tam dershaneye gidecem derken önce bir kasılıyor bişi oluyorlar tamam diyorlar sonra öyle bir abuk sabuk ağır konuşma yapıyorlar ki. lan diyorsun gitmesem daha iyi herhalde.. ha 1 kere 1 Aylığına gittim annem pazarlık falan yaptı az çok okuldan hocaya kendini acındırarak sordu işte fslan o hocada arkadaşınınkine yöneldirdi.
kötü bir yerdi konular okuldan sonra anlatılıyor kitaplar berbat. düşünun bir sinif var onda da 3 kisisyiz kurumsal değil bi skm değil deneme abuk sabuk yapılıyo falan
sonra zaman yaklaşıyor anneme diyorum anne niye göndermediniz sen gotmek istemedin sana git dedik araştır dedik falan lan ben ne anlarım herkesin anne babası konuşuyor. ben gitsem beni kandırmaya yönelik konuşmalar yaparlar ne benle geliyon ne araştırıyon.
dershaneye gitmek isteme sebebim pandemi deprem derken konu eksiğim yoğundu
kötü bir yerdi konular okuldan sonra anlatılıyor kitaplar berbat. düşünun bir sinif var onda da 3 kisisyiz kurumsal değil bi skm değil deneme abuk sabuk yapılıyo falan
sonra zaman yaklaşıyor anneme diyorum anne niye göndermediniz sen gotmek istemedin sana git dedik araştır dedik falan lan ben ne anlarım herkesin anne babası konuşuyor. ben gitsem beni kandırmaya yönelik konuşmalar yaparlar ne benle geliyon ne araştırıyon.
dershaneye gitmek isteme sebebim pandemi deprem derken konu eksiğim yoğundu
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bana bak güzel çocuk. Ben 8. sınıfta sınava girdim. O zamanlar Türkiye’de her yer anadolu lisesi değil. Konya’da da sadece 4 tane anadolu lisesi var. Babam 1. anadoluyu kazanayım diye dershaneye yazdırdı. Çalıştım çabaladım. Konya’da ilk 1000 girdim. 3. Anadolu’yu kazandım. Daha 13-14 yaşındayım. Babam senin kazandığın iyi değil 1. kazanacaktın dedi. O okul yol parasına değmez, kız mesleğe yazdırcam dedi: bende tamam ama bir kez olsun kazandığım okulu göreyim, sonra sen nereye istersen yazılırım dedim. Babamla gittik kazandığımız okula. Bahçede bir öğretmen bekliyordu. Ona direk dedim ki ben bu okulu kazandım, babam burası kötü diye beni göndermiyor diye hemen şikayet ettim 😄 . Onlar da babamı sakinleştirdiler. Demek yol parası vermek istemiyorsun bizim okulumuza diyip bana ücretsiz yemek ve ücretsiz servis ayarladılar. Bilmem anlatabildim mi 🤣
neyi? ula benim aile çakallık yapıyor
Bazen kendin Söke söke alırsın. adam kazandığım okula yol parası vermemek için beni yazdırmayacaktı. Yolunu bulup yazıldım. Üstüne bedava yemek ve bedava servis aldım. O zamanlar yemek ve servis ücretliydi.
Sen daha okuduğunu anlamıyorsun
bu yani sorun. seninki sınavdan sonraki sorun bdnim hayatımdaki sorunlar hep sınavdan önce oldu.
Yo senin yaşındayken de yazdırmadılar dershaneye. İlk senende kazansaydın dediler. Gittim dershane sınavlarına girip burs kazandım kaç yerden. Zorla yazdırttım yine birine. Bahane arama. Suçu başkasına atma. Bu hayat senin: sorumluluk al
şu an öyle bişi var mı sence burs veren dershaneler?
bilmiyorum kaç yaşındasın ama benim tanıdığım da bi 9 10 yıl önce dershanelerden burlsu okuyordu nasıl olduğu belli ama hepsi ne tesadüf kapatılan feto dershanrleri
FETÖ ile alakam yok hemen etiket yapma
öyle bisi mi dedim onun dershaneleri öyle burs veriyormuş sadece kitap parası falan alıyorlarmış
Onların dershaneleri hep en pahalı olanlardı , ben kimseyi de ücretsiz aldıklarını görmedim. Atatürkçü bir dershaneye gittim ben
iyi güzelde. benim tanıdık söylüyor ortaokuldan lise sona kadar dershaneye gitmiş. durumları da iyi değildi dedi o zamanlar sadece kitap parası alıyorlardı falan. bilmiyorum.
yani ortaokuldan itibaren dershaneye mi gidilir 5. sınıftan beri garip geldi
Benim etrafımda hiç yok öyle senelerce ücretsiz okutrujları kimse. Her neyse. Yanlış yere odaklanıyorsun. Öğretmenim bende. Senin özgüven dile ilgili va hayatının sorumluluğunu eline almakla ilgili kendini geliştirmen cesur olman lazım
ya şunu sorayım o zaman daha farklı, tıpa 2 yıl geç başlamak ne kaybettirir. tıp istiyorum çok ama yaşadığım bazı 2 farklı psikolojik sebeplerden ötürü olmadı
Kaç puan aldın bu sene? Sıralaman kaç? Özel değilse psikolojik ne yaşadın?
anlatayım..
bu sene 515k sırlama yaptım.
1. girişimde hazırlanıyordum çabalıyordum ama travma izin vermiyordu. travmada lise 1de biraz zorla yatılı fen lisesine gittim kısa süre kaldım ama. hem yatılı hemde şartlarından ötürü bemde olumsuz anılar bıraktı. nakil aldım en sonunda geldim duzelirim diye. pandemi girdi bende tekrar gidip gitmeme aşamasında kaldım yatılı okula sonra. pandemi sonrası okullar açıldı. bende evime yakın okula gidiyorum. halim hiç iyi değil gözümü kapatıyorum bazen yolda yürürken okula doğru sanki eski okula gidiyorum gibi.
rüyalar kabuslar. falan cabası son sınıf oldu bu etkiler birazdaha devam etti. bi yandand sınav var ama aklım hâlâ eski okulda. gece uykumda istemsiz bağırıyor konuşuyorum (saçmalıyorum) diş sıkma falan devam ediyor. kabus görmeler var yine sanki hala eski okulun içindeyim arkadaşlar falan "hocalarım" bazen uykumda hocalardan özür dileyerek uyanıyordum rüya etkisiyle. bunlar böyle bir kaç gun bloke ediyordu. deprem falan oldu hepten okula deerslere konsatre bozuldu..
1. yil olmadı.
2. sınav yılı bu sefer yaz tatilinde bir işe gireyim dedim para kazanmış olurum mezun senemde iyi gelir diye.
sonra o işide yaştan ötürü zar zor bulmuştum. bu sefer oradan anlaşamadik kovuldum patronlara falan kafam takıldı. aman oradanda birine aşık olmuştum ondan da ayrı kalınca hepten depresyona girdim. her gün geri çağrılırım falan diye bekledim. falan.
arkadaşlarımda yoktu bulunduğum konum kötü diye arkadaşım yoktu. okuldan da tek tük. çünkü çoğu arkadaşa, nakil geldim diye Alışamadım.
yalnız yalnız atlwtmaya çalıştım olmadı. bu sefer psikiyatriye gidiyim dedim bu sefer psikiyatriye gidince işler karıştı.
memur olamama korkusu başladı. psikiyatriye gidilirse falan ilerde sorun olur falan diye şeyler gördüm.
ben tamamen dağıldım... intahar da düşündüm denedim de bilmiyorum onu bile başaramadım