AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Aklım diğer başımda şu an.
Burada bulamazsın öyle birilerini maalesef.
Sorabılırsınız
Şimdi bir kız var otlakçı biri çocuğa kendi yemeklerini ismartlatmak için arkadaş gibi yanaşmış beraber ders çalışıyorlar ama çocuğa derste çalıştırıyor hani koridorda görmüştüm birkaç soru cevapta yapıyorlardi şimdi sence bu kız hem otlakçılık yapıp hem ders çalıştırıp vicdanını mi rahatlatiyor
Evet
kızın lise arkadaşları diyor o kız bir ortama girer herkese sırnaşır kimden otlanabilecegini anlarsa ona yapışır sene boyu kalırmış bunu seçmiş işte huyu bu yani kandiriyor arkadaş ayağına ha ders çalıştırdığını gördüm yani soru cevap yapıyordu yalan değil ama herhalde ders çalıştıracak ki çocuk ayikmasin😅
Tabıkııı yolunu bulmuş
Ezikce değil mi
Sorr tabiki
Şimdi bir kız var otlakçı biri çocuğa kendi yemeklerini ismartlatmak için arkadaş gibi yanaşmış beraber ders çalışıyorlar ama çocuğa derste çalıştırıyor hani koridorda görmüştüm birkaç soru cevapta yapıyorlardi şimdi sence bu kız hem otlakçılık yapıp hem ders çalıştırıp vicdanını mi rahatlatiyor
Sanirim oyle geciniyor ondan amac ders degil gibi
Dimi çocuk ders çalışıyoruz sansın diye arada bir ders calistiriyor 😅😅😅
Evet bencede oylee 😅😅
Zaten kızın lise arkadaşları diyor o kız bir ortama girer herkese sırnaşır kimden otlanabilecegini anlarsa ona yapışır sene boyu kalırmış bunu seçmiş işte huyu bu yani kandiriyor arkadaş ayağına ha ders çalıştırdığını gördüm yani soru cevap yapıyordu yalan değil
Anladimm demekki taninan biri herkes niyetini biliyor otlakci oldugunuu 😅
Lise arkadaşları öyle dedi 😅 ee demek ki denk gelmişler
Bencede oylee unlu olmuss 😅😅
Ben de yüzüne vurdum ses çıkarmadı ona yazdığımı sana atayım mi 😅
Kıza dedim ki : senin arkandan aynen şunu söylüyorlar : o bir ortama girer herkese sırnaşır kimden otlanabilecegini anlarsa ona yapışır kalırmış bana tacizci diyorsun ya insanlara sırnaşıp insanları rahatsız eden birinin bana tacizci demesi de gülünç. İkincisi de saçlarını savurup bana hava atıyorsun ya çok şükür ben hemcinsimi üzmek için başka erkekle içli dışlı hallere girmiyorum. 👍🏻
Harika yazmissinn 😅
Sen ne anladın bu yazıdan anjskd
Yani seni tacizci olarakk goruyir sen ise agzinin payimi vermissinn 😅😅
Hani ben buna yazdım niye bana oyun kurdun o da göz dağı vermek için mesajla taciz etme dedi ben de bunu yazdım ajsjdjdk
Ya sormak istediğim şey şuydu hani asıl tacizci sence birilerinden otlanan insanlara sırnaşıp kendine otlanabilecegi birini arayan değil midir 😅👍🏻😅
Fenasin valla korkulur sendeen 😅
Öyle mi geldi sana peki bunu yazdım ya kızın nasıl biri olduğunu düşündün ajsjdkek
Evett oylee hakkini arayan cinstensin guzel kiz pek alakadar etmez benii onu bosverr 😅😅
Zaten dedim ki bugün itibariyle cevap vermemezlik yaparsaniz abine soyleyecegim şeyi çok iyi biliyorum kız da aynı gün isteğimi yaptı ahjdkdkd
Buradan konuşalım ya sjdkdkek evet dedim eğer o çocukla bugün itibariyle beni konuşturmasan abine soyleyecegim şeyi çok iyi biliyorum insanların onuruyla gururuyla oynamak öyle kolay değil kız da hemen girmiş çocuğu ikna etmiş çocuk mesaj attı ikiside rezil oldu dimi ajdjdjd
Himm evet olmuslar bencedee 😅
Jajsjssk
😅😅😅
Vardır niye olmasin
Muhtemelen karşılığını bu şekilde veriyo sanirim
Yani çok ders çalıştırmıyor ama soru cevap yapıyordu görmüştüm
Belki çocuk ısmarlamak istiyordur belki kız vermek istiodur çocuk izin vermiodur
Yok yav kızın lise arkadaşları diyor o kız bir ortama girer herkese sırnaşır kimden otlanabilecegini anlarsa ona yapışır sene boyu kalırmış bunu seçmiş işte huyu bu yani kandiriyor arkadaş ayağına ha ders çalıştırdığını gördüm yani soru cevap yapıyordu yalan değil
Sen çocuktan mi hoslaniosun
Evette işte kız yapışmış kene gibi
Sende çocuğu çek kenara konuş
Sor bakalım
Sor başımda
Konu ne
Gel sor
Sorabilirsin
Dinliyorum
Zor bulursun be ablacım
Sor gelsin
sor hocam