Sizce yalan mıdır?

ya şimdi şöyle benim yaklaşık bir senedir falan bir erkek arkadaşım var ama sınav senemolduğu için annem bizi zorla ayırdı işte ayrılın sınavdan sonra yine birlikte olursunuz falan diye biz de o yüzden ayrılmak zorunda kaldık ama hala konuşuyoruz hani arasıra böyle haftada 1 2 kere falan konuşuyoruz ve ben ilişki boyunca çocuğun tek bir ters hareketini görmedim hatta çok red flag birisi hani beni etrafındaki hiç kimseden saklamayan birisi genelde etrafındaki herkes beni biliyor zaten annesi babası da dahil olmak üzere ve beni TikTok’da falan sürekli Ayrılıkla ilgili şeyler paylaşıyordu biz ayrıldığımız zaman işte herkesin görebileceği şekilde herkese açık şekilde atıyordu herkesi görüyordu zaten bunları geçen gün geçen gün dediğin de bu arada bir ay önce falan ondan sonra bir kızın videosunu beğenmiş ondan sonra kız da demiş ki benim arkadaşıma SS atmış çünkü kız arkadaşımın arkadaşı demiş böyle böyleymiş bu çocukla senin arkadaşın sevgili değil miydi bu kız neden benim videom beğenmiş diye benim arkadaşım da demiş ki biz de o zaman o arkadaşımla küstük beni karıştırma demiş ben bilmiyorum falan demiş ondan sonra şimdi ben de gittim beğenmişsin kızın videosunu diye o da dedi ki işte dedi ben de yanlışlıkla beğenmişim dedi kaydırırken sağ eliyle beğenme tuşu sahada ya kaydırırken yanlışlıkla beğenmişim dedi hep öyle oluyor dedi ya dedi kaydırıyorum dedi beğeniyorum kaydırırken dedi ya da dedi yanlışlıkla kaydediyorum dedi sonra hemen beynini geri çekiyorum zaten dedi onda da öyle yaptım beyni hemen geri çektim dedi ama dedi o dedi beynini geri çekip çekmediğini söylememiş size dedi ben dedi beyni geri çektim dedi ondan sonra bir aya olmuştu ilişkinin başında daha biz hatta sevgili biledayken benim en yakın arkadaşımın videosunu beğenmişti yanlışlıkla ve o kızın benim en yakın beğendiği kızın da benim arkadaşımın arkadaşı olduğunu ve bana geleceğini biliyor bu olayın bilmiyorum yani hani gerçekten yanlışlıkla mı olmuş yoksa bilerek mi yapmış bilerek yapacağını düşünmüyorum çünkü gerçekten hani böyle bir şey yapacak birisi değil hani her yerde beni paylaşır ve beni sevdiğini de biliyorum çünkü arkadaşları bile bana gelip hani biz bu çocuğu ilk defa böyle görüyoruz ne yaptın sen bu çocuğa falan dedikleri birisiyim yani çünkü ben bunu gidip başkasından öğreniyorum hadi o bana gelip bunu söylemiş olsa böyle böyle ben bu videoyu yanlışlıkla beğendim haberin olsun demiş olsa ben bu kadar sinirlenmezdim inanmam mı yoksa bunu bahane Edip ayrılmam falan mı gerekiyor bilmiyorum
Sizce yalan mıdır?