Aile & Toplum "Gerçek dostum, arkadaşım" dediğiniz kişiler var mı? Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 212 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Süper soru🥰🥰 "Gerçek dostum, arkadaşım" dediğiniz kişiler var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Gerçek dostum arkadaşım dediğim kimse yok gerçek de maalesef 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl 😔
Biscolatagirl Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Tabiki var. Ama bir elin beş parmağını geçmez. İyiki varlar💚🌼 1 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Günümüzde gerçek dost gerçek arkadaş ( arkada eş yanı sırtını endişesiz dayanabileceğim ) bulmak çok zor. 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl Kesinlikle Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Öyle sandığım biri vardı ama değilmiş kısacası yok yani umrumda da değil 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl Ben gibi Yorumla
Ponce Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 40% 1 yıl Sevenim, sevdiklerim çok ama tek başına olmak daha çok hoşuma gider. Bağımsız olmayı seviyorum 1 0 Yorumla
Doyulmazz Takip Et Xper 5 Yaş: 60 , eic 90% 1 yıl Var var olmaz mı.Gidersem de tozumu bulamaz birileri 2 0 Yorumla
ᴋᴇɴᴅɪɴᴇʏᴀʙᴀɴᴄı Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl İyi vakit geçirdiklerim var, arkadaşlarım da. Ama hiçbiri en değil, gerçek dostum da değil 1 0 Yorumla
Deniz215185 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 1 yıl İnanoğlu kendini dahi kandırabiliyorken nasıl bir başkasına gerçek dost der? Hiç yapmam dediğiniz şeyi yaptınız mı? 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl Bravo👏👏 Yorumla
dreamy07 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 90% 1 yıl Elbette ama onların sayısı hep azdır. Çok diyen kendini kandırır. 1 0 Yorumla
wkertenkele Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Cok sukur ki var 🥰🥰Ve iyi ki de varlar 🙏 1 0 Yorumla
Gökhannnnn_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Doğrudan kan bağım olan kendi soyumdan kişiler harici kimseyi gerçek bir dost olarak görmem. 1 1 Yorumla Abdulbari 1 yıl Bir kimseyle kan bağın olması onu erdemli yapmaz Yorumla
Levent33_ Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Ne dostlar gördük arkamızdan bıçaklardılar... en iyisi tek tabanca kimseye güvenmemek. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Tam anlamıyla yok. Dedikodu dedin mi sabahlarlar bilim ilim irfan konusuna geldi mi lafı değiştirirler vallahi sıkıldım 1 0 Yorumla
sadicoban Takip Et Xper 4 Yaş: 49 1 yıl Çok zor bu zamanda herkes menfaat a bakar benim tek dostum kedilerim 1 2 Yorumla Yaban00 1 yıl Onlarda varmış bari Yorumla sadicoban 1 yıl Benim en hayırsız çevrem akrabalarım karar verdim kimse ile gorusmuyorim ve kafam çok rahat Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Var @Semih6934 2 13 Yorumla Yaban00 1 yıl Biliyorum😂 Yorumla m ByBrawo 1 yıl Tüm site biliyor 😂 Yorumla Yaban00 1 yıl 😂😂aynen Yorumla m ByBrawo 1 yıl Biz bir markayız hanımefendi 🤌😂 Yorumla Yaban00 1 yıl Kesinlikle Yorumla m ByBrawo 1 yıl 😂🙏 Hayırlı geceler efenim ,😂 Yorumla Yaban00 1 yıl Sizede Yorumla Semih6934 1 yıl Aslan kankam 😂😎 Yorumla Yaban00 1 yıl @Semih6934 ikinizi kiskanmaya başladım. Yorumla Semih6934 1 yıl Ahahah 😂😂 Yorumla sugarrirem 1 yıl harbi herkes biliyor 😅 Yorumla Semih6934 1 yıl 😂😂😎😎 Yorumla m ByBrawo 1 yıl @sugarrirem 😂😂😂 Yorumla
Wuass Takip Et Xper 2 Yaş: 23 1 yıl VAR dünyadaki İlk dostum Röya 21 yaşındayım 19 yıldır arkadaşız Her zaman bir araya gelsek hep aşırı samimi oluruz ve o samimiyet hiç bir zaman bitmez 1 0 Yorumla
Sinan011 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Varlar Dı bir ara 1 3 Yorumla Yaban00 1 yıl Dı? Yorumla Sinan011 1 yıl Pasta bitti herkes dağıldı.Maddi durumum önceden çok iyiydi, işlerim ters gitmeye başlayınca dost akraba abi kardeş herkes yol aldı. İyiyken de işlerim ters gitmiş diyorum bazen.. Yorumla Yaban00 1 yıl 😔😔😔 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hayır yok sorunlarım var anlatacak kimse yok 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl Aramıza gosgeldin Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Yok, o kadar güvenmem 🤔 1 3 Yorumla Yaban00 1 yıl En doğrusunu yapiyorsun Yorumla tortitotilla 1 yıl Gün sonunda herkesin kapısı ayrı herkes kendini düşünür Yorumla kxnan 1 yıl Güvenmemek gerek Yorumla
DOBRAVEGUVENİLİR Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 68% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 345 cevap paylaştı. Herkesin dostluğu sendeki çıkarı son bulana kadar. 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl Aynen Yorumla
helene1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 yıl Gerçek dostum yok 1 2 Yorumla Yaban00 1 yıl 😔 Yorumla kxnan 1 yıl Benimde yok sorun yok 😁😁🤣🤣😁 Yorumla
u Dark_Scourge Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 589 cevap paylaştı. Evet birkaç tane var 1 10 Yorumla Yaban00 1 yıl Ne guzel Yorumla u Dark_Scourge 1 yıl Sahteleri görünce gerçek dostlarını anlıyorsun. Gece 3te canım sıkkın dediğimde. İtiraz yok yanına geliyorum diyen adamlar var ne olduğunu sormadan. Yorumla Yaban00 1 yıl Benim hiç olmadı. Yorumla Yaban00 1 yıl Başkalarının mini gorunce biraz dokunuyir cidden. Yorumla u Dark_Scourge 1 yıl Gerçek arkadaş öyle hemen olmaz zaten. Belirli bir dönem olacaktır Yorumla Yaban00 1 yıl Sana şunu diyim. Yıllardır dandigim arkadaşlık ettigim , gerçekten dostum dediğim kişiler oldu. Hiçte benim sandığım gibide değilmiş. Yorumla u Dark_Scourge 1 yıl Onlar gerçek dost değilmiş işte. O kötü dünde belli olur Yorumla Yaban00 1 yıl Gerçek bir dostum hiç olmamış. Yorumla u Dark_Scourge 1 yıl olur zamanla. Yalan dostun olmasındansa olmaması daha iyidir. Yorumla Yaban00 1 yıl Aynen. Olmamasi daha iyi. Yorumla
aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Olmaz mı bir tane var 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl Ne guzel Yorumla
wonderland_ Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl hiç kimse değil çünkü herkes ispiyonculuk yapıyor 1 0 Yorumla
soguknevale-0 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Arkadaşım var dost diye yürekten güvendiğim sırrımı verebildiğim kimse yok. 1 0 Yorumla
Ayysıkıldımmmmm0 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 1 yıl Kimseye güvenilmeyeceğini biraz geç anladım ama anladım o yüzden yok 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Çocukluk arkadaşım var sırtımı yaşayabileceğim ne tamam gelip kurtaracak tek kişi var çevremde 0 0 Yorumla
Tıpçıamasosyalolan Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 94% 1 yıl Demeyin ki ayrıldığınızda üzülen kişi olmayasınız 1 0 Yorumla
hayalperestt71 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 91% 1 yıl var tabiki onlar olmasa bu hayat cekilmez 1 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. Var elbette iki elin parmakları kadar yeterli 1 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. Evet var sayılı ama az kişi 1 0 Yorumla
aitowa Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Var baya yeter yani 1 4 Yorumla kxnan 1 yıl Şanslısin Yorumla Yaban00 1 yıl @kxnan bunu ben diyordum Yorumla kxnan 1 yıl sonra ne oldu ki @Yaban00 Yorumla aitowa 1 yıl Şans işi evet Yorumla
isimyazmasamolurmu Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 748 cevap paylaştı. 1-2 tane var 1 2 Yorumla Yaban00 1 yıl Ne guzel Yorumla kxnan 1 yıl Yeterli zaten fazlaya gerek yo Yorumla
Asena_Fulya_Umay Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Var. 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl Çok iyi Yorumla
ProducerT Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 790 cevap paylaştı. Gölgem... 1 2 Yorumla Yaban00 1 yıl Vaybe Yorumla ProducerT 1 yıl Ona bile pek güvenmiyorum ışık var ise var karanlıkta insanın kimsesi yoktur... Yorumla
Blonde_Bunny Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Var 🥺 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl Çok guzel Yorumla
matiasdelesp Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 yıl Sen varsın ya 🌹 1 2 Yorumla Yaban00 1 yıl Teşekkürler Yorumla matiasdelesp 1 yıl Rica ederim 🌹 Yorumla
Emrhttr Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Var evwt 1 4 Yorumla Yaban00 1 yıl Sevindim Yorumla Emrhttr 1 yıl Senin Yorumla Yaban00 1 yıl Hayır yok Yorumla Emrhttr 1 yıl Üzüldüm Yorumla
denizseyyahı Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 478 cevap paylaştı. Var😊 1 8 Yorumla Yaban00 1 yıl Ne guzel Yorumla denizseyyahı 1 yıl Evet burada var 1 tane 5 senedir Yorumla Yaban00 1 yıl Ne kadar guzel Yorumla denizseyyahı 1 yıl Evet seninde olmanı isterdim kafa dengi birine benziyon😊 Yorumla Yaban00 1 yıl Teşekkürler, benden uzakladiyorlar genelde Yorumla denizseyyahı 1 yıl Yok uzaklaşmak ben sen gel yeter ki☺️ Yorumla Yaban00 1 yıl 😂😂😂sagol Yorumla denizseyyahı 1 yıl Rica ederim bekliyorum 😊 Yorumla
Regnanspiritus_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 859 cevap paylaştı. var bir kaç insan. 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl Ne guzel Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bir avuç biriktirebilmişim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Var saniyormusum 1 2 Yorumla Yaban00 1 yıl Hepimiz saniyormusuz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aynn Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl He var🤭 1 7 Yorumla Yaban00 1 yıl Ne guzel Cevap sahibi 1 yıl Evet jdjdjd Yaban00 1 yıl Sanslisin Cevap sahibi 1 yıl Sende Yaban00 1 yıl Ben mi?😂😂😂pek sanmiyorum Cevap sahibi 1 yıl Shsjjsj şanslısın sen Yaban00 1 yıl Hihim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
Gerçek dostum arkadaşım dediğim kimse yok gerçek de maalesef
😔
Tabiki var. Ama bir elin beş parmağını geçmez. İyiki varlar💚🌼
Günümüzde gerçek dost gerçek arkadaş ( arkada eş yanı sırtını endişesiz dayanabileceğim ) bulmak çok zor.
Kesinlikle
Öyle sandığım biri vardı ama değilmiş kısacası yok yani umrumda da değil
Ben gibi
Sevenim, sevdiklerim çok ama tek başına olmak daha çok hoşuma gider. Bağımsız olmayı seviyorum
Var var olmaz mı.
Gidersem de tozumu bulamaz birileri
İyi vakit geçirdiklerim var, arkadaşlarım da. Ama hiçbiri en değil, gerçek dostum da değil
İnanoğlu kendini dahi kandırabiliyorken nasıl bir başkasına gerçek dost der? Hiç yapmam dediğiniz şeyi yaptınız mı?
Bravo👏👏
Elbette ama onların sayısı hep azdır. Çok diyen kendini kandırır.
Cok sukur ki var 🥰🥰
Ve iyi ki de varlar 🙏
Doğrudan kan bağım olan kendi soyumdan kişiler harici kimseyi gerçek bir dost olarak görmem.
Bir kimseyle kan bağın olması onu erdemli yapmaz
Ne dostlar gördük arkamızdan bıçaklardılar... en iyisi tek tabanca kimseye güvenmemek.
Tam anlamıyla yok. Dedikodu dedin mi sabahlarlar bilim ilim irfan konusuna geldi mi lafı değiştirirler vallahi sıkıldım
Çok zor bu zamanda herkes menfaat a bakar benim tek dostum kedilerim
Onlarda varmış bari
Benim en hayırsız çevrem akrabalarım karar verdim kimse ile gorusmuyorim ve kafam çok rahat
Var @Semih6934
Biliyorum😂
Tüm site biliyor 😂
😂😂aynen
Biz bir markayız hanımefendi 🤌😂
Kesinlikle
😂🙏 Hayırlı geceler efenim ,😂
Sizede
Aslan kankam 😂😎
@Semih6934 ikinizi kiskanmaya başladım.
Ahahah 😂😂
harbi herkes biliyor 😅
😂😂😎😎
@sugarrirem 😂😂😂
VAR dünyadaki İlk dostum Röya 21 yaşındayım 19 yıldır arkadaşız Her zaman bir araya gelsek hep aşırı samimi oluruz ve o samimiyet hiç bir zaman bitmez
Varlar Dı bir ara
Dı?
Pasta bitti herkes dağıldı.
Maddi durumum önceden çok iyiydi, işlerim ters gitmeye başlayınca dost akraba abi kardeş herkes yol aldı. İyiyken de işlerim ters gitmiş diyorum bazen..
😔😔😔
Hayır yok sorunlarım var anlatacak kimse yok
Aramıza gosgeldin
Yok, o kadar güvenmem 🤔
En doğrusunu yapiyorsun
Gün sonunda herkesin kapısı ayrı herkes kendini düşünür
Güvenmemek gerek
Herkesin dostluğu sendeki çıkarı son bulana kadar.
Aynen
Gerçek dostum yok
😔
Benimde yok sorun yok 😁😁🤣🤣😁
Evet birkaç tane var
Ne guzel
Sahteleri görünce gerçek dostlarını anlıyorsun. Gece 3te canım sıkkın dediğimde. İtiraz yok yanına geliyorum diyen adamlar var ne olduğunu sormadan.
Benim hiç olmadı.
Başkalarının mini gorunce biraz dokunuyir cidden.
Gerçek arkadaş öyle hemen olmaz zaten. Belirli bir dönem olacaktır
Sana şunu diyim. Yıllardır dandigim arkadaşlık ettigim , gerçekten dostum dediğim kişiler oldu. Hiçte benim sandığım gibide değilmiş.
Onlar gerçek dost değilmiş işte. O kötü dünde belli olur
Gerçek bir dostum hiç olmamış.
olur zamanla. Yalan dostun olmasındansa olmaması daha iyidir.
Aynen. Olmamasi daha iyi.
Olmaz mı bir tane var
Ne guzel
Tabi ki var. yoksa onlarsız hayat çekilmezdi.
hiç kimse değil çünkü herkes ispiyonculuk yapıyor
Arkadaşım var dost diye yürekten güvendiğim sırrımı verebildiğim kimse yok.
Kimseye güvenilmeyeceğini biraz geç anladım ama anladım o yüzden yok
Çocukluk arkadaşım var sırtımı yaşayabileceğim ne tamam gelip kurtaracak tek kişi var çevremde
Hayır, hickimsem yok
Demeyin ki ayrıldığınızda üzülen kişi olmayasınız
Var ama kendisi Yozgat'ta 🥺
tabikide var iyi ki var 😊😌
Eskiden vardı artık yok bir tane bile
Nayır. Tek dostum, benim
tek kişi oda sevgilim
Çok şükür var
Yok kimse duymuyor çünkü
var tabiki onlar olmasa bu hayat cekilmez
Var elbette iki elin parmakları kadar yeterli
Evet her şeye rağmen var
Evet var sayılı ama az kişi
Var Sudenaz 😅😅
Kulakları çınlasın
Yalnız olduğuma göre yok
Elbette var tabiki Canım kendim.
Var baya yeter yani
Şanslısin
@kxnan bunu ben diyordum
sonra ne oldu ki @Yaban00
Şans işi evet
1-2 tane var
Ne guzel
Yeterli zaten fazlaya gerek yo
Var.
Çok iyi
Gölgem...
Vaybe
Ona bile pek güvenmiyorum ışık var ise var karanlıkta insanın kimsesi yoktur...
Var 🥺
Çok guzel
Sen varsın ya 🌹
Teşekkürler
Rica ederim 🌹
Var evwt
Sevindim
Senin
Hayır yok
Üzüldüm
Var😊
Ne guzel