Ben ne zaman biriyle konuşsam sonradan evli olduğunu öğrendim ya da sevgilisi olduğunu Şu yaşıma kadar hep evli erkeklerle sınandım resmen Doğru düzgün hiç sevgilim olmadı ben hep ikinci oldum Ve artık kader diye bişeyin gerçekten var olduğunu düşünüyorum Bu erkekler yüzünden kimseye de güvenemiyorum artık ama benim sanki biriyle mutlu olmak gibi bir hakkım yokmuş gibi hissediyorum artık
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İnşallah gönlüne göre güzel birini bulursun. :)
çünkü kimseye güven kalmadı
her çeşit var maalesef yapacağımız bir şey de yok
illaki karşına biri çıkar
Yanlış yerlerden buluyorsun yoksa çok iyi erkeklerde var
Yanlış yer dediğin kendi mahallemden çalıştığım yerden sosyal medyadan yine başka bir işyerinden
Yerle alakası yok korkunç bir tuhaf bi denk gelme var
Adam evli ama sana evli değilim diyor bu nasıl şerefsizlik
Yaşça küçük birileribe baksana
Diğer bi yorumda yanıt yazdım onu okuyabilirsin Şaka gibi ama hayat resmen benimle oynuyor Yok yani gerçekten taa liseden beri kimseyle doğru düzgün sevgili olamadım bile Kimseyle adam akıllı bi ilişki yaşayamadım Bari en azından sonradan aldatılsam En son sevgili oldum biriyle evli olduğunu anlayamadan Sonra ayrıldım yine karşıma bi başka evli çıktı
Bence yaşça küçüklere bak
Onlar evli olmaz
İkisi zaten benden bikaç yaş küçüktü ve onların da sevgilileri vardı İnanması zor ama durum bu Birini arkadaşıyla konuşurken yakaladım sevgilisinden bahsediyodu Diğeri de bana gel deneyelim demişti ondan çok çok hoşlanıyodum bana umut veriyodu Ama hayır dedim içime sinmedi yaptığı teklif Hemen bir gün sonra instagram hesabında bir baktım sevgilisinin doğum gününü kutluyor :) Ve benim o hesaptan haberim olmadığını zannediyordu Hep bi şekilde öğreniyodum ben allah bi şekilde gösteriyodu gerçek yüzlerini
En azdan öğreniyorsun oda iyidir öğrenmesen ne yapacan
Vallahi öyle yemin ederim hep bi şekilde çok şükür ki karşıma çıktı En sonki adam bunlardan da beterdi Öyle sözler söyledi ki bana kim olsa inanır İstersen atarım sana
Olur merak ettim
İlk SS neydi ben bile acaba dedim
:)) erkekler korkunç kötü Başıma önceden gelip canım yanmamış olsa inanacaktım ki kimbilir daha kaç kıza böyle şeyler sallamıştır Karısını bulup ispiyonladım
Gerçekten Nmssuzluk bu Bu kadar kötü insanların yaşıyo olması bile korkunç
Oksijen israfı hepsi
Eşin var ya onla ilgilensenw başkasında neden hala gözün var
İki tane çocuğu var biri de kız..
Namusuz peki eşine anlattın eşi ne dedi
Mesaj attım instagramdan daha görmedi bekliyorum
Şimdi ne yapacaksın
Konuşmuyodum zaten adamla çok uzun süredir Bana hep buluşalım diyodu bi türlü içimden gelmiyodu falan Gece facebk ta gezinirken onun hesabına denk geldim Biraz aşşağı inmemle çocuklarını gördğm Eşine ispiyonladım işte bakalım eşi ne dicek En azından nası bi pislik olduğunu bilsin
Onu değil bundan sonra hayatına birini Alcan mı
Korkuyorum sadece hevesim de kalmadı erkeklerden soğudum Evlenmeyi de düşünmüyorum Kendime değer veriyorum artık
Eğer ki nşyetin olursa ben burdayım 😂😂😂
Sağ ol çok düşüncelisin 😂
Ne demek her zaman 😂😂😂
Al bendende o kadar insanlar yalanı dolanı çok sever çıkarlarına hizmet ettigi icin
Ya varya gerçekten aklım almıyor Bir insan nasıl her defasında evli ve yalancı insanları tutturabilir Aklım almıyor hayat beni neden bunlarla sınadı ona da aklım ermiyor Benim yaşadıklarımı başkası yaşasa gider kendini asar Düşün en son konuştuğum erkkeğe elli defa evli misin değil misin diye sordum bana yok denk gelmedi ki kimse dedi Kendime göre bulamadım dedi Bana ben kimsenin ahını almadım diye büyük konuştu Tesadüfen sanalda eşinin hesabına denk geldim Ve bu adam bir iki yıldır peşimdeydi içime sinmiyordu konuşmak Daha dün öğrendim artık şok olmaktan felç geçircem
Anlıyorum benimde kanayan yaralarım var ama burada anlatmak istemiyorum
Kadınlar da mı bu kadar iki yüzlü gerçekten Tuhaf bi zamandayız yemin ederim kimseye güvenim kalmadı artık Evliler evli gibi değiller bekarlar bir kişiyle yetinmiyor tuhaf.. Ben bu kadar geniş olamıyorum biri hayatımdayken ama diğer insanlarda vicdan kalmamış
Biz kendimizi bozmamalıyız biliyomusun biz gittikce nadir kalıyoruz kime sadık kalsam sonunda def olup gitti misal sana sadık kalsam gidermiydin deli gibi ilgilensem sevsem seni süprizler yapsam hayatımin merkezine alsam gidermiydin?
Ben mi Artık erkeklerden soğudum birine daha inanıp hayatımın merkezine almam
Peki burada benim suçum ne peki bende senin gibiyim işte vazgecemiyorum sevmeye ilgili olmaya calisiyorum
Boynuzlandım eglendiler benle keyfine göre gidip geldi ben ise hep sabrettim kendimi bile bozmadim sevdigim evlenecegim kadına sakladim kendimi
Belki ezik görüceksin beni ama hayatım bunlardan ibaret
Yani bilmiyorum aslında üzülmemen lazım böyle olduğun için Aldatılan başka erkekler de tanıyorum Biri vardı en son eşi aldatmıştı ama şu an beraber olduğu kız o kadar güzel iyi biriydi ki Hayatta gerçekten ne zaman ne olacağını bilemiyosun Umarım gönlüne göre birini bulursun
Bulsam nolucak ki oda gidicek bir gün gönlümde bişey kalmadı ilkbaharım kışa döndü o zalimler yüzündej
Rica etsem biraz konusabilirmiyiz anlatmam lazim cok doldum deliriyorum
Ben gizli takılıyorum burada k. b lüften
Lütfen rica ediyorum hastayım zaten
Kader diye bir şey yok., takıldığın ortamlara dikkat et, evlenmek zorunda değilsin, azıp ilk teklif edene evet diyen ülke burası
Sen hiç kendinde sorun aradın mı
burada benim ne gibi bi sorunum olabilir? her hayatıma girenin aynı yalanla girmesinde
İnsan önce kendini bir sineye çekmesi gerekiyor
Acaba nerede hatalar yapıyorum diye
Ama sen kendini hatasız görüyorsun gibime geldi o yüzden zor olur bu hayat senin için
İnşaallah iyi olur diyelim iyi olsun
Sen de çok bilmişlik yapıyosun Çok bilen çok yanılır
Mevlam dağına göre kar veriyor demekki 🤷♂️🤷♂️
Öyle düşunme sadece gerçekten denk gelmemiş🗿
Anlamadım
Dogru kişiyle denk gelmemissin aşktan vazgeçme ama kendine odaklan seviyeni arttır. Seviyen yükseldikce cevrendekiler de ona gore yukselicek.
İnşallah haklısın çok
Umarim iyi birisiyle karsilasirsiniz iyi günler
Sen balık burcunun galiba. 😊
Hayr değilmm
O zaman ilk adımı atan hep sen oluyorsun..
Yok hepside beni buldu Sada birine açıldım o şerfsz de gel deneyelim dedi bi sonraki gün sevgilisiyle doğum günü kutluyordu
Desene hayatım roman , seçim kriterlerin farklı galiba ondan kader algısına bağlamışın.
Yok bence sen okuduğunu anlayamıyosun
Hayır anlıyorum anlamadığım nedir anlata bilirsin.
Yanıtlardaki yazdıklarımı oku ss bile var
Tamam bakarım
Birinin bedduasını mı aldın