Aile & Toplum Makarna bile yapamıyorum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Ne olcak benim bu halim🤪 Güncellemeler1 yıl Makarna yapamayabilirim ama hamur işi ve tatlı benden sorulur 💅🏻 Makarna bile yapamıyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,8b cevap paylaştı. Öğrenirsiniz bence çok zor değil. ben bile yapıyorum sdfsdf 1 0 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Yaparsın öğrenirsin.😂😂Youtube instagram var dolu tarif. Yemek tarifinden bol ne var sosyal medyada😄 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Sadece makarna ve pilavı beceremiyorum Biscolatagirl 1 yıl Pilav hadi biraz daha zorda makarna bence çok rahat yaparsın birazda el alışkanlığı oluyor. Youtubedan baka baka yap kanal çok canım. Soran 1 yıl Sağol canım Biscolatagirl 1 yıl Sende sağol🌼
gecenin_kralicesii Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Bence makarnayı çok sevmediğin için yapamıyorsun çok sevseydin sürekli denersin 1 0 Yorumla
Regnanspiritus_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 830 cevap paylaştı. Hiç bir şey olmaz merak etme :D 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı. Erkeklerden de yapamayan var; ne var ki bunda. 0 0 Yorumla
Sinan3416 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Evde kalacaksın olacağı bu 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Abartma Yorumla Sinan3416 1 yıl Hamur işi ve tatlı benden sorulur yazmışsın güncellemeye sonrasında da bakımlıyım ibaresini koymuşsun ne alaka acaba 😄 Yorumla Soran 1 yıl Çok alaka Yorumla
Unchain_utopia Takip Et Xper 3 Yaş: 25 1 yıl Aradaki tek ben makarna bile yapıyorum 😄 0 1 Yorumla Unchain_utopia 1 yıl Makarna yapmak en kolay iş Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben sana yaparım 0 0 Yorumla
Justice000002 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 481 cevap paylaştı. Alan öğretir sana 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Öğrenirsiniz bence çok zor değil. ben bile yapıyorum sdfsdf
Yaparsın öğrenirsin.😂😂
Youtube instagram var dolu tarif. Yemek tarifinden bol ne var sosyal medyada😄
Sadece makarna ve pilavı beceremiyorum
Pilav hadi biraz daha zorda makarna bence çok rahat yaparsın birazda el alışkanlığı oluyor. Youtubedan baka baka yap kanal çok canım.
Sağol canım
Sende sağol🌼
Bence makarnayı çok sevmediğin için yapamıyorsun çok sevseydin sürekli denersin
Hiç bir şey olmaz merak etme :D
bakınız you tube
Erkeklerden de yapamayan var; ne var ki bunda.
Ne olacak bu senin halin
Evde kalacaksın olacağı bu
Abartma
Hamur işi ve tatlı benden sorulur yazmışsın güncellemeye sonrasında da bakımlıyım ibaresini koymuşsun ne alaka acaba 😄
Çok alaka
Pilav yapmayı öğretmiştim oysa ki
hazır yemelisin
Makarnadan yaparsın bir şeyi yok
Fiziğin varsa tasa etme
Aradaki tek ben makarna bile yapıyorum 😄
Makarna yapmak en kolay iş
Evde kalcan kedilerle yaşayıp gidersin
Ben sana yaparım
Alan öğretir sana
Öğreteyim