Evet bana yarin goruselim mi demism yani yarin soylemeyi dusunuyo bence ama profil fotografinda goruluyir. Şok oldum ama tebrik etmedim tabii ki. Yarin gorumeyide dusunmuyorum. Beni davet etmediyse tercihini yapmistir. Yaniliyor muyum
Hayir asla. Soylemedi. Gecen sene baskasiyla nisanliydi. Sanirim gizli kalsin istedi nisanlanana kadar. Onemli olan bu degil. Onemli olan nisanlanacagini soylememesi. Neyse. Herkes koca delisi olmus. Bukunca baskasini unutuyorlar. Hadi bakalim yanindaki seni uzunce arkadasa ihtiyacin olmayacak mi. Ben birakiuorum. Herkes kendi basinin caresine bakar nasil olsa. Iyi gununde olmami istemiyorsa benden gunah gider
Ben de onu cok yakin goremiyordum hareketlerinden dolayi. Ani duygu fegisimleri falan. Rahatsiz oluyordum bazen. Sadece durust oldugu icin arkadas kalmsttim. Ama gerek yokmus
Hayir. Cunku kimseye anlatamadiklarini bana anlatiyordu. Gayette bana guveniyordu cunku ben guvenilir biriyim. Davet etmemesi tamamen kendisiyle ilgili. Dugunune davet eder ama ben gitmem. Para taktirmaya gekince insanlar tanimadigini da ediyor. Neyse ben de nisanlandigimda davet etmeyecegim. Uyumusyorduk zaten Sadece hayal kirikligi oldu.
Hayir neden biloyor musun. Saglikli bir insan olsa sorardim tum samimiyetimle. Ama egoist bir kiz. Yani beni tatmin edecek vor sebep sunacagini ve bunun icin eneeji sarfedecegini dusunuyorum. Biraz koylumsu vir kiz. Hep ustte kalmak istiyor. Beni niye davet etmedin durumuna boyle bir kisinin yaninda dusmek istemiyorum.
Hayir bilmiyorun. Gecen sene baskasoyla nisanliydi. O zamanda davet etmemisti ama o zaman yain degildik. Ama simdi baskasiyla bisanlandi yine aynisini yapti. Beni saymadiysa bence bitmistir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Zor gününde yanında olan ve hangi şartlarda olursa olsun seni satmayan biri.
Peki weni satmiyorsa, durutse ama seni nisanina davet etmediyse. Hala gercek arkadas mi oluyor
Gerçek arkadaşlık ne olursa olsun yanında olan ve seni anlayan kişidir
Peki durust biriyse ama seni nisanina davet etmediyse. Bu ne demek oluyor
Çok yakın arkadasmisiniz
Asiri degil ama yeterince evet
Biraz iletişimi kes onda ne kadar varsın ölç
Evet bana yarin goruselim mi demism yani yarin soylemeyi dusunuyo bence ama profil fotografinda goruluyir. Şok oldum ama tebrik etmedim tabii ki. Yarin gorumeyide dusunmuyorum. Beni davet etmediyse tercihini yapmistir. Yaniliyor muyum
Bence gönül koymakta haklısın peki sen ne zman nisanlanacagini biliyormuydun?
Hayir asla. Soylemedi. Gecen sene baskasiyla nisanliydi. Sanirim gizli kalsin istedi nisanlanana kadar. Onemli olan bu degil. Onemli olan nisanlanacagini soylememesi. Neyse. Herkes koca delisi olmus. Bukunca baskasini unutuyorlar. Hadi bakalim yanindaki seni uzunce arkadasa ihtiyacin olmayacak mi. Ben birakiuorum. Herkes kendi basinin caresine bakar nasil olsa. Iyi gununde olmami istemiyorsa benden gunah gider
Koca delisi başka bir şey ama seni demekki çok yakın görmüyor
Bence mesafe iyidir
Ben de onu cok yakin goremiyordum hareketlerinden dolayi. Ani duygu fegisimleri falan. Rahatsiz oluyordum bazen. Sadece durust oldugu icin arkadas kalmsttim. Ama gerek yokmus
Bu arkadaşlık zaten yürümez seni yakın görseydi davet ederdi sen sadece sıradan bir arkadaş olarak görüyor
Hayir. Cunku kimseye anlatamadiklarini bana anlatiyordu. Gayette bana guveniyordu cunku ben guvenilir biriyim. Davet etmemesi tamamen kendisiyle ilgili. Dugunune davet eder ama ben gitmem. Para taktirmaya gekince insanlar tanimadigini da ediyor. Neyse ben de nisanlandigimda davet etmeyecegim. Uyumusyorduk zaten
Sadece hayal kirikligi oldu.
Çok büyük yanlış yapmış sana yarın git bakalım ne şöylecek
Hayir neden biloyor musun. Saglikli bir insan olsa sorardim tum samimiyetimle. Ama egoist bir kiz. Yani beni tatmin edecek vor sebep sunacagini ve bunun icin eneeji sarfedecegini dusunuyorum. Biraz koylumsu vir kiz. Hep ustte kalmak istiyor. Beni niye davet etmedin durumuna boyle bir kisinin yaninda dusmek istemiyorum.
O zman direk iletişimi keseceksin ozlden eklersen ordan konusalim sohbet etmiş oluruz
Gecesinde gunduzunde sikintinda derdinde her zaman destek olmak yardımcı olmak ilgi göstermek yanlız birakmamak kötü günlerinde yanında olmak
İyiliğini isteyen zor zamanında yanında olan
Zor gününde her konuda destek çıkan koşulsuz yanında olan kisidir
Zor gününde yanında olan ve hangi şartlarda olursa olsun seni satmayan biri.
Günümüzde her şey çıkar ilişkisine dönmüş vaziyette
Güven verendir herseyden ötürü
aile gibi hissettiriyosa okey
He aynen
Yıllarca görüşmesen bile hâlâ sohbet edebildiğin
Gercek arkadasla neden yillarca gorusmeyeceksin
Yav öyle bir durum olsa
Üzülürdüm
Baska. Gorusmeyi keser miydin
Kesmezdim. Nedenini açıklamadı mı
Hayir daha sormadim ama sormayacagimda.
Sen biliyorsun
Hayir bilmiyorun. Gecen sene baskasoyla nisanliydi. O zamanda davet etmemisti ama o zaman yain degildik. Ama simdi baskasiyla bisanlandi yine aynisini yapti. Beni saymadiysa bence bitmistir
Her zaman arkanda birinin olduğunu hissetmek
Yok öyle bir sey
Olmadigi icin tanimlayamadim
😅🤷♀️
Kulaklarımı çeken kızdır
Doatur guvendir