Annem uzun zamandır beni eve kilitliyordu kilidin yedeğini aldım bunu fark etti ve geçen demir telle ev kapısını kapatmisti kırdım çekerek sonra bisiklet bağlama şeyiyle yapmtı aynısını onu da kırmayı başardım şimdi kapıya zincir takmış? Videolarıyla beraber polise gitsem ne yapabilirler onu merak ediyorum bilgili biri varsa yazabilir mi
Annem beni eve zincirledi :d?
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Kimse demez ki ayranım ekşidir. Hiç kimse kendinde kusur görmez belki kendi kusurunu başkalarına rapdeder güyâ temize çıkar. Ortada böyle bir hâdise var ise sebepsiz yapılmaz mutlaka bir sebebe istinâd etmek lâzım gelir. Bir şey vâcib olmazsa vücuda gelmez, bu mantığın temel ve esas kaidelerindendir. Benim icad ettiğim mantık kuralları değildir.
1
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Annem 6 yıl önce tekrar evlendi üvey ablam var çok şey yaşartı ama artık beraber yaşamıyoruz annem ne zaman dışarı çıksam o istedi de çıktım gibi davranıyor bu yaklaşık 4 yıldır böyle sadece dışarısı da değil en basitinden o gün fazla su içsem bunu da kendi isteğimle yapmıyor oluyorum evde her gün kavga gürültü var ve sigaramı alıp 5 dk parkta oturmak için çıksam bile peşimden geliyo gelme dediğimde gizlice takip ediyor ben zaten evden kaçmak için çıkıyorken artık beni eve zincirler oldu ve benim 1 tane bile arkadaşım yok biriyle geziyosun desen ya da açık giyiniyorum gittiğim yer bakkal sigara alıp eve donuyorum bu kadar
normal bisey degil cidden ne yaparsan yap bunu sana yapamazlar onların kitledigine dair kanıtın varsa gidebilirsin fakat kalacak yerin varsa git 18den buyuksun zaten kalacak yerin yoksa hersey bosa gider dahada kotulesir isler dahada cok uzerine gelir bir arkadasınla konus polisler sadece uzaklastırma yazabilir
Neden yaptığınıda yazsan fena olmazdı. Reşitsin o bakımdan anneni felan alırlar ifadeye bırakırlar bir halt olmaz
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Annem 6 yıl önce tekrar evlendi üvey ablam var çok şey yaşartı ama artık beraber yaşamıyoruz annem ne zaman dışarı çıksam o istedi de çıktım gibi davranıyor bu yaklaşık 4 yıldır böyle sadece dışarısı da değil en basitinden o gün fazla su içsem bunu da kendi isteğimle yapmıyor oluyorum evde her gün kavga gürültü var ve sigaramı alıp 5 dk parkta oturmak için çıksam bile peşimden geliyo gelme dediğimde gizlice takip… [+]
Kac yaşındasın? Kendince seni koruyor ama sen sana bunu yapmasına müsaade etme polise sosyal hizmetlere başvur belki psikiyatriste yatırırlar. Bu hic normal değil.
Ihbar et hem kendin hem annen için annenin durumu iyi degil
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Kadını nasıl bezdirdiysen bıkmış zincirlemiş çok ilginç hahaha
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Neden böyle bi şey yaptı polisi ara annenin ruh sağlığı bozulmuş
1
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Annem 6 yıl önce tekrar evlendi üvey ablam var çok şey yaşartı ama artık beraber yaşamıyoruz annem ne zaman dışarı çıksam o istedi de çıktım gibi davranıyor bu yaklaşık 4 yıldır böyle sadece dışarısı da değil en basitinden o gün fazla su içsem bunu da kendi isteğimle yapmıyor oluyorum evde her gün kavga gürültü var ve sigaramı alıp 5 dk parkta oturmak için çıksam bile peşimden geliyo gelme dediğimde gizlice takip ediyor ben zaten evden kaçmak için çıkıyorken artık beni eve zincirler oldu kuçuk bi ilçede yaşıyoruz ve 30 dkda yürüyerek tüm ilçeyi baştan sonra gidebiliyorsun.
Annem 6 yıl önce tekrar evlendi üvey ablam var çok şey yaşartı ama artık beraber yaşamıyoruz annem ne zaman dışarı çıksam o istedi de çıktım gibi davranıyor bu yaklaşık 4 yıldır böyle sadece dışarısı da değil en basitinden o gün fazla su içsem bunu da kendi isteğimle yapmıyor oluyorum evde her gün kavga gürültü var ve sigaramı alıp 5 dk parkta oturmak için çıksam bile peşimden geliyo gelme dediğimde gizlice takip ediyor ben zaten evden kaçmak için çıkıyorken artık beni eve zincirler oldu ve kuçuk bi ilçede yaşıyoruz ve 30 dkda yürüyerek tüm ilçeyi baştan sonra gidebiliyorsun