2 ayrı şehirde düğünümüz var. Buradaki düğünden sonra eşimin yaşadığı yerde düğüne gideceğiz fakat çok uzak şehirler. Ben ailelerimizle gitmek istemedim basbasa gidelim istedim fakat onun ailesiyle yolculuk yapacağız bir gunluk mesafeyi. Sizce ben mi abartıyorum ama bu kadar özel bir zamanda bizim için neden onun ailesiyle cümbür cemaat gidiyoruz? Maddiyat için hep birlikte arabayla gidecekmişiz sizce olacak iş mi bu? Ayrıca yetişme telaşı olacak onlarla gidersek halbuki iki düğün arasında mesafe var rahat rahat eşimle gidebilirdik. Siz nasıl karsilardiniz bu durumu?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu seferlik böyle olsun boş ver. Her zaman istediğimiz gibi olmuyor.
Umarim sadece bu seferlik olur
24 saat yolculuğun özel zamanı mı kalır yorgunluktan başka bir şey değil
Evet ama dinlene dinlene eşimle baş başa gitseydik belki yorgunluk olmazdı bu kadar?
yıllardır tatile arabayla giderim her seferinde gtüm belim tutulur uzun yolun romantikliği olmaz
Belki eşiyle romantik şarkılar dinleyerek söylerek gidecek, belki omuzuna yaslanıp yolu seyredecek, belki şakalaşacaklar, belki +28 bi muhabbet geçecek? Şimdi ne yapacak, kızın canının sıkıldığı yanına kar kaldı
@sadecegözde bende yıllardır eşimle gidiyorum o dediklerin ilk iki saat oluyor, sonra olan arabayı 12- 15 saat kullanana oluyor.
her olaya romantizmi sokarak onu şirinleştirmeye çalışmayın bence. ne güzel 2- 3 şoför dinlene dinlene gider kaza riski de ortadan kalkar. .
Esim dışında şoför yok maalesef tek başına sürecek
Sorun tamamen ailesini cümbür cemaat götürmek onlar eşimin arabası dışında kendilerine bir çare bulmuyorlar şu an tek seçenek eşimin onları evlerine kavusturmasi
Kaza riski her zaman var, kız gitmek istemiyor canını sıkmışlar işte. Napsın ama yapacak bir şey yok. Kocası isteseydi maddiyatı bahane etmezdi bence, demeyeyim dedim dedirdin bak. Kız burada zaten mutsuz
bu kötü olmuş
Hayatım suç onlarda değil. Kendilerine çare bulmuyorlar demişsin. Çünkü senin eşin çare oluyor onlara. Olmasın. Bak bakalım o zaman nasıl uçarak gidiyorlar gerekirse oraya. Eşinin ailesi ile ilgili iyi veya kötü yaşadığın her şeyin tek sorumlusu eşin maalesef
@sadecegözde karşı taraf kendine bir çare bulabilirdi. Ama bulmadılar çünkü eşim ne de olsa onlari getirir götürür zaten düğün telaşı olacak kafasındalar. Ama zaten eşimle uzak şehirlerde olduğumuz için birbirimizi özledik zaten baş başa kalacağımız pek vaktimiz olmayacak. En azından yolculukta özgür olabilirdik o da olmadı. Esim sen önde oturacaksın diyor bide içimden Allah razı olsun bide arkada otursaydım diyorum...
@sadecegözde kimse ailesini de kenara atamaz kusura bakma. adam 30 yıllık anasını mı kenara atsın. zaten ana daha önce gelir
böyle kadınlar adamın anası ile yarışmaya çalışıyor ondan sonra evlilikler bitiyor.
@sadecegözde ailesinin parası olmadığını ya da gidecek imkanlarının olmadığını söylüyor ve onları zor durumda bırakacak birsey yapmak istemediğini söylüyor. Yapacak birsey yok her zaman her istediğimiz olmuyor diyor yani bir bakıma katlan diyor.
e tamam kötü mü diyor. yoksa paraları ne yapsın. kimse kendini adamın anasıyla bir tutmasın ana baba önce geliyor.
Yahu kenara atmasını istemiyorum ki bende. Sadece benim bu durumdan rahatsız olmam umrunda değil o kafasına kurduğu planı yapmak istiyor eşim bu durumdan ne derece memnun düşünmüyor. Bu işlerde insan öncelik düşünmeli cümbür cemaat ailesini benim önüme koyuyor ama onlar kendilerine eşimsiz bir yol cizebilmeliydi hayat boyu hep biz mi onların peşinden koşacağız? Bir kere baş başa kalabilecegimiz güzel bir yolculuk olabilecekken düğün arefesinde hep beraber topluca yolculuk yapıyoruz.
E niye anlamak istemiyorsun cevap sahibi Allah aşkına ☺️ Konu ana baba yarışı değil, yazıl kızcağız kocasını özlemiş yalnız vakit geçirmek istiyor. Dediğin gibi iki saatten sonrası boş boş geçse bile yalnız geçsin istiyor. Ve şunu istiyor; adamdan net bir cevap ve gönül alma. Bebeğim bu defa böyle oldu ama bak ailemin parası olmadığı için böyle yapmamız gerekiyor. Şu zamanda şu şekilde telafi ederiz, anlayışla karşılayacağını düşünüyorum dese bu kız bu kadar sinir olmaz
@sadecegözde düğünden sonra bol bol baş başa vakit oluyor sorun etmesin kimse böyle şeyleri
Of off 💆🏻♀️ Ne yapacağını bilemeyen erkekler ve onların elinde ziyan olan kadınlar vakası yine. Senim kadar sinirlendim valla
maalesef..