Aile & Toplum Orada hava nasıl? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bulunduğunuz yerde Hava nasıl Burada leş gibi bir hava var duş aldım Gece yarılandı neredeyse hala çok fena nem var yapış yapış.. Nefret ediyorum şu nemli havadan Güncellemeler1 yıl @muhakz Orada hava nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 9b cevap paylaştı. Sıcak ya 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Erzurum'da sıcağın ne işi var çiçek Yorumla
kleopatra17 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 560 cevap paylaştı. Çok sıcak pöffff 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Sıcaktan ziyade çok fena nem var Yorumla
u SilverBlooming Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 540 cevap paylaştı. Aşırı sıcak 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Sıcak neyse deNem mahvediyor insanı Yorumla u SilverBlooming 1 yıl Aynen 🥲 Yorumla Soran 1 yıl İzmir mi Yorumla
çokgiizliiüye Takip Et Xper 6 Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Sıcak ya 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Sıcak olsa neyse çok fena nem var nemden nefret ediyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sıcak ya
Erzurum'da sıcağın ne işi var çiçek
Çok sıcak pöffff
Sıcaktan ziyade çok fena nem var
Aşırı sıcak
Sıcak neyse de
Nem mahvediyor insanı
Aynen 🥲
İzmir mi