Sevgilimin iş yerinde 40 yaşındakidul bir kadın canım diye sesleniyor ve rahatsız oluyorum?

sevgilimle yaklaşık 2 gündür bu konu hakkında tartışıyoruz. kadın 40 yaşında sekreter ve dul. sevgilimle aynı binada çalışmıyorlar. kadın sevgilime canım diye hitap ediyor ve bu durumdan aşıeı rahatsızım. sevgilime bu konu hakkında kadınla konuşmasını istediğimi söyledim ve kadına wpden yazmadı yüz yüze söylerim sana ses kaydı atarım dedi. normalde bugün konuşması gerekiyordu ama konuşmadı işinin yoğun olduğunu ve kadını görmediğini söyledi. 2 gündüe kadına instagramdan istek atıyorum ve kadın istediğimi sürekli siliyor. sevgilimde şu an kadınla konuşmamak için ısrar ediyor ve olayı uzatıyor. ne yapmam gerekiyor. allah rızası için biri mantıklı bir şey söylesin. sevgilimle 2 yıldır beraberiz ve ailelerimiz bizi biliyor. ama şu an o kadar çok kuruntu yapabilecek durumdayım ki ayrılmayı bile düşünüyorum. nolur biri bir akıl versin bana lütfen

Sevgilimin iş yerinde 40 yaşındakidul bir kadın canım diye sesleniyor ve rahatsız oluyorum?