Çokça fedakarlık yapanmı
yoksa en ufak bir sıkıntıda kaçanmı
ben hep fedakar oldum hemde çok 🤍
yoksa en ufak bir sıkıntıda kaçanmı
ben hep fedakar oldum hemde çok 🤍
karşılıklı fedakarlık esastır. lakin kadın söz dinlemiyorsa dakka durulmamalı ve böyle bir kadınla asla evlenilmemeli
nitekim erkek de karakter ve kişilik yoksunuysa onunla da asla evlenilmemeli
keza ayyaş bir erkekle de evlenilmemeli
Evlilik
-yürek istee
-saygı sevgi iistee
-sadakat ister
-anlayışla karsılayabilme ister
-ilgi alaka önemsenmek ister
-en onmlisi güven. Ve her zorluga göğüs gerilmesini ister
Tıpa meselesi yapan var yapamayan var...
Evet iyi özetlediniz
😊🌸👑
Evlen o zaman 🙂
Evliyim zaten
En son yaptığın fedakarlık neydi Şeyma
Bunu burda söylemek ne kadar doğru Yalçın
Fedakarlık sonuçta kötü bişey değil ama burda söylemek istemezsen dm den yazar mısın
Ne yapacaksın ki fedakârlığı mı
Merak ettim
Boş ver
Yok abi saol
Tamam 🙂
Kendinden ödün vermeden zararsız şekilde fedakarlık gerekir fakat zarar verdiği noktada fedakarlıkdan da vazgeçilir o evlilikden de vazgeçilir
Kaç yıllık evlisiniz peki?
4 sene aynen haklısınız
Peki aynı anlayışı fedakarlıkları eşinizden görebiliyor musunuz? Karşılıklı mı?
Evet görmesem ağzından burnundan getiririm herşey karşılıklı
Ağzından burnundan getiririm 😂😂😂 özgüveninize hayran kaldım ve özgüven olması gereken aslında ama birçok kişi de yok malesef , biraz çevre biraz toplum biraz da yetiştirilmenin etkisi olmalı
Peki evlilik yolunda olanlar sizce nelere dikkat etmeli? 🤔 Biraz röportaj gibi oldu sanki 😂
Haklısınız benim de arkadaşlarım veya çevrem var mesela özgüvenleri çok kocasına kocasına ailesine kendilerini ezdiryolar ben bunu yapmıyorum ben hakkım olanı sonuna kadar tırnağına kadar alıyorum almazsam hepsine hayatı zindan ederim benimde yapım bu ama böyle olmak gerekiyor Teşekkür ederim bu arada 😂😂😊
Olsun hatta bununla ilgili bir görüş paylaşacaktım da hep unutuyorum belki bu akşam paylaşırım evlilik yolunda 1000 olan bir insan kesinlikle kendini ezdirmemek adı altında kimseye kardeşine bile Yani şöyle söyliyim kendine bir saygısı olacak insanların ona acınacak bir şekilde bakmasını asla o raddeye getirmeyecek kendine saygı sevgi hepsi de karşılıklı eğer bir hata yapıldıysa bunun bedeli ödenecek kim olursa olsun sen de oda
Yani Ödün vermeyecek kocasından başka kimse aslında kocasına da Ödün vermeyecek ama yeri geliyor Ödün veriyorsun ama önemli olan senin bir ağırlığın olacak kadın da olsan bana göre erkeklerin değil kadınların ağırlığı daha güzel oluyor bu şekilde kadın her istediğini yapabiliyor ben öyle yapıyorum
Uzun uzun konuşmak isterdim aslında ama burada konu uzar gider , t atabilir miyim?
Evet burda konu uzar 😂
Tabi at
Attım sanırım önce yazmanız gerekiyor
Kabul etmeye çalışıyorum ama edilmiyor sanırım önce sizin yazmanız gerekiyor 🤔 bir yazarsanız mesaj
Tamam
Merhaba , uyudunuz mu?
En iyi görüş için çok teşekkürler 😘
Cevap
14Cevap
Kendinden ödün vermedigin sürece fedakarlık her zaman iyidir ama abartıya kaçmamak şartıyla. Evliliginde ayakta tutan budur zaten
Aynen öyle şekerim😊
Fedakarlık ilişki kurtarır, fazla da kendini bitirmemek kaydıyla.
Aynen öyle
Evlilik fedakarlık ister... Siz fedakâr olmuşsunuz, sonuç nedir?
Aşırı seviliyorum
Demek ki, fedakâr olmak gerekiyor 🙂 Umarım bir ömür sevilirsiniz 🙂
Teşekkür ederim ama karşılıklı
En güzeli de bu değil mi zaten 🙂 her şeyin karşılıklı olanı en güzel olanıdır 🙂
Nickinize bakınca Şeyma Subaşı geliyor aklıma 😄
Aynen öyle en güzeli tabii ki hiç sorma ya nefret ediyorum ben neden bu ismi taşıyorum anlamadım
😄 neyse olur isim benzerliği... Allah huyunuzu benzetmesin... Zaten sizin gibi birisinin O nunla uzaktan yakından bir ilginiz olamaz🙂
Aynen teşekkür ederim
Xok fedakarlik yaptim halende yapiyom ama bazen olmuyor be kardes
Bende yaptım ama karşılıkta beklerim
Hakkınızda hayırlısı olsun evet var
Aynen saolun Allah razı olsun sizinde inşallah
Çok fedakarlık yaparsan hep tepenebiniliyor daha fazlasi isteniyor sınır yok sen en ufak bir şey istediğin an kıyametler kopuyor
Fedakarlık karşılıklı olmalı, kalp kırmamak için de yalnızca tartışmadan kaçınılmalı...
Evlilik sırdır herşeyi ortaya dökersen yürümez tabii olarak fedakarlık ister
En ufak sıkıntıda kaçan
Ozaman kolay bulursun 😊
Fedakar insan mutlu olamaz en iyisi bu günümüzde
Hepsi aynı değil zaten o dediğin olsa boşanırsın
Ben zaten evlensem en fazla 4 ay sonra boşanma işlerine girerim kimseye tahammülüm yok ilk hatada siliyorum
Ozaman evlenme kimsenin günahına girme
Evlenmem zaten çevremdede zaten pek kimseler kalmadı bu huyum yüzünden yapacak birşey yok bende böyleyim
Ya bence güzel bir şey yapıyorsun en azından kendini tanıyorsun kendine güvenmeden etmeden evlenme evlenenleri görüyoruz
Fazla fedakarlık üzer yapanı
Karşı taraf nankörlük yapmazsa sıkıntı ypk
Nasip
Yok gelmedim çokşükür
Fedakar olmayacaksın sonu gelmiyor
Her ikisinin de fedakar olması
Çokça Fedakârlık Yapmak
Fedakar olmalı her iki taraf.
Aynen öyle
fedakarlık tabikide
Ortası bulunmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?