Ölüm mektubu diyebilirsiniz sizce ben suçlusuyum?

Benim kız kardeşim kaşarın tekidir her zaman beni ailemin önüne atar ki ailem de beni dövmek itip kakıp öldürmeye yeltenmek için yer arar (babam benden öylesine nefret eder ki öldürmeye bile çalıştı) bir gün ben yine dayak yemişim canım çok sıkkındı kek çırpayım dedim kız kardeşim anneme küfür etti bende onun boğazını şıktım çünkü artık dayanamıuordum anneme eZiyet etmesine nyse baba diye çığlık attı babam beni dövdü öldürecekti artık başımı yere koymuş üstüne çıkıp eziyordu NYSE ben çıktım bir şekilde Bodrum da oturdum farelerin içinde babam borcamımı aşağı attı daha ne olduğunu sormamıştı bile o soğukta 3 4 saat bekledim annem de o sıra evi terk edip anneanneme gitmiş dayım gelip beni de aldı dershaneye falan da gidemedim babam dershaneye gidip kızım ahlaksız terbiyesiz diyip beni orada rezil etmiş NYSE annem de beni anneannemde dövdü vücudum çürümüştü yapılan işkenceden sonra kaçmak için yeltendim annem bana şart sundu eve gelip iki üç ay daha sınavına çalış odanı ayırırım dedi beni misafir odasına aldı kardeşim de odasında kaldı o oda onun oldu ben kendi masamı bırakıp yemek masasında çalıştım kıyafetlerimi kitaplarımı TV ünitesine koydum sınava girdiğim gece kardeşim yine kavga etti benimle NYSE sınava girdim annem değişti birden benim odamda klima var annemlerin gelmesine bir şey demiyorum ama kız kardeşim gelince ister istemez rahatsız oluyorum çünkü o beni kendi odama koymamıştı izin vermemişti ama yine acıyıp gelsin sıcaktır dedim ve o yine bana bulaşmaya devam etti eskisinden daha güçlü bir şekilde en sonu o odadan da beni kovdu günlerdir sinir krizleri geçirip oramı buramı kesiyorum daha önce intihar vakam oldu (amcam tayt giydim diye beni sokak ortasında dövmüştü) annem babam kardeşim kimse hastaneye gelmedi o zaman bile NYSE ben odamdan çıkmak istemedim haliyle kavga çıktı babam eve gelip bana saldırdı evimin huzurunu bozuyorsun keşke gebersen de kurtulsak mezarına sı. çarım dedi hep der silahı var o silah ile beni öldürme hayalleri kuruyor kız kardeşim daha çok mutlu oluyor tabii annem de kız kardeşimi öyle bir koruyor ki sanki her şey benim suçummuş gibi kolumdan tutup seni kadese götüreceğim dedi bende olur dedim yüzüme tükürdü (babam daha önce beni kardeşim yüzünden uçurum kenarına götürüp aşağı atmaya çalıştı tabi öncesinde aracın içinde kemiklerimi kırana kadar dövdü) beni evden atıyorlar şehri terk edecek olsam da öldürecek biliyorum annem git diyor ama peşime insanları takıp öldürtür biliyorum ama sanki artık benim ölmemi istiyor gibiler eskiden sinir atakları geçirince annem korkardı kendime bir şey yapmamdan zaten ben annemin dikkatini sadece o zamanlar çekebilirdim hayati tehlikem varsa yani
Ama artık o da istiyor gibi kalbimi kırıp istersen öldür kendini yapacak insan konuşmaz sessiz sakin yapar diyor ben kalkıp gidince peşimden gelmemesinden anladım ölmemi istiyor ben şu an şu dakika bütün suçu kendimde buluyorum herkesin psikolojisini bozdum
Ölüm mektubu diyebilirsiniz sizce ben suçlusuyum?