Parayı seviyor musunuz? Şahsen ben çok seviyorum.. Para her işimi hallediyor, dilediğimi yerine getiriyor. Ya siz ne düşünüyorsunuz?

Bu dünyaya baya şanslı geldim, en azından ben öyle diyorum.. İlk önce parayı önemsemedim, her şey para değildir dedim.. Ama sonraları bu fikrimi herkes yanıltmayı başardı nedense. Paranın gücünü bana ispatladılar. Cepte para varsa seni her gün arayıp soran onlarca arkadaşın oluyor mesela.. Bir telefonla hemen hemen her işimi halledebiliyorum, biliyorum ki işin ucunda onlara bir faydam olacak. İtiraf etmeliyim ki paranın esiri oldum diyebilirim. 21 Yaşında olmama rağmen bir sürü araba alıp satabiliyorum.. Aşka inancım olmadığı için sevgilim de yok. Şu an hayatta tek gördüğüm paranın gücü. Bankada ayrı karşılanıyorsunuz, kuaförde, barda, cafede ayrıcalıklı karşılanıyorsunuz. İşte ben bütün bunları gördükten sonra hiçbir şeye inancım kalmadı.. Aşk, sevgi bana göre hepsi yalan. Annem babamın parası için evliliği devam ettiriyor. Bir tane dostum yok. Hepsi parama bakıyor. Ama ben her şeye rağmen memnunum. Paraya lanet olsun.
Parayı seviyor musunuz? Şahsen ben çok seviyorum.. Para her işimi hallediyor, dilediğimi yerine getiriyor. Ya siz ne düşünüyorsunuz?