Ölmek istiyorum aşırı aşırı aşırı çirkin çıktım çok güzel olmama rağmen napicam yaa ben ölürsem ve afişlerde o kimlik fotoğrafım yayinlanirsa rezil olucam
Güncellemeler
1 yıl
Kimliğimi nasıl çıkarıp gostericem oda ayrı bir dert
Senin gibi terbiyesizim görmedim. sana ne soyledimde o yakışıksız lafları söylüyorsun normal bir insana hele senin yaşında ir insana yakışmaz sözler demekki öyle ortamda dogdun öyle ortamda yaşıyon. Ait olduğun ortamda o dediklerinle yasa...
Resim koymadan çirkin çıktım diyorsun güzellik göreceli kişiden kişiye değişir biz görmeden çirkin çıktım diyorsun bizde görmeden birsey diyemeyiz diyoruz hala Küfür ediyorsun bu ne densizlik sana bir hakaretim var mı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Değiştir o zaman bende çok kötü çıkmıştım yeni kimlikle hemen değiştirttim
İstedim ama cektirdigimiz yerdeki kız hayır yeterli bu deyip zorla elime o fotoyu veriverdi
1 ay sonra kaybettim de o sırada fotoğrafınıda değiştir
Yok kanks öyle düşünme. Sen zaten hep çirkindin...
Sktr gt aw evladi çok güzelim ben herkes annen gibi Habeş değil
Ben inanmam görmeden bir şey diyemem
Sktr awk yrrmi gor her yerden cikmayin aw abazanlari
Senin gibi terbiyesizim görmedim. sana ne soyledimde o yakışıksız lafları söylüyorsun normal bir insana hele senin yaşında ir insana yakışmaz sözler demekki öyle ortamda dogdun öyle ortamda yaşıyon. Ait olduğun ortamda o dediklerinle yasa...
Görmeden bir şey diyemem ne sen kimsin sana gösteriyim awk ne hadle yazıyorsun sktr
Resim koymadan çirkin çıktım diyorsun güzellik göreceli kişiden kişiye değişir biz görmeden çirkin çıktım diyorsun bizde görmeden birsey diyemeyiz diyoruz hala Küfür ediyorsun bu ne densizlik sana bir hakaretim var mı
Tamam neyse kötü hissettim özür dilerimm
Allah başka dert vermesin
kapat kimlikte fotonun üstünü bişeyle gizle
Gel tekrar çekelim
Derdini s..
Keşke tek derdim bu olsaa ama buda değil ki ya
Değiştir
Ayy çok zekisinn yaaa senn hiç aklıma gelmemişti cidden
Teşekkür ederim 😘💕
abartma
Abartılacak derecede
değil yaşından dolayı abartıyorsun
Bayaa kötü yaa yeminle
mesela nesi kötü en fazla biraz kafan yan çıkmıştır doğru poz vermemişsindir o kadar ne geçiyordu aklından resim çekilirken