Flörtleştiğim insan istediği vakit geliyor istediği vakit gidiyor en son aramiz bozuktu yazdi konuştuk normal yarin amma yazmadi 2 haftaya yakindir iletişim yokkkk bende onun yazmasini istiyorum konuşmak için istemiyorum sözlerimi diyip engellemek istiyorumki birdaha gelmesin ve beklemek istemiyorum şimdi engellesem mesaj atmadigi için kizip engelledim sanar o yüzden bir şey yapmiyorum , sizce dönmesini nasi sağlarm dönseydi sözlerimi yüzüne diyip engellerdim
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Geldiği zaman genelde ne modda oluyordu?
Geldiği 2. kere oldu amma suç bendeyken o geldi). Ben ondan ayrilmak istedigimi söyledim kendisi ayrilmak istemiyordu neyse ayrildigimiz srasnda erkek kankamla mesajmzi gördü ona ihanet ettigimi sandi ve o yüzden ayrildigimi zann etti ben ona olayi anlattm yalan diyorsun dedi bende ona senden başka bir erkekle iletişimim yok demştm oda noldu başka erkekle hani konuşmiyordun dedi bana inanmadi bende israr etmedim sonra kendisi bana yazdi… [+]
Bana senin için bakiyorm bitmş dedi bende ona her İstediginde gelip gidiyor dedigm 1 kere yapti amma ona söyledm git gel yapma ya kal adam akilli devam edelim ya da git dedim oda devam ettirmek istiyorm dedi amma yarin yazmadi kaç gündür iletşmde yok
Şimdi gelmesini sağlamak istiyorum ki gelsin sözlerimi diyip engelleeym bitsin ç
İntikam almaya çalışıyor kendince gözüktüğün göre. İlişkiniz nasıldı seviyeli mi?
Evet hiçbirzaman beni üzmedi kirmadi bu son olaydan sonra bana dediki sana çok kirildim güvenimi flan kirdin 🤦🏼♀️ bana diyorki ayni şeyi ben sana yapsaydm hergün 2.3 numara alip yazardim arardim seni sen amma bir kere olayi anllattmaka geldin sondada kavga çikarip gitdin 🤦🏼♀️ son kere konuşmaya geldiginde bana dediki bakiyorum senin için çoktan bitmiş özlemeyip aramadigina göre bende bir şey demedm amma aslnda sonda barıştik ona ya kal dedim
ya da git git gel yapma oda sen nasi istiyorsun dedi konuşmak istiyorum dedim oda tamam olur dedi gidip uyuduk yarin amma yazmadi 10 günden çoktur iletşm yok
Amma çok özledim ) asla mesaj atmayacakimida biliyor kendisi amma neden gelmiyor anliyamiyorum belliki çok kirilmş