Yeni evliyiz eşimin ilk olayı değil hep bu şekilde basıp basıp gidiyor en son düğün olduğu için memleketime geldim arıyorum açmıyor en son dedi ki ben arkadaşlarımın yanına gidiyorum şehir dışındayım niye haberim yok diyorum öyle gerekti ben tek başıma karar alabiliyorum demi diyor sinirlerimi bozdu artık kavga da etsek faydasız gidiyorum diyor gidiyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılŞimdi şöyle siz memlekete gitmişsiniz. Gittiğinizde onun rızasıyla mı gittiniz. Eğer o gitmeni istemeden siz gitmişsseniz ya da işte git bir hafta sonra gel demişse ve siz daha uzun kaldıysanız kısasa kısas yapıyordur. Ve bence haklıdır. Ama izin vermişse dönüşünüze daha varsa ve o size söylemeden gitmişse hatalıdır. Ama evlenmedende bunu yapıyorsa ve sürekli göz ardı etmiş tavrınızı koymamış bu adamı değiştirmemişseniz bu yine sizin hatanız. Bunu önceden yapan yine yapar evlenmeden önce bunu değiştirmediyseniz sözünüzü geçiremediyseniz evlendikten sonrada bir şey yapamazsınız. Artık çok geç çünkü. Adam diyecek ben öncedende böyleydim evlenmeseydin. Ve böylece o da haklı olmuş olur yine
08 Yorumla
Soran1 yılİzinlik bir durum yok buraya geleceğimi biliyordu tabii ki ama ben evde sanarken aradığımda farklı bir yerde olduğunu duyunca bu resmen saygısızlık yani haberim yok ne yerde ne yapğtını bilemiyorsun amaç izin almak da değil bilgi vermek ben tek başıma karar alabiliyorum diyor saygısız
- 1 yıl
İzinlik bir durum yok buraya geleceğimi biliyordu… bu ne demek. İzin almadan çıktım demek
Soran1 yılKimse kimseden izin almak durumunda değil benim saygısızlık yapılmasına tahammülüm yok eşim düğüne geleceğimi biliyordu bundan dolayı aramızda bir sorun yaşanmadı ben geldim o da evdeydi diye biliyordum haber verebilirdi ben arayınca nerdesin diyorum te anasının nikahına kadar gitmiş yani ben işte sanıyorum bir de o saatlerde düşünsene akşam dönecekmisin diyorum bilmiyorum diyor nerde kalacaksın diyorum bilmiyorum diyip kışkırtmaya çalışıyor
- 1 yıl
Siz evden çıkıp memlekete gittiğinizde kendisi evde miydi yani yanından mı ayrıldınız yoksa o dışarıdayken mi siz çıktınız
Soran1 yılO çalışıyor ben izinliydim yani sınav için memlekete geldim ve de akrabamızın düğünü var o sebeple geldim konuştuk önceden planlı biliyordu kendisi de gezisini bana haber vermeden ben onu işte sanıyorken planlamış
Soran1 yılBen bir haftadır ailemleyim biraz ayrı kaldık işte o da buraya gelecek aslında düğün için ama o süre zarfında bunlar oldu
- 1 yıl
Yanılıyorsunuz ve çok yanlışınız. Önceden biliyordu geleceğimi demekte ayrı. Evden çıkarken hatta çıkmadan önce ben gidiyorum bilgin olsun diyip çıkman lazım. Sen bunu yapmayı öğrendiğin zaman kocanda senden izin alarak gitmeye başlayacaktır. Ama sen haber vermeden çıkıp gitmeye devam edersen kocan ne yapsa haklıdır. Sizi aldatsa bile haklı duruma düşecektir. Ben eve geldim eşim yoktu. Beni terk etti diyip başka kadınla da yatar. O yüzden düzelmeye önce kendinden başla
Soran1 yılYanlış ifade ettim sanırım zaten gideceğimi biliyordu konuştuk anlaştık hatta o beni yolcu etti
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılŞimdi ben (hatta kimse) sana nasıl davranman gerektiğini söyleyemez. Tek bildiğim, yeni evliyken eşin seni haberdar etme gereği duymuyor birde üstüne böyle bir üslüpla konuşuyorsa, şimdiden ilişkide büyük bir sıkıntı var demektir. Evliliğini kaliteli bir şekilde sürdürmek istiyorsan şimdiden bununla yüzleşip, sorumluluk almasını sağlayabilme yollarını araştırman lazım. Kişisel gelişim, bilmem Adil Yıldırımın ilişki tavsiyeleri vs. sana bi yardımda bulunabilir. Ama kısasa kısas yapmayı da düşünebilirsin. İlişkideki sinir ve stresi arttırmak için değil de, belki görür nasıl davrandığını diye. Fakat duygusal zekası gelişmemişse seninde kendi kararlarını almana sadece sinirlenecektir.
31 Yorumla
Soran1 yılYani kısasa kısas sadece yuvamı tehlikeye sokar bende boşanma niyetim yok doğrusunu istersen ben sadece ona ders vereceğim ama anlar anlamazsa yapacak hiç bir şey yok
1 yılBu işin sonu aldatılmaya giderse şaşırma. Bekar hayatını seviyorsa hiç evlenmeseydi ama yemez tabii öyle yapmak. Aynısını sen de yapacaksın bunlara ılımlı olmanın faydasını görmedim.
00 Yorumla
1 yılO Anyaya sen konyaya gidiyorsan birbirinizden haberiniz yoksa bu evlilikten hayır gelmez fazlada uzun sürmez gibi geliyor bana eşler arasındaki iletişim kopmuş geçmiş olsun😕
03 Yorumla
Soran1 yılTakmıyorsa bitsin
- 1 yıl
Sen bitiremezsen o bitirecek görürsün yakında
Soran1 yılBitirirse bitirsin
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
49
Cevap
48Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u 1 yılbence boşanın direk.
00 Yorumla İyi o zaman herkes evlilik içinde bireysel takılsın kafasına göre. Kimse kimsenin özgürlüğünü kısıtlamamalı zaten ama beyefendi bu kadar çok özgürlük düşkünüyse evlenmemeliydi. Sana yapılan saygısızlıkları lütfen kabul etme; ne yapman gerektiğini bence buradaki herkesten iyi bilirsin.
11 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle tatlım ailesine çok etkili bir konuşma yapacağım
1 yılYeni evli olmasına rağmen çabuk sıkılmış başına buyruk hareketler hiç iyi olmaz sende onu yola getir ne derse tamam de gülümse aradığı zaman açma bahaneler bul işim vardı de kıskansın içine kuşku girsin acaba desin dininden ayrılmaz
32 Yorumla
Soran1 yılZaten öyle olcak bu başına buyrukluk iyi değil evliliğin ne olduğunu kavrayamadı halen
- 1 yıl
Onun aklı başında değil yaa saçmalıyor kadın milleti ile oyun olmaz aklını yitirmiş galiba 😅
1 yılBu ne sorumsuzluk böyle. Artık evlendin sen yani insan bir haber verir. Senin yerinde olsam aynısını ona yaparım. Eve geldiğinde seni bulamayın ararsa sende tatile gittiğini söyle aynı cevabı ona ver. Aniden annenin yanına git ya da uzakta arkadaşın varsa onun yanına tatile git kal bir kaç gün. Ona sorumlulukları olduğunu öğret. Ancak adam aldığın bu tavırları umursamazsa bu adamı boşa. G. e. v. ş. e. k adamın tekidir bu kişi bundan koca olmaz.
20 Yorumla
1 yılBiraz anlayış göster yeni evlisiniz bekarliktan evliliğe geçiş evresindesiniz. Pat diye arkadaş sosyal cevresiinden kopmasını bekleyemezsin ama haber vermemesi de kabahat. Sabırlı ol İlerde düzelir. Mutlu olursunuz inşallah.
112 Yorumla- 1 yıl
Büyük seven kalbin tepkisi küçük olmaz. Teveccuhunuz efendim.😉
Soran1 yılİnşallah teşekkür ederim 🙏
- 1 yıl
*Ekleme. Şimdi özgürlüğü elinden alınmış gibi hissedebilir. O yüzden ona sınırlar koyarken annesi babası vs gibi değilde. Seni sevdiğim için merak ediyorum o yüzden önceden haber verirsen aklımın buyuk bir kısmını seni merak içinde geçirmem o an ne iş yapiyorsam ona daha iyi odaklanabilirim ve gönlüm ferah olur. Diye sevgi sozcukleriyle yaklaş sert olmaktan daha etkili yoldur. Zaten aile çevre hep sert davrandı bu yaşına kadar, sen farklı ol ona.
Soran1 yılÖyle zaten ama saygsızlığının bedelini ödeyecek
- 1 yıl
Burnunu surteceksin illa kalem kırıldı sanırım 😁
Soran1 yılZekice sürtecek bu sefer kavga ya da tartışma olmayacak
- 1 yıl
Bunlar Tuz biber işte, ince ince isleyecen anladığım kadarıyla.
Soran1 yılBu sefer fena toslayacak
- 1 yıl
Umarım haber vermeme hatasını anlar tekrarlamaz mutlu olursunuz. Gül gibi geçinmek varken yıpranmaya gerek yok.
- 1 yıl
Hayır iyi gecinmeyi iki taraf içinde dedim. O kişi arkadasim olsa onada derim seni merak eden biri var haber verseydin keşke ne bu sorumsuzluk derdim.
1 yılKişiliği böyle. Zor birisi anlaşılan. Hiç örnek bi evlilik değil gördüğüm. Evlilikte bir şeyler aceleye getirilmiş gibi duruyor. Mantık evliliği gibi. Belki eşinin ileride empati yeteneği gelişir ve haksızlık yaptığını anlar umuyorum.
11 Yorumla
Soran1 yılAslında tam olarak mantık değil ama acele ile olduğu bir gerçek şartlar onu gerektirdi ne yazık
1 yılEvlilik ve aile olmak kafana göre hareket etmek değildir. Bunu başında bitirmezsen (bak çözmezsen ya da düzeltmezsen demiyorum, bitirmezsen diyorum) 40 sene sonra da 10 sene sonra da bunun bedelini ödersiniz.
11 Yorumla
Soran1 yılKendini düzeltmezse olacağı o
Evlilik böyle bir kurum değildir.
Hesap vermek ile iletişimde olmak farklı şeylerdir.
İleri de yaşayacağınız sorunların habercisi bunlar.
Kolaylıklar dilerim.12 Yorumla
Soran1 yılYani hesap versin değil ama iletişim biçimi çok yanlış
Aile & Toplum konusunda 549 cevap paylaştı. Ya adamın yaptığı etik değil sana söylese daha iyi olur ama ilk başta sen buna müsaade Edip tepki koysaydn bunlar olmazdi ben yapamıyorum mesela ama seni dolduranlara aldanma
18 Yorumla
Soran1 yılZaten tavır koydum artık gerisi onda
Soran1 yılZaten öyle ya kimseye ekmek çıkmaz burdan
- 1 yıl
Olması gereken o zaten inan yorumlara midem kalktı ya adam evliliğe henüz adapte olmamış eski huyudur ama bunları sen sağlayacaksn ben her gün gece 3 te eve giren biri idim 6 yıllık evliyim eşim olmadan bir yerlere gitmişlğm sayılıdr bu otoriteyi de eşim kurdu yoksa ben devam ederdim
Soran1 yılSenin içinde varsa eşin seni 6 sene de tutmuş olsa bir boşluğa düşmene bakar sen yapacağını yaparsın giden kadının yılları olur
Aile & Toplum konusunda 638 cevap paylaştı. Seninle düğüne gelemiyor ama tatile gidemiyor Öylemi 🤔😠 çok sinir oldum ben benim eşim yapamaz böyle biseyi.. bend dgörücü üsülü evlendim böyle bisey yaparsa kendi bilir ozaman bende giderim geri annemin evine 😒
30 YorumlaOhhh valla ne güzel dünya sende git bakalım nasıl tepki vericek.
Sonuda hiç sağlıklı değil ama diyim size
12 Yorumla
Soran1 yılBende aynısını yaparsam ne olacağı belli başka bir planım var
1 yılİzin almak ayrı haber vermek ayrıdır burada haber vermesi gerekir.. bir daha sende ona aynıni yap bakalım ne diyecek
12 Yorumla
Soran1 yılYola gelmek istemeyene hiçbir şey yaptıramazsın
- 1 yıl
Aynalama yöntemi işe yarar.. seven ve önemseyen insan da bunu asla göz ardı edemez
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılO tek başına karar alıp bir yerlere gidebiliyorsa sen neden yapamayasın
21 Yorumla
Soran1 yılÖyle olacak :)
Gizli Üye(30-35)1 yılGeçmiş olsun kardeş. Çok boynuzlanırsın. Öncelikle durumu ailesine bildir, babası falan kulağını çeksin. Daha da düzelmiyorsa sen bebek bakarken de gider sizi bırakıp. Düzelmezse boşa
13 Yorumla
Soran1 yılÇocuk düşünmüyorum
Cevap sahibi1 yılÇocuk yapmazsan da sıkıntı durum. Düzelir umuyorum
Soran1 yılİnş
- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılBence sana saygısı olmayan bir adamla neden berabersin onu sorgula.
11 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle 👍
1 yılAl eşyalarını babanın evine git telefonunu da kapat arayınca ulaşmasın eve gelince de görmesin
130 Yorumla
Soran1 yılHayır daha iyi bir planım var
- 1 yıl
Nasıl plan
Soran1 yılKonuşma metnimi hazırladım 😂
- 1 yıl
Ulusa mı konusacan 🤣
Soran1 yılHaha yok be güvendiğim birinden ciddi taktiksel mesajlar aldım bu konuşma ona yeter
- 1 yıl
Umarım işe yarar
Soran1 yılYaramazsa kendin bilirsin deyip çıkacağım işin içinden
- 1 yıl
Doğrusu o
- 1 yıl
Aydınlat bizi 😂
- 1 yıl
Valla ben adamın insan olmasını istiyorum kadına bu yapılmaz
- 1 yıl
Ama ne olursa olsun bu yapılmaz be
- 1 yıl
tabii ki yapılmaz zorla mı evlendin aq. ama kızımız çabalamak istiyor o zaman sakin düşünmek lazım. bu adam bekarlıktan çıktığını fark etmeli, ama erkekliğini hissetmiyor ve kaçıyor bence. maddi olarak da kadında güç olması ve hele hele hele erkeğe kadının para vermesi erkeğin erkekliğini söndürüyor
- 1 yıl
Tamam hele hele hele 😂
Tartışmaların arasına girmek bana göre değil ve ben hiç bir şekilde ayrılma taraftarı değilim 😂
Para vermek değil ama ihtiyaçlarını karşılamak zorunda 🤌 - 1 yıl
ayrılsınlar demiyorum evlilik basit değil sonsuz olmak zorunda da değil ama madem çabalayacak, bundan sebep olabilir diyorum, 😅 çünkü aşağıda yorumda maddi olarak adama destek olduğunu söylemiş, kedi çevremden biliyorum erkek yönetmiyorsa idare etmiyorsa yetersiz hissediyorsa kırılgan oluyor küsüyor ya da kaçıyor vs bundan olabilir haniiiii👌🏻
- 1 yıl
Tamam bağırma sağır değiliz 😂😂
Haklı olabilirsin 🤣
Soran1 yıl@bisolukk 😂😂 neler olmuş ben görmeyeli ya kızlar taktiklerim işe yaradı tabii ki bu taktiği ilk kez denedim isteyene anlatırım
- 1 yıl
Ban da anlat gelecekteki manyak kocama uygularım 😂🤣
Bağırdın bağırdın 😂 - 1 yıl
Buna inanıyor musun 😂🤣
- 1 yıl
Beni de inandır 😂🤣
Soran1 yılYazcam 😂😂
- 1 yıl
Yaz 🤌
Bekliyoruz he burada 😂🤣
Soran1 yılKabul et ki yazayım
- 1 yıl
Tamam 😂
1 yılGitmeni fırsat bilmiş resmen, bekar gibi davranan böyle olan evlenmemeli bence. Haber vermemesini bırak ben erkek arkadaşılaryla tatile gitmesini istemezdim
10 Yorumla
1 yılSeni umursamayan hiç umursamaz ne yaparsan yap faydasız kalır seninde dediğin gibi... Bence plan yapma geldiğinde karşına al düzgünce konuş eğer umursamaz ise ne yapacağını sen bilirsin ☺
10 Yorumla
1 yılEvlenmeden once tanismadiniz mi siz birbirinizin nelere kizip neleri gormezden geldigini bilmiyor muydunuz? Yaptigi saygisizligi gururu olan bi kadin sindirmemeli bence bas tekmeyi gorsun ebesinin evini
18 Yorumla
Soran1 yılÇok tanıma durumu olmadı uzak mesafe ve görücü usulü ile oldu yani geldiğim noktada tavır koyuyorum halen anlamak istemiyor ama böyle devam ederse sonu öyle
- 1 yıl
Boyle devam edecek gibi duruyor. Al karsina konus tekrari olursa boyle olur de. Devam da ederse Bosanmaktan cekinme. Hayatini mahvetmelerine izin verme.
- 1 yıl
İşte bu yüzden görücü evlenmeyi düşünen erkeklerden uzak durulmalı kadını bi mal gibi görüyor elde edince değersizleştiriyor iğrenç insan bi az karşı tarafın duygularını düşünür zaten kimseyi bulamayıpta görücü usulünü kabul etme sebebi de buymuş kızlar ne ayak oldupunu anlamış ki uzak durmuş
- 1 yıl
Soran1 yıl@Amaris2468 ona iyi bir konuşma yaptım fakat diğerlerinden farklı olarak kavga etmedim artık ben üzülürsem bu duruma babamın karışacağını dile getirdim o laf yerini bulmuştur umuyorum böyle devam ederse zaten ayrılırım
- 1 yıl
mükemmel bi insansın sırf millet ne der diye ayrılmayan gururunu hiçe sayan kızları gördükçe deliriyordum bak ben sana evliliğini boz demiyorum ama çeki düzen vermesi gerekiyor denemeye devam et ki zaten çok güzel göz dağı vermişsin umarım aranız düzelir
Soran1 yıl@Amaris2468 umarım canım bakalım yoksa çocuk yetiştirmeye evlenmedik 30 yaşına geldim olmuyorsa vakit öldüremem ama tüm mücadelemi de veririm
- 1 yıl
Harika👍🏻
Gizli Üye(30-35)1 yılbütün ihtimal yaşıt falansınız
karakter eğitimini tamamlamamış sen anne durumundasın ve idare ediyorsun bir çocuğu
elbette sorumsuzluk bu çocukça…seviyorsun karakter eğitimini tamamlamasını sağlaman gerekecek.
20 Yorumla
1 yılonu kıskandıracak şeyler yap telefonlarını meşgule at instaya hikayeler at o zaman seni kıskanıp değerini anlayacaktır
20 Yorumla
1 yılYaptığı doğru değil, sana haber etmesi ve onayını alması gerekirdi. Düzgün bir şekilde konuş ve tavrını koy.
10 Yorumla
1 yılyeni evlisiniz ,
yalnız bırakılır mı? adam bekar hayatına , sorumsuz hayatına devam eder böyle , toparlayamazsın.
nerede yaşıyor?02 Yorumla
Soran1 yılBiraz annemlerde uzun kaldım aslında ama ben varken de sorumsuz basıp gidiyor yani yakınımızın düğünü var ona geldim o da çalıştığı için gelemedi
1 yılEvliliğin mantıksız yanlarından birisi daha... Eğer bireysel olarak gucluysen ayrıl, değilsen zaten baştan büyük hata
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 391 cevap paylaştı.
1 yılOha çüş öyle şey mi olur sora aldatınca neden aldattın der ben tek başıma krarlar qlabiliyorum dersin
00 Yorumla
1 yılSende o seni evde sandığı zaman ennenlere git en iyisi bu olur
04 Yorumla
Soran1 yılO da basıp basıp gitsin
- 1 yıl
Sinirlenir ya sana gittin diye o zaman sende içindekileri söylersin gerekirse ayrılır sın sana saygı duyması lazım onun
Soran1 yılKavga etmem faydasız artık bu kaçıncı gidişi ben artık olaya ailemin el koyacağını ilettim sen bilirsin dedim halen devam ederse bekar kalsın yıllarım heba olacağına yeni evliyim daha inceldiği yerden kopsun böyle olacaksa
- 1 yıl
Doğru söylüyorsun
1 yılKaynana ve kayinpederine soyle boyle devam ederse bosancam de.
03 Yorumla
Soran1 yılBu konuşma olacak zaten
- 1 yıl
Cocuk yapip sokaga birakiyolar sanki kuçu sahiplenmis gibi bu ne boyle.. bence direkt boşan hatta
Soran1 yılBoşanmak kolay ben yuvamı dağıtmak istemiyorum
Sende tek başına haber vermeden tatile git, hem kafa dinlersin hem hatasını anlar
02 Yorumla
Soran1 yılO kadar ilgilenmedim ki artık doğruyu söylüyorsa bile yetti
- Aile & Toplum konusunda 861 cevap paylaştı.
1 yılDün akşam, aptal bir sarışınla otele girerken gördüm eşini.
06 Yorumla
Soran1 yılher şey olabilir
- 1 yıl
Otelin adını da verirdim ama benim yerim belli olur :)
Soran1 yılAlla alla adım ne peki onu da bil 😂
- 1 yıl
Ben peygamber değilim. Onu Google a sor :D
Soran1 yılOnun dışında herşeyi biliyorsun ama
- 1 yıl
Bu ne ki? Benden öğreneceğin çok şey var )
- Aile & Toplum konusunda 845 cevap paylaştı.
1 yılOooooo öyle evlilik mi olur? Evlenmeseymiş o zaman
01 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle
- Aile & Toplum konusunda 478 cevap paylaştı.
1 yılGider gitmesine de bunu söyleme tarzı çok rahatsız edici
03 Yorumla- 1 yıl
Gidemez
- 1 yıl
@Garip_arzulu o gidişin bi dönüşüde olur tabi
Soran1 yılTarzı kötü bir de haberim yok ben onu işte sanıyorum
Kendi başına tabii karar alabilir, ancak söylemeli. Karşıdaki anlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvlilik baştan bitmiş, koşa koşa evlenirseniz olacağı bu. En çok kadınlara üzülüyorum.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 609 cevap paylaştı.
1 yılSende aynısını ona yap
22 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle
- 1 yıl
Aynen
Aile & Toplum konusunda 854 cevap paylaştı. Boşanma sebebi direk böyle insanlar güven vermez adamı kanser ederler işin zor
00 Yorumla
1 yılBu kadar başına buyruk özgürlükçüyse evlenmeseymiş keşke eşin al karşına konuş
00 Yorumlaayrıl gitsin. sana hesap vermek zorunda değil ama haber vermeliydi.
00 Yorumla😂😂😂😂 Allah yardımcın olsun valla keşke bu işe girmeden önce bir düşünseydin
00 Yorumla
1 yılaldat gitsin böylesini onu hak ediyorlar sorumluluk alamıyorsa evlenmesin öyle erkek mi olur
00 Yorumla
1 yılNerden baksan kral hareket. Helal olsun ya. Böyle adamlar kaldı mı 😃
01 Yorumla
Soran1 yılKaldı kaldı
1 yılVay be evlensen bile esir edemiyorsun bu erkekleri 😂
00 Yorumla
1 yılYavrum bu ruh hastalarını Nereden buluyorsunuz Siz çok varıyorsunuz bunları
00 Yorumla
1 yılYa bi yürüsün gitsin mecbur sana söylemeye bu yüzden mi evlendi yoksa ailesine hesap vermemek icin
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEşin böyle devam ederse sizin evlilik fazla sürmez gibuy
16 Yorumla
Soran1 yılO da bunun farkında zaten kendisi bilir
Cevap sahibi1 yılPeki bir şey sorucam siz sevgiliyken, nişanlıyken de böyle miydi?
Soran1 yılBir kere yaptı aynısını nişanı atacaktım durdurdu sonra yine aynı şehir dışına izin almadan çıkıp gidiyor
Cevap sahibi1 yılSırf bu yüzden erkeklere güvenmiyorum ve evlenmeyi düşünmüyorum off ya cidden herkes köprüyü geçene kadar maske takıyor
Soran1 yılÖyle zaten piyasa da çok pis yani kime güveneceğini bilmiyorsun
Cevap sahibi1 yılValla ne diyeceğimi bilmiyorum umarım düzelir kocan ama düzlelmezse buna katlanmak zorunda değilsin vur tekmeyi belki adam olur
1 yılSen de öyle yap aklı başına da gelir sen de rahatlarsın gezersin tozarsın boş ver çok takma erkek milletini
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSen annene gitmişsin o da tatile gitmiş işte ne olcak?
04 Yorumla
Soran1 yılHaber verseydi
Cevap sahibi1 yılAnnendesin yahu, ne yapacaksın haber verse?
Soran1 yılİyi de ne yapacaksın değil yani bu ince düşüncedir çarşıya çıkmıyor sonuçta söylesin ne kaybeder
Cevap sahibi1 yılBoşan o zaman
1 yılGidebilir. Adamı bi rahat bırak. Gaddar olmayın bu kadar
01 Yorumla
Soran1 yılKadın olarak bende aynı şeyi yapsam aynı yorumda mı bulunursun
Gizli Üye(25-29)1 yılValla arkadaşıma gidiyorum deyip arkadaşıyla kimlere gidenler var bacım. Dikkat et.
00 Yorumla
1 yılHerşeyi de burdan sormayın ya mesela bazen doğal davranın hayatı akışına bırakın bu kadar başkasının fikrine ihtiyaç duymayın
01 Yorumla
Soran1 yılBen duyuyorum
- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılBoşan ben arkandayım.
00 Yorumla
1 yılE huyu bu. Sen zaten bunu biliyormussun. Bunu bile bile kabul ederek evlenmişsin. Nedir seni şaşırtan veya sinirlendiren?
02 Yorumla
Soran1 yılEvlenince de böyle yapacağını bilmiyordum bilsem evet demezdim
- 1 yıl
Saka gibi insanımız ya. Arkadaşlar insanın huyu huydur. Ne evlilik, ne arkadaşlık vs hiç biri hiç bir şeyi değiştirmez. Huy huydur basit net bunu belli yasa gelmis herkes bilir.
1 yılboşanma davası açmalısın ipleri vermişsin ilk günden
02 Yorumla
Soran1 yılHerkes boşanıyor ben boşanmaya evlenmedim
- 1 yıl
sen boşanmaya evlenmedin ama evlendiğin adam boşanmaya evlenmiş gibi duruyor evlilik tek taraflı bir şey değildir sen istediğin kadar boşanma adam seni boşandırır ya da akıl hastası olursun tercih senin
Gizli Üye(25-29)1 yılValla ne yapıyorsanız yapın da şuanlık çocuk yapmayın bence
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÖnce sakin ol kocanla konuş burdajikeri dinlersen kocanı aldatan esc olursun
10 YorumlaBen eşşek başımıyım de tepki göster hemde çok şiddetli yüz bulursa astar ister devamı gelir mutlaka
00 YorumlaSana akıl vermek buradaki kimseye düşmez ama bu hareketler hiç hoş değil yani
00 YorumlaKiz mi erkek mi arkasaslari ondan eminmisin?
117 Yorumla
Soran1 yılErkek arkadaşları
Soran1 yılBilmiyorum öyle söylüyor
Soran1 yılBilemem ki erkek kadın ne önemi var adam giderken haber bile vermedi tasması mı var tutayım kendini bilmiyorsa ne yapayım
- 1 yıl
@heimdall0 haklisin evet gerçekler
Soran1 yıl@Nergis_69 orasını bilemiyorum bana erkek arkadaşlarında olduğunu söyledi belki girdiği ortamlarda kadın da olmuştur ya da olmamıştır inan işin bu kısmında değilim izin almadan gitti onu düşünüyorum ben
Soran1 yıl@Nergis_69 aldatması niye sorun olmasın ki tabii ki sorun ama bunu göremediğim için bilemem yapan her türlü yapar bir de izin almadığı için zaten bütün ihtimalleri düşünüyorsun
1 yılSiz düğüne giderken izin aldınız mı peki?
05 Yorumla
Soran1 yılGideceğimi biliyor memleketindeyim düğüne mecbur gelinecek aynı şey mi
- 1 yıl
Aynı şey. Kusura bakmayın ama siz ondan izin almadıysanız zaten biliyor kafası ile rızasını almadan geldiyseniz , o da olgunlaşmamış bir adam olduğu için kısasa kısas yapmış. Siz evdeyken sizi bırakıp gitmedi. Sizin istediğinizi yapmaya hakkınız var da onun yok gibi davranmayın. İlk yıllar evliliği şeytan çok dürter. Aklınızı başınıza alın. Sidik yarışı evliliğin sonunu getirir
Soran1 yılOrası öyle ama geleceğimi biliyordu bu konuda sorun yaşamadık düğün ileri tarihte hatta kendisi de katılacak aynı durum değil dediğim ben evde sanıyordum haber verebilirdi bu neyin saygısızlığı yani
- 1 yıl
İlk yıllar özgürlükleri ellerinden gitti kafası ile böyle saçma şeylere girişiyorlar , sakin olun, saygısızlık diye nitelendirmeyin konuşurken. Ters teper. Akıllı olan. Evlilikleri kadın sürdürüyor yoksa erkekler zaten evlilikten korkup ilk fırsatta kaçıyor
Soran1 yılDoğru ben sakin olmaya çalışıyorum
Görücü usulü mü evlendiniz eşin seni aldatıyor
03 Yorumla
Soran1 yılAldattığını gözünle mi gördün burada saygısız olduğu bir gerçek ama aldatıyor demen bu kadar kesin yargı ilginç
Soran1 yılVarsa öyle bir durum çıkar açığa ben bir şey yapmasam bile
- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılVahhh vahhh ilk sene de
02 Yorumla
Soran1 yılHemi de ilk yıl
- 1 yıl
Vallahi 21 sene oldu bu kadar delikanlı olamadım
- Devamını Gör (37)
Devamını Gör(82)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşimi evde sanarken arkadaşlarının yanına tatile gitmiş, ona tavrım nasıl olmalı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler