Nedense bu sitede ki erkeklerin hepsi bu kafada. Ben cehenneme gidicem nasıl olsa o yüzden bol bol günah işlemeye devamke diyorlar akfkakd neyse neden dedim bunu unuttum boş ber
Allah'tan çok kullanmıyorum burayı bugün sadece bir soru sordum burdaki erkekler hepsi aynı degil bi kac kisiye denk gelmissiniz genel konusmaniz dogru degil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
önce bir gidelim de o zaman bakarız.. takılırım etraf da herhalde ama sevgilim yoksa anlamı olmaz
Dünyada cehenneme gitmeyi hak eden birini. Orada görecek miyim acaba diye turlardim. Bakalım burada da torpil var mi
😄😁
Süper cevap bende aynısını yaparım.
@-MAYK eyvallah aga
Rica ederim. Allah cennete gidenlerdeb eylesin senide kardeşim 😊
@-MAYK bira içerken bunu duymak çok iyi 🤣🤣
Orası hiç belli olmaz kardeşim 😊 Allah kısmet ederse olmayan şeyler bile olur
3.13 ten itibaren izle 😄
Senin için pis 😂
Öyle anlatıyolar napıyım 🤣🤣🤣
Sus sus sjfk
Garanti cehenneme giderim zaten ben. bana sorgu sual sormayın yanacağım yeri gösterin gidiyim derim 😄
Nedense bu sitede ki erkeklerin hepsi bu kafada. Ben cehenneme gidicem nasıl olsa o yüzden bol bol günah işlemeye devamke diyorlar akfkakd neyse neden dedim bunu unuttum boş ber
Benim farkım var bunlar hayal eder sapıklık yapar ben icraat yaparım zaten bunlarla cennete bile gidilmez cehennemde ferah ferah yanmak daha iyi 🤣
Evet evet haklısın en iyisi sensin hıhı
İyiler cehhenneme mi gidiyo seninde aklın fikrin erkeklerde 🤣
Oraya girmeden önce baya bir yanmış olacağım muhtemelen. İlk işim buz dolu bir havuza girmek olur.
Sürekli oradan oraya ışınlanırım sürekli bir şey isterim her manada ama gireceğimi pek sanmıyorum
Süleyman kadar geniş yetkilerle dünya krallığının başında olduğum dünya simülasyonu kurdurur, dalgama bakarım
Cenneti burada yaşayabiliyorum pek de ihtiyacım yok
Cenneti burada yasıyorsaniz sorununuz büyük vay halinize
Uyurum ben ne dert kaldı ne tasa bir de cennete düştüm oh miss güzel bir uyku isterim
Şöyle bir tepki verirdim ilk olarak
Bilmem nasil bi yerdir ama sevdiklerimi araririm sanrm
Ben cehennemde yanmak istiyorum
Tamam
Bu siteden kimsenin cennete gideceğini düşünmüyorum özellikle erkekler🤮🤮🤮
Allah'tan çok kullanmıyorum burayı bugün sadece bir soru sordum burdaki erkekler hepsi aynı degil bi kac kisiye denk gelmissiniz genel konusmaniz dogru degil
@Kürttorunuu evet biliyorum ztn hepsi ayni değil gerçekten adam gibi erkeklerde var ya kaliteli
Hadeeee biz naaptık kız 🤓
Rus kadınlarının olduğu yere yakın bir yerde ikametgâh etmek için cennet emlak görüşmeler yaparım
Keyfime bakarım tabi napıcam
Sevdiklerime şefaat etmek olur herhalde
Mezid gününün hemen olmasını
Ne kadar saçma bi soru kimse nereye gidecegini bilemez cennette iş yok bilseydiniz bunu sormazdinız
Bla bla blaa
Giderseniz diyo varsayım🤦🏼♀️
@Fearlesgirll orada iş yok süresiz nimet var ama kimse bilemez nedeye gidecegimizi
Yapamadığım şeyleri yaparım
Rabbin kim diye sormak, herkese
Bu kafayla cennete gideceğini zannedenlere kaderin gülüşü 😏😏😏
Şükür secdesi. Ama işte bilemeyiz ki.
Yani, etrafı keşfederdim herhalde 😄
Gamer odası kurup sanaldaki dünyamı yaşamak.
Girince düşünürüz dkks
Bir bulutun üstünde uzanıp dolaşmak isterdim 😁
Cennet mi var?
Diyelim ki var
İlk önce etrafa bakardım, ortama ayak uydururdum. Hani lan huriler, her erkeğe 70 huri, 70 çeşit kahvaltı düşecekti diye isyan çıkarırım.
Gezmek 🫠
bi gidelim de sonrasına bakarız
Oralardan sana güller atacağım ☺️
Tamam
🤣🤣