir şekilde fayda sağlıyor
Ve sen bunun farkındasın ama kimseyi kırmak istemiyorsun bazen kırmak gerekir dökmek gerekir gerektiği zaman sert olabiliyorsun fakat bazı insanlara karşı asla sert olamıyorsun bunu değiştirmeni tavsiye ediyorum
Sen kırdığını zannediyorsun, umurlarında değil
Demek istediğim buydu
Rica ederim 😇
yolla gelsinn
Ooo serseri bir ruh geldi serseri derken yanlış anlaşılmasın yani sınırları aşmayı seviyorsun fakat bazen sınırları aşmamak iyidir bazen bazı konularda kendini frenlemek ve sınırda kalmak kendini koruman anlamında ve korumaya alman anlamında senin için daha hoş bir durum
Önünde uzunca bir yıl var bu yıl güzel sıçramalar yakalayacaksın önüne düşen fırsatları değerlendirerek hareket et bunun iki tanesi senin için olumsuz bir yol temiz geçişin rahat olacak sen doğru olanın hangisi olduğunu biliyorsun
dghegh çok beğendiimm ama yokk ben gene burnumun dikinden gidip keyfim ve kahyam ne isterse onu yapııcaamm
Dediğim gibi doğru olanın hangisi olduğunu biliyorsun
Ama yapmayacaksın onu da biliyorum bunu da söylemiştim zaten 😂
:D kolay tanıdın beni ya
İlk yorumda söyledim sana tanışmadık ki🤣
Serseri dedim ama kusura bakma🤣
serseri iltifat gibi geldi bana ya sbdghed nick değişme özelliği olsa yapardım gibisii
Biliyorum, çoğu kelime sana iltifat gibi geliyor
Hoşuna gidiyor işte serserilik böyle bir şey sanırım 🤣
Tövbe ya🤣
hemde nasıll
Biliyorum, ama burada insan içinde susayım ben 🤣🤨deli seni🤪
Olurrr
İlginç hayat dolu bir enerjin var oysaki
Bu enerjini neden kısıtlıyorsun ki
Enerjiyi sadece eğlence olarak görmeyelim yani enerji her şeydir ve senin başarılı olabilecegin çok yüksek potansiyel de enerjin var
Ama bunu doğru yerde kullanmalısın doğru şekilde kullanmalısın
İki tane yanlış karar vermişsin bir tanesinde son anda kararından vazgeçmişsin ama kararını kimseye bildirmeden önce kendi içeride yaptığın istişare de kararından vazgeçmişsin yani birinin bildiği bir şeyi değiştirmedin kendi verdigin kararı kendi içinde değiştirdin bunu sadece sen biliyordun
Zamansal olarak önümde koskocaman bir yol var ve eğer istikametini doğru yönde tutarsan ilerleyeceğin kesin
Teşekkür ederim 🙏🏻
Korkma 😂
Yinede korkma sen,
ne kadarı doğru? Hissettiklerimi yazıyorum
Ama 6 mı bilmiyorum 🤣
Daha anlatmadıklarım var ama onuda başka bir zaman diliminde denk gelirsek eğer anlatırım elimden geldiğince
İnan şu an başım çok kötü ağrıyor aşırı zorladım kendimi
Bazen sınırlarımın dışına çıkıyorum
Böyle oluyor
Rica ederim o yuvarlak ne o yuvarlak ey allahım kahkaha attım ya🤣🤣🤣🤣🤣
Tabi biliyorum ama yinede işte bazen yanlış anlaşılabiliyor
Biraz kendime getirdin beni teşekkür ederim 🤣
😂
Olur
Çevrendeki insanlar tarafından dışlandığını düşünüyorsun bunu düşünmen aslında bir yandan doğru fakat bir yandan yanlış
Şöyle bir yanlış sen onlara karşı hiçbir adım atmıyorsun bu kibir ile ilgili değil ego ile ilgili de değil bu tamamen senin kendi kendine oluşturduğun öz karakter yapın yani yıkamadığın çok şey var bazen kazanmak için kaybetmek gerekir bu felsefeyi bir an onun için aklından çıkartma
Kaybetmeden asla kazanamayız
Doğru
Teşekkür ederim 🤩
Rica ederim
Anlat
Yaşadığın zorlukların tek sorumlusu sen değilsin
Bu zorlukları yaşamana sebep olan kişi veya kişilere gerekli cevabı vermelisin
Susmaman gereken yerde susup kalmak insanlar tarafından güçsüzlük olarak algılanır veya haklı olan tarafın karşı taraf olduğu düşüncesine kapılır
O yüzden sana haksızlık yapanların ağzını kapat onlara cevap ver asla içinde biriktirme kırılacak olan sadece sen olma başkaları da kırılmayı bilsin
Hayatın normal bir dengede tam olarak istediğinden dengede değil ama yakın zamanda istediğin dengeye ulaşacaksın
Bu yoruma nası ulaştın özel yeteneğün falan mı var
Hayır özel yeteneklerim olduğunu düşünmüyorum, sadece hissettiğim şeyleri söylüyorum
Yorumumun sence doğruluk oranı nedir?
Tam üstüne bastın onun sordum özel bi yeteneğin var mı diye. Hislerinin kuvvetli olması da bi yetenektir
Teşekkür ederim 🙏🏻
Umarım yorumum bir fayda sağlar
Rica ederim. Nasıl hissediyorsun anlatır mısın?
İnan bende bilmiyorum 🤷♂️
Yahu düşünce olarak aklınamı geliyor onu söyle bari
Evet düşünce olarak aklıma geliyor
Özel yeteneklisin
Bazı zamanda O an insanların ne yapıyor olduklarını hissediyorum söylemek istiyorum
Ama bir şekilde söyleyemiyorum
Ama dediğim gibi yetenek midir
Değil midir bir fikrim yok
Özel yetenek evet. Nerden biliyorsun dersen, senden daha yeteneklilerini de gördüm ordan biliyorum.
Anladım, umarım bende öyleyimdir yani inşaallah😂
Beni bana anlat
Naif beyefendi düzgün bir karaktere sahip insanlara karşı dürüst davranmaya çalışan ama insanların kendisine dürüst davranmadığı kişi ve karakter tam olarak sensin çünkü senin dürüstlüğünü sana karşı kullanıyorlar bunu kullandırtma kimseye müsaade etme
Beni tanıyor musunuz yoksa bunları tipimden hareketle tahmin mi ettiniz
Sizi hiç tanımıyorum, profilinize girip resminize dahi bakmadım
Sadece hissetmeye çalıştım
Dinliyorum
Ruhsal açıdan biraz çöküntü yaşaması manevi açıdan güçlenmen gerekiyor kendini ruhsal olarak rahatsız hissediyor olabilirsin bu biraz senin maneviyatın ile ilgili kendi maneviyatını yükseltmek için biraz daha çaba sarf etmen gerekiyor aslında şu an manevi çöküntüyü tam olarak hissetmiyorsun ama önlem almazsan bunu hissedeceksin
Dinliyorum
Yolculuğun henüz yeni başlıyor henüz zorluklar ile karşılaşmadın
Bu karşılaşmalardan güçlü ayrılacaksın ama sinirliyken asla hiçbir şekilde karar verme ani sinirlenmeler yanlış kararlar vermene neden olabilir aşırı sinirlendiğin zaman yerini değiştir ağzını kapalı tutmayı dene
Bazen bazı şeyleri bazı kişilere söyleme
Hayatındaki hedeflerini bazen anlatmaman gerekir
Çünkü hedeflerini anlattığın kişiler hedeflerinin önünü kapatabilir
Bunu iadesinde kendine çok dikkat et iyi bir kalbin var insanların ne dediği değil senin gerçekten kim olduğun önemli
Kendi benliğinin farkına vardığın zaman doğru bir zamanda fark edeceksin bunu
Sadece kendine zaman ver zamana bırak
Sinirlenme sakin
Bu zorlanmamis halimde ne bekliyor ki beni daha 😂😂 sag ol genel olarak dogru. Farkli seyler yok mu;(
Ev adresi tc kimlik numarası felanda istersin mi?🤪🤣
Bu kadar 🤏 farklı şeyler var ama bu bence kâfi
Varsa niye kafii 😔
Bazen durmam gerek, ilerleyebilmek için
Biz de diger sorunda şansimizi deneriz ahshhshss
Diğer sorumu nereden gördün?
Göremezsin
Benim profilim kapalı ki😱😱
Gün içinde bir soru daha sorduysan senin profilinin çevresi storylerde olsugu gibi oluyor assagidaki tatlikiz nickli kisiden bakabilirsin profiline tikla diger sorusu cikacak
Gizli olsan bile görünüyormuymuş vay bunu bilmiyordum bir daha ili soru sormam teşekkür ederim 🤣
Yes ggh
Bazen bazı insanlar kendi benliklerini kabul etmezler
Kendi durumlarını kabul etmez ve ona göre davranmazlar
İnsanların ne yaptığı ve nasıl durumda olduğu kendi problem ve sebebidir
Onların kendi durumları yani diğer insanların durumları seni düşündürmemeli
Bunu düşünmemeli aklında tutmamalı konu hakkında kafa yormammalısın
Kendi hayatına odaklanıp kendi düzlemini yakalamalısın
İnsanlara karşı biraz daha interaktif yaklaşmalı etrafındaki bazı insanların sözünü asla dinlememelisin
Özellikle sözüne değer verdığin ve sözünü dinlediğin birisi bu kişiye asla güvenme
Güvenmemen gereken kişiyi öğreneceksin yakın zamanda
Kimmiş o ya Ömer
Ooo istersen tc kimlik numarası vereyim ama olmaz ki🤣
Sen öğreneceksin onu zamana bırak
Aaaa merak ettim
24925272146
🤪🤪🤣
İsim veremem yahu olmaz 🙅♂️ 😂
Tcsimi bu Ömer
Offpeki
Allah aşkına şaka tabikide tc si değil
Sen tespit edeceksin
Ben bir şey yapamam ki 🤷♂️
Nereden biliyorsun yaa
🤷♂️🤷♂️🤷♂️🤷♂️🤕
Tmmm🙄🥴
Benide
Bilimsel olarak çok büyük bir enerji senden alamıyorum ama elimden geldiğince senin için bir şeyler söylemeye çalışacağım
Öncelikle annenin sana söylediği şey doğru onun sözünü dinlemelisin
Bazı zamanlarda bazı hareketlerimiz ve tavırlarımızdan vazgeçmek zorundayız bir hareket ve tavırda ısrar etmek onun doğru olduğu anlamına gelmez
Bazı tavır ve hareketlerini değiştirmeye başlarsan Kabuğundan çıkmaya başlayacaksın aksi halde kabuğunun içinde kaybolacaksın.
Hareket ve tavır derken ne anlamda
Vazgeçmem gereken tavır ve hareketlerini kendin bulman gerekecek onları da ben sana yani anlatmayayım değil mi😂
Ama bilmiyorum ki neyi yanlış yapıyorum
Zaten iyi değilim azıcık yardım etsin lütfen ya
İyi olmak senin elinde sen kendini kısıtlıyorsun kabuğuna çekiliyorsun kapatma kendini sen kendini kapattıkça boğulmaya devam edeceksin
Nasıl kapatmiyim ne arkadaşim var ne çevrem var bu arada annemle ilgili dediğin şey de eski sevgilim de ısrar etmem değil mi
Evet, tamam bunu sen yapıyorsun zaten insanların sana yaklaşmasına müsaade etmiyorsun arkadaş edinmek istemiyorsun bunu kendine sen yapıyorsun bu zülmü kendine sen reva görüyorsun
Şu an gerçekten enerjim hiç iyi değil o yüzden artık daha bir şey söyleyemeyeceğim kusura bakma lütfen
Ben yapmıyorum ne alakası var ben zaten arkadaşlarım olsun istiyorum kim varda kimi uzaklastiriyorum
Tapular koyma insanların önüne o zaman sen çevre edinmek isterken acaba yanlış bir şekilde çevre edinmeye çalışıyor olabilir misin mesela asabi tavırla nasıl arkadaş edinebilirsin bunu bana açıklayabilir misin mesela?
Herkese ne güzel uzun uzun aciklamissin bana da düşman gibi konusuyosun burada da şansıma bak ve🥲
Sinirliyim diye mi olmuyor yani 😐 deniyorum en azından bende iyi şeyler yasamadim
İnan bana herkese gösterdiğim toleransdan daha çok tolerans gösterdim ve sana herkesten daha çok detay verdim okursan çok iyi anlarsın gerçekten öyle
Bu kadar detay vermemem gerekirdi ama yine de sana fazlasıyla detay verdim ve hala yardımcı olmaya çalışıyorum elimden geleni yapmaya çalışıyorum
Evet sinirli ve asabisin işte bu yüzden olmuyor ben sana bunu anlatıyorum zaten az önce de söyledim
Ve bunu bilinçli olarak yapmıyorsun yani tamamen bilinçsizce yaptığın bir şey sadece biraz kendini degistirmen gerek hal ve hareketlerine tavırlarını kontrol etmen gerek gerçekten şu an seni izlerken ne kadar acı çekmiş olduğunu görüyorum zaten hissediyorum zaten bu yüzden sana Florence gösterdim ve daha detay söylemeye başladım ve gerçekten şu an o kadar başım ağrıyor ki gerçekten anlatamam ama yine de inan bana yardımcı olmak adına elimden geleni yapıyorum ve yapmaya çalışıyorum hal ve hareket tavırlar çok önemlidir bu konu ve anlamda kendine çekidüzen verirsen hayatın tamamen değişecek baştan aşağı
Tamam aylardır merak ediyordum en azından biri gerçekleri söyledi çok teşekkür ederim 🙏 daha sakin olmaya caliscam en önemli şeyi sormak isterdim ama enerjim yok demişsin
Rica ederim, başka bir zaman sorarsın olur mu?
Olur tabi çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏
Rica ederim 😇
Merhaba Enerjin kaldıysa sorabilir miyim
Sor tabi, umarım cevap verebilirim
Bu belki detay olabilir ama eski sevgilimle ilgili bişey diyebilecek misin
Ne öğrenmek istiyorsun?
Senden başka bir kişinin gerçekten olup olmadığını mı?
Bana karşı kötü niyetli mi yaklaşıyor duygusu mu var bilmiyorum
burada mısın
Ay yarın bana da yaz
Bazen hayat bize istediklerimizi sunmaz bizim elde etmemiz gerekir
Bazı şeyleri elde edebilmek için fedakarlık yapmak vazgeçmek önemlidir
Sempatik çevren tarafından sevilen birisin
Pozitif enerjini her yöne yayıyorsun ama bazen kendi sınırlarının içerisinden hiç çıkmamayı düşünüyorsun çıkmıyorsun da bazen kendi sınırlarımızın dışarısında çıkıp hayatı keşfetmemiz yeni insanlar tanımamız gerekir
Rica ederim 😇
Olur
Evet başlayalım karar aşamasında olduğun şeyler aslında daha önce karar vermiş olduğun şeyler kararını değiştiren ne olmuş bilemem tabii ki ama yine de doğru olan kararın ne olduğunu sen çok iyi biliyorsun ziyadesinde çevrendeki insanların sana ne demiş olduklarını pek umursama bence kendi gücüne inan kendine inan güçlü olduğunu biliyorsun ve farkındasın başarılı olabilecegin aşikar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sen enerjik, lafı dolandırmayan, azıcık deliliğini saklamayan tiplerdensin 🤪
İnsanlarla dalga geçmeyi seviyorsun ama kalbinde kötü niyet yok, daha çok eğlenmek derdindesin 😂
İlgi çekmeyi de seviyorsun, “bakın buradayım” diyorsun ama aslında içten içe doğru insanı bulup ciddileşmek de istiyorsun 😉
Bak bu arada sen benim çok üzerime geliyorsun yapay zeka falan dinlemem aklını alırım senin🤣🤣🤣
Sen beni güzel okumuşsun Ömer, ama sen de az değilmişsin; özgüven tavan, goygoy bol, altında hafif kırılgan bir kalp kokusu var 😉🧠
irem bu bana serseri dedi yaa bir kadınla böyle mi konuşulur azarla bunu ya hiç centilmen değil
@teKilla_iceLim ama ben senin istediğini söyledim ben normalde böyle şeyler söylemem aaa🤣😂
Birde şikayet etmiş beni ya😂
hdgehgdh