+1 yılSenin davranışlarına laf atanlar önce kendi davranışlarına bir el atsınlar bence. Biraz ağır olacak ama çoğu kahvehane köşelerinde evladıyla el ele olan kadınlara hunharca bakıyor. Öyle pis, yozlaşmış bir toplumumuz var ki. Eski Türk töresine göre sana onu diyenlerin dili kesilirdi. Ne var ki bisiklet sürmende? Koca Şanlıurfa'da bisiklet süren tek kız sen değilsin. Adamların niyetinde sorun var. Gizli kamerayla veya ses kayıt cihazıyla delil toplayıp mahkemede taciz ve hatta çocuk istismarcılığı hakkında onlara dava açma hakkın var. Yani bu işin sonu da tacize, çocuk istismarına gidebilir. Sen önlemini al. Yaşın kaç idi bu arada?
23 Yorumla- +1 yıl
1 7 yasinsayim zaten ailemde dikkat cektigim icin artik bisiklet surmeme izin vermiyor. Burdakiler yaslisiyla genciyle okuzun trene baktigi gibi bakiyorlar. Dava acmayla falan ugrasamam ki :(
- +1 yıl
Oradaki halk, kültür ve bilgi açısından mahrum kalmış durumda. Senin adına üzülmedim değil. Eğitim hayatını bitirir bitirmez ilk işin şu yobazlardan kurtulmak olsun. Çünkü hayatını etkileyebilirler. Benden sana bir tavsiye :)
- +1 yıl
Zaten su lise bitsin universiteyi Urfa disinda okuyacam :)
En İyi Cevaplar
Elalem ne der diye düşünme onlar ilk kendilerine baksınlar. Sana parmak uzatmadan önce elleri temiz olsun...
23 Yorumla- +1 yıl
Ben tesekkur ederim :)
+1 yılÇünkü orası Urfa... Bakın her n'olursa olsun bir yerdeki örf, adet, kültür, kurallara uymamız gerek. Size göre yanlış olabilir bu çok doğal... Hepimiz biliyoruz batıyla doğunun anlayış biçiminin farklı olduğunu.
Her yaz giderim doğuya. Ve İzmirler ne kadar farklı olduklarını ben biliyorum... Ki sizde orada yaşadığınız için biliyorsunuz.
Oralarda kısa kol tişört giysen ayıplarlar, burada şort giysen doğal bakarlar... Her yerin 'anlayış' biçimi farklıdır ve bu yargılanamaz.07 Yorumla- +1 yıl
Ha bir de 'cahillik ve sabit kafalılık'la suçlayanlar var... Orası da Türkiyenin bir parçası. Her yöre aynı olacak diye bir kural yok ve imkânsız zaten.
Kendi insanımızı dibe batırmakla birebir buradaki insanların çoğu.
Bilin ki herkes sizin hayatınız gibi yaşamıyor, yaşayamıyor. - +1 yıl
Katilmiyorum sana bende Urfaliyim ben neden farkli dusunuyorum? Iste benim gibi farkli dusunen sayisi az oldugundan bisiklet surmek yasak gibi birsey oluyor.
- +1 yıl
Bakın, ben size bisiklet sürmek yanlıştır demiyorum. Bu hepimizin en doğal hakkı ve bana göre de normal bir şey. Demek istediğin oradaki insanları suçlayamayız. Çünkü onlar öyle yetişmiş ve asla yargılayamayız. Ben de Adıyamanlıyım. Ama düşüncelerim farklı bazen... Çünkü İzmirde büyüdüm. Yani yetişme tarzı çok önemli, oradaki insanları suçlamayın.
- +1 yıl
Ben Urfaliyim Urfada buyudum benim gorusum neden farkli?
- +1 yıl
Çünkü bazı şeylerin farkındasın... Tek taraflı düşünmüyorsun.
- +1 yıl
Off cidden cok biktim artik
- +1 yıl
Neyden?
+1 yılDevam et. Kulaklık tak kimseyi duyma diyeceğim ama demiyorum, çok tehlikeli. Kimin ne dediği umrunda olmasın. Ayıp diye düşünenler demek ki sapıkça şeyler aklından geçiriyor ki ayıp diyor. Kendi yaptıkları ayıp aslında. Ya sessiz kal ve umursama ya da cevaplarını vermeye devam et. Bir gün mutlaka yorulacaklar çünkü. Birileri saçmalıyor diye vazgeçme hobinden.
01 Yorumla- +1 yıl
Tesekkur ederim ama cidden biktim bir defasinda karsima araba cikti adam babam kadardi verdigi cevap boyle oldu "essek kadar olmussun" diyip azarladi tabi bizim millet adami destekler biseycik diyemedim o gunden belli uzgunum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bende izmirde yaşıyorum burdada laf söylerler diye bende binmiyorum mahalle geri olunca böyle oluyor kimse takmasin demekle olmuyor toplumun sözleri bizi de etkiliyor
23 Yorumla- +1 yıl
Canim bizde sadece mahalle degil butun herkes geri. Aynen hem sozleri hemde bakislari cok etkiliyor
- +1 yıl
Bende zaten sadece Urfafada surmuyorum tatile cikinca orda devamedicem :)
+1 yılMillete ne o senin hayatın hem bisiklet sürmenin hiçbir ayıp yanı yok ben şu anda aydında yaşıyorum ve inan koca koca amcalar teyzelerin bile sürdüğünü gördüm hem sağlık içinde iyidir bende bisiklet sürmesini çok severim ve kimsenin birşey demesine bakmam yabancılar bisikletle dünya turu yapıyor bizimkiler laf ediyor.
14 Yorumla- +1 yıl
Urfada 12 yasindaki cocuk biraz buyuse artik o cocuklar evde kalmaya mahkum oluyorlar tabi benim ailem oyle degil komsularimizdan ornek veriyorum.
- +1 yıl
ben senin yerinde olsam mümkün olduğunca çabuk oralardan ege tarafına ya da akdeniz tarafına giderim çünkü hayat benim bana kimse karışamaz ailemin bile belli bir sınırı olmak zorunda.
- +1 yıl
Ailem izin veriyor ki. Zaten universite hayatina baslayinca gidicem :)
- +1 yıl
Hadi hayırlısı diyelim inşallah istediğin gibi olur herşey.
Ben eskişehirliyim hayatımda 2 yaşımdan beri bisikletsiz bir dönemim olmadı 3 tane bisikletim var ve lisansda aldım profesyonelliğe doğru gidiyorum nerdeyse ama hiç hayatımda bisiklet binene laf atıldıgını görmemiştim nekadar ayıp birşey bukadar güzel bir aktiviteye kim laf atabilir allah aşkına yapmasınlar , bisiklet binene laf atcaklarına neler neler var onlara laf atsınlar hiçbir zaman bisiklet gibi güzel bir spora ve bu aktiviteyi yapanlara laf attıramam kusura bakmasınlar
15 Yorumla- +1 yıl
Ne guzel. Burdakiler boyle abi. Urfada kiz olmak cok zor iste hersey laf oluyo
- +1 yıl
Iyiye gidiyorum dersler falan iyi aynen beklicez artik
- +1 yıl
Malesef
+1 yılCahillikle ne alakası var allasen ne biçim yorumlar var ya? (!) Her ne kadar anlam veremesem de oranın yaşayış anlayışına terstir herhalde diye düşünüyorum.
Bisiklet sürmek hobinse daha az insanların olduğu yerlerde sürmelisin, kimsenin düşüncesi için özgürlüğünü, hobilerini kısıtlama Canısı :)01 Yorumla- +1 yıl
Cahillik degilde ya ne? Merkezdeyim baska bir yere cikamam ki
Daha neler ya millet kafayı cinsellikle öyle bozmuş ki olduk olmadık her şeyi ona bağlıyorlar. Dumur oldum şu an . Bana da gülünce kız kısmısı öyle kahkaha atmaz falan demişlerdi he he dedim takmadım yani takma:D
04 Yorumla- +1 yıl
Aynen bende ortaokulda kahkaha atinca matematik hocam "kim o oyle yirtiklar gibi guluyor" demisti hic unutmam daha 13 yasindaydim.
- +1 yıl
Daha bunun gibi bircok ornek var..
- Aile & Toplum konusunda 933 cevap paylaştı.
+1 yılMilletin beyni o kadar saçma yerlere çalışıyor ki artık yobazlık konusunda dünya markası olup çıkıcaz sür bacım sür niye kendini kısıtlayasın kimseyede laf yetiştirmek mecburiyetinde değilsin sinir oluyorum bu tür şeylere.
06 Yorumla- +1 yıl
Bende sinir oluyorum ama ailemde artik izin vermez oldu binadaki dedikoducu kadinlar yuzunden.
- +1 yıl
Her binada vardır onlardan işleri güçleri yok millete sarıyolar ben terslerim agzının payını verdim sus pus oldu gelemem böyle şeylere
- +1 yıl
Hic anlam veremiyorum abi yeminle disarda 1 tane bile bisiklet suren kiz cocugu yok.
- +1 yıl
Bakma sen çevrene boşver devam et
- +1 yıl
Tesekkur ederim canim
- +1 yıl
:)))
+1 yılYa sen ne takıyosun milleti boşversene sen bisikleti sürerken mutlu oluyo musun oluyosun onlara ne kendilerine baksınlar onlar başkalarının zevklerine de karışmasınlar bir zahmet
03 Yorumla- +1 yıl
Urfadan nefret erme sebebim insanlari. Bende Urfaliyim neden bunlar geri kafali ki?
- +1 yıl
Dediğim gibi insanları değiştiremezsin sen sen ol ve dilediğin gibi yaşa
- +1 yıl
Tesekkur ederim canim
Birakma sakin :'(
Sana su kadar soyleyim 4 yıldır bisiklet tayti giyiyorum 10 larca yarisa katildim bu zamana kadar cogundada derece yaptim antremanda suyum biter su almak icin markete girerim millet bana garip garip bakar hic birisi umrumda bile degil çevreni s. et ;)00 Yorumla
+1 yılYaşadın şehire göre garip ve tuaf geliyordur bir kızın bisiklet sürmesi. Ayp filan tabiki değil farklı bir şey yaptığında yaptığın şeyi çevrende kimse yapmıyorsa dikkat çekersin sende dikkat çekmişsin :)
00 Yorumla
+1 yılNe zamandan beri ayıp? Asıl onların yaptıkları ayıp , insan sevdiği şeyi yapmalı. Kimseye kulak asmayın.
02 Yorumla- +1 yıl
Ne zamandan belli ayip mi? Simdi bile ayip. 12 yasindaki (ergenlige girmis) kiz cocugunun bile disarida oyun oynamasi ayip. Ben anlamiyorum abi nesi ayip daha cocuk bunlar cocuk. 12 yasindayken cocuklari eve tikiyorlar.
- +1 yıl
Sebebi güvensizlik , kızıma laf atarlar diye düşüneni var. Ancak laf atan başkasının oğlu ! Hani bir laf vardır kızına kapanmasını değil de , oğluna terbiyeyi öğret diye. Sevdiğiniz şeylerden vazgeçmeyin , bir gün anlayacaklar diye umuyorum.
Bu toplumu da zihniyetini de Allah ıslah etsin ne deyim. Ya ahlaksız olurlar ya ahlak bekçisi olurlar. Ahlaklı olanı da sindiremezler.
01 Yorumla- +1 yıl
Ailelerine Namus bekciligi yaparlar disardada kariya kiza bakarlar.
- Aile & Toplum konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılAdanaya gel burada bisiklet klupleri var bir sürü ve bisikleti geçtim hayabusa sürenler bile var ağzim açık bakıoyrum Hayabusayi sürene, abla bir basıyorrr ben şok
04 YorumlaNe guzel :))
- +1 yıl
ve yazın ya da hava güzelse gruplar halinde 20-25 kişi bazen daha fazla oluyor sayi geziyorlar şehir içinde tam teşhizat
- +1 yıl
Cok ozeniyorum abi :D
- +1 yıl
Benim bir kaç ark üye benide çağriyorlar ama işte işten fırsat olmuordu o zamnlar gidemedim :( ama bnde senin gib yani severim
Aile & Toplum konusunda 334 cevap paylaştı. Profesyonel kıyafetlere bürünürsen kask olsun boydan elbise felan sporcu derler. Diğer türlü önyargılara maruz kalırsın malesef burada böyle.
01 Yorumla- +1 yıl
Denerim bir ara :))
+1 yılEteklemi suruyirsun? Ya da cok dar pantolonla suruyorsun da popon mu tasiyor bisiklet selesinden? Genelde buralara bakarlar bazi Öküzler. Baban bisey demiyorsa kim karisir sana. Ama urfadaysan İstanbul gibi rahat olmazsin tabii.
18 Yorumla- +1 yıl
Esofmanlarimla. Dar falan degil. Babam dedikodular yuzunden izin vermez oldu.
- +1 yıl
O zaman fazla surmemeye calis diycem ama bu haksizlik yaaa.
- +1 yıl
Oyle :(
- +1 yıl
Valla bak ben de wsinirlwndim hee
- +1 yıl
Bide beni dusun hep sinirliyim :))
- +1 yıl
Sur * bosver sen yaa :-) tikleme milleti
- +1 yıl
Emin ol o bakislardan sen bile rahatsiz olursun :)
- +1 yıl
Amaninnn * et :-) seni takip etmemde bir sakinca var mi acaba uzunsacli
- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılToplum, kendilerini kazıklayan ve aptal yerine koyan devlete kafa yormaktansa bisiklet süren kadınları kafasına takıyor.
Tipik bir Türkiye...10 Yorumla
+1 yılKendileri artık bir takım şeyleri yapamayınca başkalarına laf atar olmuşlar hiç sevmediğim tip insanlardan sen istediğin gibi yap milletin dediklerine bakma sonuçta hayat senin hayatın bu da senin hobin bisiklet sürmek eğlencelidir.
01 Yorumla- +1 yıl
Bakislarindan rahatsiz oluyorum hem artik babamda Urfada surme tatile cikinca istedigini yaparsin dedi.
Aile & Toplum konusunda 436 cevap paylaştı. Bisikleti al yanina tekeri patlakmista yaptitmya goturuyormus gibi ustune binmeden sehir disina cik oyle sur. ya da saclarini yuzunu gizlicek bisey tak. Imse kiz oldugunu anlamaz. Bende surmeyi cok seviyorum kim ne derse desin. Tanimam bile onlari.
05 Yorumla- +1 yıl
Zaten burada erkeklere laf yokki nede olsa onlar erkek gokten inmisler. Urfada kiz olmak gercekten cok zor. Bunu yasamadan anlayamazsin
- +1 yıl
Gene laf olur anlarla yani. Artik korkar oldum o bakislardan
- +1 yıl
Deneyecem :) cook tesekkur ederim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılyasadıgın yerle alakalı bı durum oralarda bellı yasa gelmıs kızların bu tür seyler yapması yanlıs karsılanılıyor cunku 15/16 yasındakı kızlar evlenme yası gelen kız olarak adlandırılıyor
01 Yorumla- +1 yıl
Hayir canim bizde boyle degil Urfaliyim okul okuyorum bizde evlilik is hayatina baslayinca oluyor. Butun Urfalilar ayni degil canim.
+1 yılinsanların zihniyetlerinin değişmesi lazım ben bile Antalya 'da tayt-forma giydiğimde bazen yadırgıyan insanlar oluyor. kalmış ki urfa da sen de haklısın ama bence güzel bir spor. hiç bırakma ;)
04 Yorumla- +1 yıl
Uzgunum Urfada kaldigim surece devam edemicem.
- +1 yıl
hayırlısı olsun umarım yeniden bisikletinle buluşursun.
- +1 yıl
Insallah tesekkur ederim
- +1 yıl
rica ne demek
+1 yılurfada kafalar sabit olduğu için cahil çok maalesef.
11 Yorumla- +1 yıl
Bende Urfaliyim genelleme yapmayin ya.
Aile & Toplum konusunda 336 cevap paylaştı. onu bunu bilmemde dedelerimizi dinleyince kızların şu an gerçekten kendini çok çok aştiklarini görebiliyorum
05 Yorumla- +1 yıl
Bircok kiz sevgilisinin altinda yatar bunu gormezsin Benim gibi temiz bir kizin bisiklet surmesinimi goruyorsun?
- +1 yıl
Esofmanlarimi giyiyorum Allah askina bisiklet surerken dar giyinilirmi
- +1 yıl
Aynen geri kafalilar iste.
Ya el alemin lafına bakma sen canın nasıl istiyorsa öyle yap bayanların filminden dolayi biraz ayıp kaçıyor ne demek istediğimi anladın sen o yüzden ayıp diyorlar ama sen içinden geleni yap bence
06 Yorumla- +1 yıl
Dusundukleri sey akla zarar. Cok sacma ya :( devam edemem artikUrfada. Tatile cikinca orda devam edicem
- +1 yıl
Icimden geliyor fakat bju sapikca bakislar davranislar beni olumsuz etkiliyor.
- +1 yıl
Tesekkur ederim
+1 yılşehir bisiklet sürmek için yanlış olduğundan öyle olmuş
00 YorumlaToplumu dinlersen mutlu olamazsın kendi istediğin şeyi başkaları istemiyor diye bırakamazsın.
01 Yorumla- +1 yıl
Babamda izin vermiyor artik :( Urfada surme tatile gidince ne b*k yersen ye dedi :(
Onlarin pisiklet alacak paralari yok kiskaniyorlar.. :D
03 Yorumla- +1 yıl
Keske sirf kiskandiklarin dolayi bunlari soyleseydiler. En zengini bile bazen boyle geri kafa oluyor
- +1 yıl
Malesef
Gizli Üye(30-35)+1 yılbız eskıden mahallece toplanıp bısıklet turu yapardık sımdı herkez dagıldı... bırde ınsanların oyle bakmasebebı bıraz zıhnıyetten adanada sur kımse bakmaz baksa bıle helal der ben araba kullanan kadınlara ımrenıyorum ve hosumagıdıyor
01 Yorumla- +1 yıl
Araba kullanan bayanlara burada bisey demezler. Bisiklet surunce okuz gibi bakiyorlar bu durumda rahatsiz oluyorum
nakarata dikkat
https://www.youtube.com/watch?v=Sbx6FJmf4c010 Yorumla
+1 yıldar düşük bel eşofman giyiyorsan o yüzden bakıyolardır. alt üst geniş bol eşofman giy. belin açılmasın tak güneş gözlüğünü devam et hacı.
03 Yorumla- +1 yıl
Yok giyinmeme ozen gosteriyorum dar giymiyorum
- +1 yıl
İstanbul'da yaşıyorum urfalı bir kız arkadaşım var ona sorayım nasıl kaşılıyolar öyle kızları die ;)
- +1 yıl
ayıpsın ;))
düzeltemiyorsan o kafayı ordan ayrılma vakti gelmiştir.
05 Yorumla- +1 yıl
Universiteye baslayinca ayrilcam :)
- +1 yıl
Zaten Urfanin en iyi anadolu lisesindeyim :)
- +1 yıl
:))
+1 yılbosver sen onlari dinleme tak kulakliğini sür bisikletini :)
02 Yorumla- +1 yıl
Keske oyle kolay olsaydi :(
- +1 yıl
kolay bak güven bana :)
+1 yılSığ düşünceye sahipler işte.. Onca nane yerler bisiklet sürmek gibi masum bir şeye b*k atarlar. Sakın umursama onları
03 Yorumla- +1 yıl
Aynen ya zaten bir kendileri temiz.
- +1 yıl
Sürmeye devam et ama dikkatli ol düşme :)
- +1 yıl
Sagol :)
+1 yılSelete oturunca akıllarına başka şeyler geliyor sapıkların.
05 Yorumla- +1 yıl
Cok sacma
- +1 yıl
Sana saçma.
Mesela portakal, kabak, salatalık onlar için cinsellik çağrıştırıyor. - +1 yıl
Tabikide sacma senin aklina mantigina sigiyor mu?
- +1 yıl
Bana da saçma ama adamların mantığı o.
Yapacak birşey var mı? - +1 yıl
Neyse tesekkur ederim
Bacaklarini acip binion ya ondan diyolar herhaldesi :(
11 Yorumla- +1 yıl
Yoo hayir esofmanlarimla
Aynen sana katılıyorum arkadaşım, o ayıp bu ayıp, ne yapacağız biz peki?
02 Yorumla- +1 yıl
Sizdemi Urfada yasiyorsunuz?
+1 yılOyy sonunda bisiklet paylaşımı geldi. Sana takdirlerimi iletiyorum.
011 Yorumla- +1 yıl
Tesekkurler^^
- +1 yıl
Kinseyi dinleme hayat senin hayatın dilediğin gibi yaşamakta özgürsün. Hadi diyelim çocukluk olsun bundan kime ne sen mutluysan bırak varsın çocukluk olsun.
- +1 yıl
Cok ayipliyorlar ya :(
- +1 yıl
Bu ayıpları kim beliyorliyor. neyi ölçüt alıyorlar. kom karar veriyor? Neye göre ayıp? Takma bu kadar. insanların saçma egoları.
- +1 yıl
Meshur sozleri "essek kadar olmussun".
- +1 yıl
Ol eşşek kadar ol. nolmuş. bende 23 yaşındayım hala bisikletimle şehir şehir geziyorum.
- +1 yıl
burada erkekler surunce o erkektir derler
- +1 yıl
Senin gibi cesur insanlar anlayışları değiştirip daha yaşanılır kılabilir.
- +1 yıl
bir zaten ben ornek oluyordum bizim mahalleye tabi burdaki insanlar kotu ornek diye algiliyor.
- +1 yıl
Zaman alır herşey
- +1 yıl
Zamanla degisir insAllah
+1 yılbence yaşadığın yerle alakalı olblr ;) İstanbul'da sürsen caddebostan sahilde gene laf atan olblr tabi ama belki daha az olur ;)
09 Yorumla- +1 yıl
Hmm anladim tesekkurler
- +1 yıl
rica ederim :) bu arada urfada bisiklete binen çok var mı? :) eger çok varsa bu kdr eleştirmemeleri lazım :)
- +1 yıl
17 yasindayim bu yasima geleli hicbir genc kizin bisiklet surdugunu gormedim. Artik suren varsada benmi gormedim orasi tartisilir.
- +1 yıl
hmm o zaman normal karşılanmıyo olblr orda kızların bisiklete binmesi ;) ama bence faydalı bişey sağlık için spor olarakta :)
- +1 yıl
Hem faydali hemde eglenceli
- +1 yıl
bencede :) çok rahatsız etmiyolarsa seni, devam et bence ;)
- +1 yıl
Malesef cok rahatsiz oldum bu yuzden biraktim
- +1 yıl
üzüldüm :( başka yerler araştır bisiklete binmek için ;) İstanbul'da bisiklet yolları var mesela sahilde
- +1 yıl
Tam olarak merkezde oturuyorum bisiklet surebilmek icin sehrin disina cikmak gerek. Ben sadece mahallemde surebiliyorum daha uzaga gidemem ki
Bisiklet surmenin neresi ayip olsun gayet normal ve guzel birsey bence gel yarisalim :) bosver milleti
06 Yorumla- +1 yıl
Bizde normal karsiliyoruz fakat onlar hicte oyle degiller. Urfada kiz olmak gercekten cok zor bunu ancak yasayanlar bilir
- +1 yıl
Ne diyon be. Daha okul okuyoruz dalga gecme.
- +1 yıl
Ne alaka? Bizde okul okumayan yok.
ayıp tabiki.. bisiklete binenleri utanç odası yapıp sergilenmesi gerekir...
10 YorumlaAyıp olan bir tarafı yokki bisiklet binmenin demekli senin çevren biraz dar görüşlü.
02 Yorumla- +1 yıl
Ailem cevrem biseycik demiyor disardakiler laf atiyor
+1 yılçocuk gelinleri görmeye alışmışlar bisiklet süren kız görünce mi anormal gibi karşılıyorlar
01 Yorumla- +1 yıl
Bende Urfaliyim bizde cocuk gelin yok genelleme yapmayin lutfen :)
+1 yılzor bir durum. keske batıda biryerde yasıyor olsaydın. Allah korusun oranın halkı kaldıramaz bu durumu
02 Yorumla- +1 yıl
Bende oranin halkindanim Urfaliyim fakat dusuncelerimiz uyusmuyor :)
- +1 yıl
farkındayım.
+1 yılelalemı boşver. bu hayata bır kere gelıyorsun. sür bısıkletını.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 560 cevap paylaştı.
+1 yılNasreddin hoca, koy ahalisi , cocuk ve essek meselesi gibi..😂
00 Yorumla
+1 yılYani bu nasıl bir cehalettir anlamadım. Sen bakma kimseye sür bisikletini
08 Yorumla- +1 yıl
Surunce kafami agritiyorlar disarda koca koca adamlar durup okuzun trene baktigi gibi bakiyor+ laf atiyorlar.
- +1 yıl
Onların görgüsüzlüğü işte kız olmanın bu yanı zor
- +1 yıl
Hele birde Urfada yasiyorssn
- +1 yıl
Ya açık giyinsen etsen millet karışıyor desen tamam ama bisiklet sürmenin genci yaşlısı olmaz bu kadar geri kafalı insanlar olduğu sürece sen hep zorlanacaksın
- +1 yıl
Hemde cok zor
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun
- +1 yıl
Sagol :)
- +1 yıl
Sen de sağol :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana ayiplamalarindaki muhtemel sacmaligi soylesem yok artik nekadarda ahmaklar dersin. Onlarin neden ayipladiklarini cok net tahmin edebiliyorum.
04 Yorumla- +1 yıl
Sapiklar cunku.
Cevap sahibi+1 yılOrda namus bekcisi olurlar , İstanbul'da metrobuste fortçu olurlar o pislikler.
- +1 yıl
Istanbulu bilmemde burada boyleler.
Cevap sahibi+1 yılDemek istedigim orada namus bekcisi olanlar , İstanbul'da tacizci oluyorlar.
onlar seni böyle görüyorlar.
https://www.sosyette.com/img/haber/bikefie-3605.jpg29 Yorumla- +1 yıl
agirabazalar
- +1 yıl
Aynen. Sikayet ettim kaldirilmamis.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen diyarbakırda bir çocukla el ele tutuştum
Ayıp demediler
Direk dövdüler02 Yorumla- +1 yıl
Ahaha :D yok ya ben Diyarbakirda bisiklet surdum kimsecikler bisey demedi abi
Cevap sahibi+1 yılGayleri dövüyolar.. Sevgilimdi o
Seleye oturunca kucağa oturuyormuşsunuz gibi görünüyor o yüzden tepki çekiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılya bu soruyu görünce aklıma geldi hep merak etmişimdir kızlar bisiklete binerken sonuçta tamda vajinalarının üstüne oturuyorlar acımıyomu pedal çevirirken ya?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSene 2015 ve bu geri kafalilar bitmediler :(
Urfanin neresinden?00 Yorumla
+1 yılBende sürüyorum boşver canısı
16 Yorumla- +1 yıl
Urfada misin? :)
- +1 yıl
Hayır ne yazık ki :/
- +1 yıl
Nerde yasiyorsun ki?
- +1 yıl
Evde :)
- +1 yıl
Oda guzel :D
- +1 yıl
Çok iyi :D
şakamı? boşver milleti ayıp falan değil:)
01 Yorumla- +1 yıl
Ayip degil ama oyle karsiliyorlar :(
ortam kültür egitim ve yaşam farkı. sen uzak dur..
05 Yorumla- +1 yıl
Bende Urfaliyim. s
- +1 yıl
Nasil sikat etmem ya? Urfaliyim diye goruslerimiz ayni mi olucak?
- +1 yıl
Urfaliyim ama Urfali insanlardan cok farkliyim :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşşek bizim milletimizi ya. :P
09 Yorumla- +1 yıl
Sendemi Urfalisin?
Cevap sahibi+1 yılYok ülkenin genelinden bahsediyorum urfayla alakası yok be gülüm.
- +1 yıl
Birsuru yer gezdim gordum boylesini gormedim be canim
Cevap sahibi+1 yılHımm bilemem bizim Kayseri'de böyle saçma canım ya.
- +1 yıl
Kayserili bir sevdigim vardi nedense Kayseriyi öv öv bitmezdi. Zor ya hele bide kiz olmak isi daha da guclestiriyor.
Cevap sahibi+1 yılBol kedefem atmayı sever bizim Kayserililer. Neyse sen takma bencede kız olmak zor. :P :(
- +1 yıl
Gizli sen hic Halil'i gordun mu?
Cevap sahibi+1 yılHalil? Eski sevdicegin mi? Belki o farklıdır bilemem. Canim.
- +1 yıl
Benimkide sorumu be gizlicim :) nerden tanicaksin. Evet ex askim.
+1 yılUrfayı terket Trakyama gel :))
03 Yorumla- +1 yıl
Az kaldi lise bitince universite icin terkedicem :)
- +1 yıl
Trakyam çok güzeldir :)
- +1 yıl
Gel bekleriz :)
halbuki her yaşta sürülür
01 Yorumla- +1 yıl
Yani sonucta hobi meselesi
+1 yılbisiklet sürmenin neresi ayıp ya şok oldum
00 YorumlaAyıp filan değil kim ayıp diyor.
05 Yorumla- +1 yıl
Komsular disardaki bakan yaslisiyla genciyle herkes.
- +1 yıl
O bakislardan emin ol kisen bile rahatsiz olursun.
- +1 yıl
Amin tesekkurler
Görende cıbıldak sürüyorsun sanacak
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen ya.
+1 yılNe bakıyorsunuz sen millete
01 Yorumla- +1 yıl
Rahatsiz oluyorum sonucta. Butun gozler ustumde yaslilar bile laf atiyo
- Devamını Gör (7)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?