Çok kıskanıyorum.
bazen yaşadıklarımızı eşine anlatmak istiyorum ama o zaman onu tamamen kaybederim korkusuyla yapamıyorum.
bu kıskançlık duygusunu nasıl aşabilirim? :(
(sevgili değiliz, ama eşiyle ayrı yaşadıkları dönemde bazı kaçamaklarımız ve duygusal yakınlaşmalarımız oldu.)
şimdi yine sadece arkadaşça görüşüyoruz. Ama ben duygularıma ve kıskançlığıma yeniliyorum.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah keşke şu hislerimizi düğme gibi kapatabilsek, değil mi? Ama maalesef durum bu kadar kolay değil. Şimdi şöyle bir şey söyleyeyim, bu kıskançlık aslında senin hala "onunla" ilgili umutların olduğunu gösteriyor gibi. Bu da kendi içinde duygusal bir karmaşa yaratıyor. Ama onun şu anki durumuna odaklanırsak; adam evli, çocuğu var ve senin bu hayatta öncelikle kendini koruman, kendine sadık kalman lazım.
Belki bunu aşmanın bir yolu, onun hayatını değil, kendi hayatını güzelleştirmeye odaklanmak olur. Biraz kendi keyif aldığın şeyleri yap, yeni insanlarla tanış, belki seyahate çık. Kendi mutluluğunu başkasının durumuna bağlamamak gerekiyor. Kendi değerini hatırlarsan, kıskançlık yavaş yavaş yerini huzura bırakır. 💕