Yaşın geç olunca zoe beğeniyorsun zaten inşallah atanırsın bu arada bebek için iki. sıkıntı var bazı kadınlar geç hamile kalabiliyor ben iuan 7 aydır deniyorum ikinci bebeğim için hala hamile kalmadım ikincisi bazı şeylere katlanmak ilgilenmek yaş geçtikce zor
Daha bir sürü şey var canım 31 yaşındayım keike 22-23 yaşımda evlenseysim diyorum ama ailem sevdiğim adama vermedi verdi ama 27 de verdi işte maalaesef
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
25 ve sonrası. Doğru kişi değilse ömür boyu bekarlık daha iyidir👌🏻💃🏻
Bence 27 -28 ideal hayatı yaşamak gerekiyor içinde keşke şunuda yapsaydım demiyene kadar bence evlenme
Bence ideal yaştan ziyade doğru kişi ve doğru zamanda o olgunlukla olmak önemli 🤔
En güzeli 23-25 arası ben 27 de veşendim bazı şeyler için geç oluyor
ne gibi ki
Bir bebek geç oluyor geç olması her türlü sıkıntı iki gençken rşinle gez toz hayatı yaşa ama baban evinde kısılı kalıyorsun daha bir sürü var
24 de atansam 27 gibi evlensem diye dusundm😅 bir de birini bulmak da var o yuzden gec olur mu ki. bebek olarak nasil sknti
Yaşın geç olunca zoe beğeniyorsun zaten inşallah atanırsın bu arada bebek için iki. sıkıntı var bazı kadınlar geç hamile kalabiliyor ben iuan 7 aydır deniyorum ikinci bebeğim için hala hamile kalmadım ikincisi bazı şeylere katlanmak ilgilenmek yaş geçtikce zor
hmm
Daha bir sürü şey var canım 31 yaşındayım keike 22-23 yaşımda evlenseysim diyorum ama ailem sevdiğim adama vermedi verdi ama 27 de verdi işte maalaesef
30dan öncesi doğru seçimler olmuyor genellikle olgunluk yok sadece sevgiyle dünyanın üstesinden geleceğini sandığın duygusal dönemler..
22 ideal bence
Kişiden kişiye değişir
Kız için 22-23 erkek için 25-26 bence
Hayır 27 ideal bence
Bu dewir de ne ewliliği
20 23 23den sonra evlenmemek lazim
ev kizi degilim
Olsun en gec 23 ondan sonra evlenmemek daha iyi
Her iki taraf içinde 25 yaş
Ideal yaşı 25
Azami 30
Otuza kadar yolu var