Bu yalan değil mi?

Sevgilimle 7 aydır birlikteyiz. Ben sevgilime nazaran biraz daha muhafazakarımdır. Yani inançlarım daha gerçektir dört dörtlük yaşamasam da.. Kendisinin a. lkol içtiğini biliyordum ama nasıl. Bunun içeriği benim için önemli çünkü çok sevdiğim için bana başta söylediği şekliyle kabul edebilirdim öyle de yaptım bu zamana kadar. Sadece özel günlerde işte yılbaşında mesela iş yeri parti düzenliyor orada ya da arkadaşının düğün eğlencesinde vs gibi anlattı. Ben zaten çok içmem dedi bu da nerdeyse senede 3-4 kereye tekabül ediyor olsun. Bugün ne hikmetse basit bir konuşma esnasında zaten dolapta a. lkol var dedi ve ben buz kesildim. Bu bazı kesime göre abartı gelebilir. Ben sadece inancımdan değil kandırılmış hissetmenin de şok ve üzüntüsünü yaşadım. Çünkü dolapta varsa o sürekli iciliyordur ki üsteledim zaten. Son zamanlarda daha sık içiyorum dedi ve bana zaten sen benim içtiğimi biliyorsun dedi? Kendimi o kadar üzgün o kadar kandırılmış hissettim ki. Ve sonunda da benim tavrımdan rahatsız oldu kapadım telefonu. Ben her açıdan değerlendirilmiş yorumlar bekliyorum. Biraz da empati lütfen. Teşekkürler..

Bu yalan değil mi?