Biz Berk ve Şenay ❄️ İstanbul’da da durum pek iç açıcı sayılmaz, soğuk hafif ısırıyor resmen 😅 Ne tam kış romantizmi var ne de yazdan kalma günler. Böyle arada kalmış, insanın modunu da arada bırakan bir hava. Senin fotoğraftaki gri gökyüzü burada da full HD mevcut 🌫️ Üşüyorsan battaniye, sıcak bir içecek ve iyi bir diziyle barış anlaşması yapmanın tam zamanı ☕📺
Normal ama arkadaşım sen daha konya İstanbul'a gitmedin böyle gitsen buralarin gözünü seveyim dersin. Antepde ne yapıyorsun
0
16 Yorumla
Soran
6 ay
Çorumda erzuruma kışın gittim emin ol şu anda ordan daha çok üşüyorum
Cevap sahibi
6 ay
Abartma erzurum daha çok soğuk bende buralardayım 😅
Soran
6 ay
Gaziantep soğuk biz böyle soğuk havayı her kış gören bir memleket değilix
Cevap sahibi
6 ay
Arkadaşım bırak soğuk olsun hastalık mikrop ölsün hep sıcakta mi yaşayacaksın
Soran
6 ay
Soğuk olsunda öldürmesin he petekler 45-50 de yanıyor ama hala buz gibi ev
Cevap sahibi
6 ay
Öldürmez ya kim ölmüş ki antepde soğukta
Soran
6 ay
Yakında ben😂
Cevap sahibi
6 ay
Abart biraz daha 😅 bu arada Antep'te ne yapıyorsun ki
Soran
6 ay
Abartma değil kansızım ben 110-120 kilodan 80 kiloya düştüm ve vücudumda kansızlık oldu aşırı üşüyorum ama onun dışında soğuk Antep ne yapıyorum yaşıyorum 23 yıldır
Cevap sahibi
6 ay
Abowww anam sende yemeyi çok seviyon ha kilo verirsen pekmez tahinle on numara olur senin için bol bol su iç neyse ramazan ayı da geliyor güzel olur senin için
Soran
6 ay
Mutfağı geniş memlekette yaşıyoruz ne yapalım hayatta yiyemem şekerli şeyler mentollü sigara içiyorum mesela onda bile şekerliyi zor içiyorum
Cevap sahibi
6 ay
Güzel abisi ihmal etme sağlığını bende Kilis tarafındayim
Cevap sahibi
6 ay
Boyun 1.70 var mı
Soran
6 ay
1.77
Cevap sahibi
6 ay
Ooo çok iyisin bozma o zaman kilonu 😇 çok iyisin bende 185
Yok yok aldırma sakın. Bana da öyle dediler. Ben de çok sık hastalanıyordum. 18 yaşımı bitirince biraz da az stres yaparak azaldı. Rekorum 2 sen hiç hasta olmadım. İlaç kullanmıyorum hiçbir şekilde ve ilaca vereceğim parayı yemeğe verme kafasındayım.
Bu arada mekanı cennet olsun. Baban en doğru kararı vermiş. Ben de küçükken çok hastalanınca acıdan çok yalvardım alın diye ama aldırmadılar ailem. İyi ki de aldırmamışlar
Ben kaç doktora gittiysem alınması gerekiyor dendi 1 tanesi zehirli bademcik dedi babamda sordu bu vücuttaki tüm mikrobu nere toplar diye doktor dedi bademcik kalsın o zaman dedi babam ama ben aşırı kötü oluyorum suyu bile annem pamuğu ıslatır dudağıma koyar önce sonra damla damla su verirler Allah razı olsun tüm ölmüşlerin mekanı cennet olsun
En İyi Cevaplar