Yani tabii ki parayı seviyorum para olmadan hiçbir şeyin sahibi olamıyoruz para gerekli ama paraya tapacak kadar sevmiyorum karnımı doyuracak kadar ihtiyacım görecek kadar olsun yeter ve paraya tapan insanlardan malın ömrünü öven insanlarla nefret ediyorum mezara götüreceğimiz bir kefen ve bir toprak varken bu kadar mal hırsı ile yaşamak saçma geliyor.
Parayı sevmeyen tek bir insan var mıdır bu yeryüzünde Parayı sevmiyorum diyen insan varsa samimi değildir bence Parasız bu hayat yaşanmaz ki Parası olanlar krallar gibi yaşar Parası olmayanlar yaşamak için mücadele eder Bu sebepten dünya hiç te adil bir yer değil insanlar için
Evet seviyorum. Çünkü zengin bir hayata doğdum. Zengin ve meslekleri zor ulaşılır insanlarla beraber oldum. Sefil ve parasız hayatı niye seveyim? Sevmiyorum parayı diyen kişiler; paranın hayata kattığı değeri ve parayla nasıl bir hayat yaşandığını tadamayanlardır. Onlara göre; parası olanların manevi huzuru yoktur. Fakir avuntusu.
Sevmiyorum sevemiyorum ama hayatımızı da o yönlendiriyor ne mutlu olabiliyoruz ne sevdiklerimizi elimizde tutabiliyoruz kahrolsun lidyalilar ne diyeyim
Hayatta 2 gercek vardır. Kadın ve para. Para da kadına ulaşmak için en büyük aracıdır der büyük filozof Perla. Kadını seven parayı da sever ama kadına ulaşmak için 😂
Para; ekmek, peynir, zeytin demektir en basitinden. Para olmasaydı bunları birbiri ile takas etmek zorunda kalacaktık. Ekmek, peynir, zeytini de insan ihtiyaç duyduğundan dolayı sever yani.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
2 ay
Seviyorum parasız da olmuyor ki yoksa neyle ihtiyacımı alacağım Allaha şükür Allah çok veripte azdırmasin az veripte isyan ettirmesin az ve öz olsun yetiyor bana bilmiyorum doğru cümle mi kurdum ama öyle
En İyi Cevap