Genel olarak korkak, pasif, beceriksiz, insanlar tarafından kullanılan bir insanım.
İnsanlar bana düşmanlık yapıyorlar bu zorlu durumlarla başa çıkabilmek için psikopat olmam lazım galiba.
Psikopat olursam: soğukkanlı, korkusuz, acımasız, duygusuz, duygusal acılardan etkilenmeyen, özgüvenli, robotik, manipülatif, güçlü olurum.
Psikopatların amigdalası daha küçük oluyormuş bu yüzden duygusuz soğuk kanlı oluyorlar, frontal lobları da çalışmıyor bu yüzden de kontrolsüz oluyorlar.
İnsanlar zaten psikopatları seviyor özellikle bu psikopatlar zekiyse.
Örneğin bir psikopat cinayet işlemek istiyorsa bunu toplumun kabul edebileceği bir şekilde ve yakalanmadan yapmasının yolunu buluyor.
Bunun için ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Doğuştan geliyor o sonradan olmaz doye biliyorum fakat insan farklı kisilik bozukluklarina yakalanabilir sonra. Ama boyle olmasi icin de cok travmatik bir yasam olmasj lazım. Genelde her turlu siddete maru kalmis veya deger gormemis veya anlasilamamis veya iyi oldugu icin hep kullanilmis insanlar yakalaniyor genelde. Hani oyle birkac yil kotu durum yaşayanlarda olmiyor. Omrunun travmatik yasantilarla dolmasi lazim. Bu da guzel ozenilevek bir sey degil. Psikilojik bozukluk. Hatta hastaneye yatırılanlar bile var
Onun icin boyle seylere ozenme kendine yazik edersin
Gorundugu gibi guzel bir sey degil
Gerci gorundugu de guzel degil ama havali vb bulanlar vard iye soyledim onu
Var diye*
sonradan olanlara sosyopat diyorlarmış ama psikopatların beyin yapıları farklı, ameliyatla falan mı olunur.
psikopat insanlar daha rahat yaşıyor ama.
Olma kardeşim. Millet tedavi olmak icin cirpiniyor senin yaptigina bak
Rabat falan yasamiyor bir hastaliga sahip olan hic kimse rahat yasayamaz bak bunu bil
Psikopatlik bir hastaliktir kişilik bozukluğudur
Sen hastaysan rahatsiz oluraun rahat olamazsin
yok zaten psikiyatrik bozukluklarım var.
O zaman onlari duzelt arttırarak bir yere varamazsın
çevremdeki insanlar psikopat gibi psikolojimi bozuyorlar.
Bak oyle insanlarla karsilastim ki seni cok iyi anliyorum ya cocugu gecw gunduz dövüp sen hastasin vb demisler her gun cunku sebep sinirlenkrken bagirmasoymis bu insan buyudu simdi sinri krizleri cikdirmalari var sonr abuna kafanda kuruyrosun diyip hastaneye yatirmaya kalktilar manipuleye başladılar ben o zaman şok oldum hani ne gunahi vardi bagirdiysa bagirdi anne babanin gorevi duygu kontrolu saglamak zaten. Bak bu onlarca etkileyici travmatik yasam oykulerinden sadece bjr tanesi. Psikoloji bu yanj ilac da verseler psikoteraliden cikmasan antideprasandan bobregini de kaybetsen bu insanlardan kacamadikca durumun kotuye gidecek ama onlardan uzaklasinca tedavi olmana bile gerek kalmadam zaman seni iyileştirecek onun icin ilk olarak çevrendekilerden kacmaya çalışacaksın
Hastaneye yatıran ve manipüle edenler psikopat olabilir. Ama psikopatlardan nasıl koruncam.
Onlardan kacmak icin çalışacaksın
Kimin psikopat olduğunu nasıl anlayacağım veya psikopatların beni takip etmediğini, plan yapmadıklarını nasıl bilebilirim.
Ilk olarak psikolog olmadan seni kiskirtip ya da uzup sonra sana hasta muamelesi yapip hakaret edenleri tehdit edenleri umursamayacaksin cunku bunlara doktorlar karra verir canım degil ki zaten bu cok guzel bir manipülasyon yontemidir ikinci olarak tuba dadasoglu diye bir psikolog var onun shortslarini ac bastan sona izle seni korumak icin aciklamalar yapio taktikler veriyor ustune ozguven vb sorun varsa atlatmanda yardimci olacak icerikler paylasiyor yani kendini koruyup kendin kendini iyilestirebilirsin ikinci olarak beyhan budagi takip edebilirsin ucuncu olarak kitaplara bakabilirsin bu konuyla alakali.
Ama sadece 1. Bile yeter sana
uy*şturucu gibi şeylere de meraklıyım ama sigara bile kullanmıyorum, torb*cı falan bulmayı da beceremem sadece psikiyatri ilaçları kullanıyorum ama bazı psikiaytrik ilaçlar narkotik zaten, reçeteli uy*turucu gibi.
bazen özgüvenim kısa süreli artıyor sonra azalıyor.
yorumlarınız için teşekkür ederim.
Uyusturucu seni uyutmaz sana halsuniasyonlar gordurur aurekli bir korku filminin icinde yasadigini dusun
Uyusturucu sana bunlari yapar
Psikiyatrik ilacalra gelince ege rise yaramadigini ve cok ilumsuz etkiledigini dusunuyorsan doktorunu degistirmeyi dene hatta psikiyatriyi birakarak bir kisisel gelisimciden destek alabilrisin
Uy*şturucu çeşitleri var farklı etkileri var bağımlılık, geçici olarak acıları hissetmeme, geçici olarak zihinsel/fiziksel güç artması ve psikoz gibi şeylere yol açabilirler.
Uy*şturucu kullanmak kişinin gerçeklerden kaçma isteğinden kaynaklanabilir.
Ya da uy*şturucu kullanınca daha güçlü veya uyuşmuş olma isteği de olabilir.
Uy*şturucu kullanan insanlar kendileri terminal dönemdeki kanser hastası veya 3 aylık ömrü kalmış insanlar gibi görüyorlar bence.
Uyusturucu insana zarardan baska bir sey vermez bana uyusturucuyu gelip guzellestirme. Guzel bir sey olsa doktorlar bile onerirdi. Uyusturucu antideprasana benzemez. Yarandan kacis yolu olqmqz yarani kullanarak zarar verme yolu olabilir ancak
normal değilsin zaten
Teşhisin nedir?
Hahahahahahahha
@Paspalcigo profil fotosunda sosyopat tipi var.
Sosyopatım hasimlarimin kanlarını içiyorum
@Paspalcigo töbe töbe beni kan tutuyor
Beni tutmuyor cano bana zevk verir
@Paspalcigo psikopat olursam beni de tutmaz
Gel seni psikopat yapıyım
@Paspalcigo ama bende güven eksikliği var, insanlara güvenemiyorum.
Banada güvenme kimim neyim neciyim bilmiyosun sonuçta
@Paspalcigo insanlar yüzüme gülüyor arkamdan dedikodu yapıyorlar, plan yapıyorlar.
Kanka metanfetamin icmiyoj dimi
@Paspalcigo sigara bile kullanmıyorum.
ama uy*şturucu merakım da var, kullansam bana nasıl gelir diye düşünüyorum
Takip atsana bana cano sen
@Paspalcigo attım
Ne anlatiyon m k psikopatsin zaten sen
Psikopatliga bu Kadar ovgu duzen birisi normal degildir. Kirkak pasif cekingen olmak Daha iyi.
İşte gerçek hayatta olamıyorum, düşünce olarak düşünüyorum.
ChatGPT ye sordum:
"Bu paylaşım, kişinin içsel sıkıntılarının ve zorluklarının oldukça karmaşık bir şekilde ifade edildiğini gösteriyor. Psikolojik ve psikiyatrik durumu anlamak için birkaç noktaya dikkat etmek önemli:
Kişisel Güvensizlik ve Düşük Özsaygı: Kişinin kendini "korkak, pasif, beceriksiz" olarak tanımlaması ve başkaları tarafından kullanıldığını hissetmesi, düşük özsaygı ve kişisel güvensizlik duygularını işaret ediyor olabilir.
Psikopat Tanımı ve Yanlış Anlama: Kişi, psikopat olmanın soğukkanlılık, korkusuzluk, acımasızlık ve manipülasyon gibi özelliklerle ilişkilendirildiğini düşünüyor. Bu tanımlar genellikle yanlış anlaşılmalara ve popüler kültürün etkisine dayalıdır. Psikopati, genellikle duygusal eksikliklerle ve sosyal normlara uyumsuzlukla ilişkilendirilir, ancak bu özelliklerin tümü herkes için geçerli değildir ve çoğu insan psikopat karakteristiklere sahip değildir.
Kişisel Kriz ve Çözüm Arayışı: Kişinin, yaşadığı zorluklarla başa çıkmak için psikopat olmayı bir çözüm olarak görmesi, bu kişinin ciddi bir içsel çatışma yaşadığını ve bu durumu çözmek için sağlıklı yollar aramadığını gösteriyor olabilir.
Öncelikli Terapi ve Destek Arayışı: Bu tür düşünceler ve duygular, profesyonel yardım gerektirebilir. Bir terapist veya psikiyatristle konuşmak, kişinin duygusal durumunu anlamasına ve sağlıklı başa çıkma stratejileri geliştirmesine yardımcı olabilir.
Genel olarak, kişinin bu tür düşüncelerle başa çıkabilmesi için profesyonel bir destek alması, kendini anlama ve sağlıklı başa çıkma yöntemleri geliştirme konusunda önemli olabilir."