Aile & Toplum Samimi dostunuz var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Benim erkek olarak bir tane samimi olduğum insan var kız olarak dostum yok sizin durumlar nasıl? Güncellemeler+1 yıl Şikayetçi değilim sadece merak ettim Güncellemeler+1 yıl Kafa dagıtmak için güncell Samimi dostunuz var mı? Cevapla Erkek Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,3b cevap paylaştı. Samimi dostum yok 1 0 Yorumla
ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. @donsuzfilozof_ donsuz filozofum dostum kardeşim sırdaşım bazende pislik olabiliyor ama seviyorum yinede 1 2 Yorumla DonsuzFilozof_ +1 yıl Sende öylesin benim için ama ben sevmiyorum yinede 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Arada sırada aksiyon iyidir Yorumla
sokoke Takip Et Xper 6 Yaş: 122 , eic 100% +1 yıl Arkadaşlarım Dostum yok. Dostun nasıl bir şey olduğunu öğrenmiş biri olarak yakınlığını arıyorum. Ama bunu gak eden karşıma çıkmıyor 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Anladıgım kadarıyla insanların ikinci yüzünü sevmemişsin. Oldugu gibi gözüken insan istiyorsun Yorumla sokoke +1 yıl Aynen öyle daha iyi açıklanamazdı. Bu arada silinmiş arkadaşım var dostum yok yazmak istemiştim. Yorumla Soran +1 yıl Evet arkadaş ve dost arasında dünyalar kadsr fark var. İnsanlar için diyecek biseyim yok herkes cıkarcı olmus Yorumla sokoke +1 yıl Sorun sadece çıkarcılık da değil. Biz şu an yakınlığa karşı yalıtılmışlık evresindeyiz. Bu dönemde hepimiz hem dost hem eş beklentisi var. Ama uygun insanlar bulmak zor. Düzgün olup kafa yapısı uyuşmayan veya o sıcaklığı hissedememek de var. Yorumla
dionysosjai Takip Et FenomenMaster Yaş: 21 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Samimi olarak gördüğüm iki dostum var sadece. 1 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Var ve o dostum Hatay'da:/ 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Üzgünüm durumu nasıl Yorumla Birkirlangicmisali +1 yıl Kendi ve ailesinin iyi oldugunu biliyorum sadece. Telefonu nadiren aciyor, elektrik yok konusamadik yeterince. Yorumla Soran +1 yıl İnsallah düzleri hersey bu saatten sonra can kaybı yaşanmaz Yorumla Birkirlangicmisali +1 yıl Sehir cok kotu durumda, umarim ulasir yetkili kisiler. 🙏🏼 Yorumla Soran +1 yıl Amin inşallah Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Samimi dostum yok
@donsuzfilozof_ donsuz filozofum dostum kardeşim sırdaşım bazende pislik olabiliyor ama seviyorum yinede
Sende öylesin benim için ama ben sevmiyorum yinede 😂😂
Arada sırada aksiyon iyidir
Arkadaşlarım Dostum yok. Dostun nasıl bir şey olduğunu öğrenmiş biri olarak yakınlığını arıyorum. Ama bunu gak eden karşıma çıkmıyor
Anladıgım kadarıyla insanların ikinci yüzünü sevmemişsin. Oldugu gibi gözüken insan istiyorsun
Aynen öyle daha iyi açıklanamazdı. Bu arada silinmiş arkadaşım var dostum yok yazmak istemiştim.
Evet arkadaş ve dost arasında dünyalar kadsr fark var. İnsanlar için diyecek biseyim yok herkes cıkarcı olmus
Sorun sadece çıkarcılık da değil. Biz şu an yakınlığa karşı yalıtılmışlık evresindeyiz. Bu dönemde hepimiz hem dost hem eş beklentisi var. Ama uygun insanlar bulmak zor. Düzgün olup kafa yapısı uyuşmayan veya o sıcaklığı hissedememek de var.
Samimi olarak gördüğüm iki dostum var sadece.
Var ve o dostum Hatay'da:/
Üzgünüm durumu nasıl
Kendi ve ailesinin iyi oldugunu biliyorum sadece. Telefonu nadiren aciyor, elektrik yok konusamadik yeterince.
İnsallah düzleri hersey bu saatten sonra can kaybı yaşanmaz
Sehir cok kotu durumda, umarim ulasir yetkili kisiler. 🙏🏼
Amin inşallah
Var.
Yok.
Bana mesaj atarmısın