tipide matah bir şey değil tazmanya canavarına benziyor
çocukken bana sal. ak falan derdi sırf bu yüzden o konuştuğu kişiler öğretmen olarak falan atandı bende 7 yılın sonunda üniversiteyi anca bitirdim
ben 25 yaşındayım bu arada
tipide matah bir şey değil tazmanya canavarına benziyor
çocukken bana sal. ak falan derdi sırf bu yüzden o konuştuğu kişiler öğretmen olarak falan atandı bende 7 yılın sonunda üniversiteyi anca bitirdim
ben 25 yaşındayım bu arada
Babanla kavga ederek bir yere varamazsın Hatun sevmek zorunda değilsin onu imkanı varsa bir iş bul ayrı bir eve çık hiç boşuna didişip huzurunu kaçırma
Cevap
6Cevap
Narsist biriymiş egosunu senin üzerinde tatmin etmiş. Böyle insanlar insanın özgüvenini düşürür yapacağı başarı var ise de yaptırmaz.
yahu hani yakışıklı görgülü falan olsa lafım yok afedersin tazmanya canavarına dönüştü yemek yemekten yüz göz bir tuhaf oldu
bi yere gitsek tatile falan horlamasından tatili mahvederdi
Birde ona sor narsist insan bunun farkına varmaz mükemmel olduğunu sanır.
sorma , aynaya bakmaya bile tenezzül etmez
Allah sabır versin
Amin :)
Kafana takılan bir şey olursa sorabilirsin iyi geceler
Bence hedef koy kendine s alak dedirtme
üniversiteyi bitirdim ama ne zorluklarla bi bilsen o özgüveni yerine oturtana kadar neler çektim bi süre daha evdeyim ama umarım uzun sürmez
Ben de yedi yılda bitirdim sonra bir yıl iş aradım şimdi çalışıyorum pes etme
pes etmeyeceğimde 5 dk önce bahçede elin kızıyla güldü etti ondan özgüven aldı sabahtan beri evin bulaşığını çamaşırnı topluyorum eve bi geldi kapıyı ört dedim diye sen bişeymi zannediyosun kendini diyor ya evin dış kapısı açık kalırmı afedersin insanlık halleri yani havluyla banyoya gittiğim oluyor
Ben babamla çok atıştım 😂 gelip geçici bunlar şu an iş bulamadığın için hafif bir bunalımdasın ailen de anlayış göstermiyor
Konuyla alakasız 24 yaşında hemşirelik okunur mu?
puanın tutuyormu
23 olmama az kaldı bu yıl hazırlancam gidicem inşallah 24 te başlamış olurum
okunur bence ya kendine güveniyorsan
Okuma konusunda sıkıntı yok. Sadece geç kalmışlık hissine giriyorum aslında hemşirelik üstü istiyorum bu durumda yapacağım anca hemşirelik.
hemşirelik kötümü sanıyorsun iyidir tabi ama atamasını iş imkanlarını bilemem tabi o alanla bağlantım yok benim puan türüm sayısal değildi
Ataması iyi şu an okuduğum mesleğe vereceğim emekle aynı olacak gibi duruyor onu beklemektense sağlık alanını seviyorum orada çaba gösterir hayatıma bakarım senin gibi aile konusunda çok şanssızım
şu an ne okuyorsun
Mezunum ön lisans banka ve sigorta okudum yaşadığım yerde özel sektörde bile iş bulamadım.
hmm çalışmıyorsan ve okumuyorsan neden okumayasınki olabilir bence
Bimde işe girip uykumdan feragat edip çalışmam gerekiyor çünkü ailem bu kadar zamandır boşuna okudun diye zorbalıyor kendim halledeceğim inşallah
evde çalışmayacakmısın neden işe girmen gerekiyor
Çünkü aile baskısı var evde durunca babam asla dershane parası vermez deneme için yani. Bu dönem çalışmaya çalıştım ne kitap aldılar ne bişey. Psikolojik olarak çöküşe girdim son 4 ay kala bıraktım. şu an çalışmak zorundayım çünkü evde durunca evli olan ablam bile zorbalıyor yine mi okuyacaksın diye sanki kolay bişey olunuyor da ben kendim olamıyorum gibi davranıyorlar.
muhasebecilik gibi bişey yapamıyormusun
Yapabiliyorum baktığım işler de var ama işlerin hepsi dar görüşlü dayımlar inşaat sektöründe onlar gibi inşaat sektörler var alım yapıyorlar ve bizimkiler herkesi tanınıyor hayatta izin vermezler. Aile kaderdir. Yaşadığım yerde g@t kadar
yani iş imkanın var ama göndermiyorlarmı
Evet o alanda var göndermezler bende başvuru yapmadım. İstanbul'da da var yani 35-40k maaş geçirmem diye gitmiyorum
Okumanın yaşı yok
değişken mi
yok dışarı iyi kendi çocuklarında özgüvene dair kırıntı bırakmıyor
insan 1. sınıfa giden çocuğuna s alak dermi benim babam yemin ederim diyordu ya küçük çocuk yani ne derdin olabilir onunla
Babalar hep öyledir aslında
değil ya kendimizi kandırmayalım benimki oturmayı kalkmayıda bilmiyor dışarıda görüyorum hayet düzgün kişiler var baba olan
Benim babam da aynı ama. Milletin içinde gt etmek istiyor deyim yerindeyse. O yüzdende kaybeden biz olduk.
öyle işte başkalarının çocukları atanıyor sağda solda iş buluyor bizde bakıyoruz aq böyle insanmı olur insan açar iki kitap okur ya cahillik desem kardeşleri de böyle değil yani
Bizimkinin kardeşleri cahil ama kendisi kardeş düşkünü 🤣
elaemin faydası olacak sanıyorlar kimse kimseinin umrunda değil :D , bizim burada belediye seçimi olunca kazanan adayın peşinde konvoy yaptı tüm yalakalar :D
Ya bizimki aslında kardeş yüreği diye yapıyor da bir bok olacağı yok onlardan
görüşme valla ya faydaları yok tam tersine zararları oluyor kar zarar hesabı yapınca
Aynen öyle Allah cezalarını versin
Anormal
Anormal durumu
dekolte veroomu kadn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?