Kendimi kamerada aşırı çirkin görüyorum ya?

İyi poz verdiğim ya da açısı ve ışığı iyi çıkan ve dolayısıyla kimi zaman iyi kimi zaman fena değil şekilde göründüğüm fotoğraflarım da oluyor. Ama genel olarak kamerayı açtığımda ve örneğin videomu çektiğimde yüzüm çok kötü görünüyor. Sivilcelerin izleri aşırı belirgin, gözümün biri sanki aşırı gibi olmasa da diğerinden daha açık gibi, alt dişlerim birazcık çarpık ve onlar aşırı göze batıyor ve itici geliyor ki. Yüzüm yuvarlak değil ama kocaman gözüküyor. Fazla kilolu da değilim aslında ama yağ oranım az da olması gerektiği kadar değil sanki. Ama bilmiyorum bunun kilo vererek ya da kas kütlemi arttırarak düzeltilebilecek bir şey olduğunu sanmıyorum. Çirkinim ve ne yaparsam yapayım değişmeyecek gibi. Berbat hissediyorum, of ya. Şimdi burada atacağım fotoğraflar da yanıltmaca gibi olmuş olacak. Çünkü iyi çıktığım da var kötü çıktığımda. Gerçekten görmesi lazım düşüncesini belirtecek olan. Öncesinde hiç bir kızla canlıda konuşup flörtleşmedim ya da sevgilim olmadı. Asosyaldim, bunun da payı vardır elbet ama bazı kızlar çekici bulduğu erkekle böyle flörtleşebiliyor, hiç yaşamadım. Aynada bu kadar çirkin gömüyorum her zaman kendimi. İyi gördüğüm de oluyor da telefon kamerası gerçekten intiharlık. Off offff. Aşırı iyi olmak da değil ki niyetim, çirkin ve tipsiz, saçma sapan suratlı görünmek istemiyorum sadece.

Kendimi kamerada aşırı çirkin görüyorum ya?