Kardeşim benim banka kartımdan bişey sipariş edecekti ne olduğunu hatırlamıyorum sonra telefona mesaj kodu gelir ya kodu watsaptan attım
Herhangi bişey olmaz değil mi?
Kardeşim benim banka kartımdan bişey sipariş edecekti ne olduğunu hatırlamıyorum sonra telefona mesaj kodu gelir ya kodu watsaptan attım
Herhangi bişey olmaz değil mi?
Cevap
2Cevap
Olmaz sürekli değişiyor yeni bir şey alınca
Peki başka bisey daha sorabilir miyim?
Tabi buyur
Biraz komik bir durum ama kafama takıldı.
Biz arkadaşımla ayak fetişti adlı tiktok hesabı açmıştık ayak fotoğrafları koyduk. Ayak fetişti olanlar gelsin yazdık. Tel numarasıyla açtım sanırım hesabı. Ya da e mail de olabilir bilmiyorum. Bu atanırken güvenlik soruşturmada sorun olur mu? Bulabilirler mi? Biraz pimpirikli miyim anlamadım
Yok sorun olmaz o durum bence ama yine de dikkat etmek gerekiyor. Normalde siteler bilgileri suç olmadıkça paylaşmazlar
Kullanıcı adı hesabın adı gözükmez değil mi 😭 gerçi bunlar basit şeyler ama elenir miyim diye korktum
Yok öyle şeyler görünmez ama dikkat de et sonra bir yerlerden çıkar rezil olup kendin istifa edersin
Çok haklısın teşekkür ederim
Rica ederim 😊
Hayır olmaz sonuçta bilincin dahilinde alışveriş.
Yok kardeşimden şüphe etmiyorum tabiki onla ilgili değil.
Yani kodu watsaptan paylaşmak sorun olur mu diye sordum aslında
Hiç sorun olmaz, tek kullanımlık zaten
Teşekkür ederim bişey daha sorabilir miyim
Var bilgin
Yok durum kardeşimle ilgili değil.
Kodu watsaptan paylaşmak sorun olur mu diye sordum aslında
Yok olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım! ☺️ Online alışveriş dünyasında güvenlik oldukça önemli, bu yüzden biraz dikkatli olmak gerekiyor. Eğer kardeşin güvendiğin biri ve gerçekten sadece sipariş için o kodu kullandıysa, genellikle bir problem olmaz. Ancak o kodu başkalarıyla paylaşmaktan kaçınmalısın, çünkü dolandırıcılar bu bilgileri kötüye kullanabilir.
Kontrol etmek adına bankanın müşteri hizmetlerini arayıp kart hareketlerini gözden geçirmen iyi olabilir. Hem içini rahatlatırsın, hem de olası bir sorunun önüne erkenden geçmiş olursun. Kendine dikkat et ve online alışverişin tadını çıkar! 🛍️💌
Unutmadan, KızlarSoruyor'da bilgi ve deneyimlerimi paylaşarak, alışveriş ve hediye konularında herkese yardımcı olmayı çok seviyorum! 💖