İş bulamıyorum diye bilerek bulmuyosun diyor sizce ne yapmalıyım?

24 yasındayım. Hiç bilmediğimiz bir yere taşındık. İlk geldiğmde 3 ay iş aradım. Biz sizi ararız diyolar geri dönüş yok. Normalde sağlık çıkışlıyım özel hastanede almadı. Annem sürekli git kendini işe aldır çalış diyor. Ailem ayrı bu arada. Babamla görüsmüyorum yıllar oldu. Bi yerde tanıdık olmadan bu işlerin olmucanı biliyorum markete bile torpil lazımken ögrenciler giriyor sen girmiyosun. Ben ögrencı degılım onlar part time sigortasız calısıyo diyorum ama yok sürekli sen bilerek girmiyosun diyor. Şu an mesela isten geldı kendisi raht bi yerde memur. Yaz boyu evden cıkmadım para harcamamak icin kafeye dahi gitmiyorum. Arkadas yok kimseyi tanımam etmem yabancı yer sonucta. Ona ragmen sürekli temizlik yemek konusur evde dursanda bunlar yapılacak. Ben sürekli evde durup temızlık yemek yapıcam kendisi ben ise gidiyorum yapamam dicek kardesim kafasına göre gezecek ee ben nolucam? Evin konumu merkez dışı her yere uzak resmen dağ başı sıkılıyorum :( Baskası olsa der evden çık kendini eve kapatma bu da evde dur temızlık yemek yap yollarda gezmene gerek yok. İşe girsem maasımın da yarısını alır simdiden eve sunu bunu alırız diyor. Calısan arkadaslarm zaten asgari alıyo diye ailesi parasına dokunmuyo üstüne destek oluyo bu memur haliyle benim üç kuruşuma göz diker. Belki de o yuzden nasip olmuyo calıssam bana bi kurus kalmıcak diye bilmiyorum
İş bulamıyorum diye bilerek bulmuyosun diyor sizce ne yapmalıyım?