Dışlanmak istemiyorum?

Merhaba bugün arkadaşlarımla konuşurken birşeylerden bahsediyordum eğer yeni bir dünya kursaydım bu tarz maço erkekler olmaz dedim kız arkadaşım da sinirlenip benim kocalarıma bir şey diyemezsin dedi kocalarım dediği kişiler ise Koreli bir kaç idol.. ben de ne alaka kendi hayalim değil mi istersem onları koymak dedim arkadaşım da sinirlenerek sen o boyla hiçbir şey yapamazsın diyerek dalga geçti her kavgamız da boyumdan bahsediyor kendisi uzun benim boyum ise yaşıma göre normal kızdı ve gruptan çıktı sonrasında diğer arkadaşlarıma sorun neden böyle yapıyor diye o kişiler de random atarak şaka yapıyor dediler gülerek güldükleri şey komik değildi sevdiği şeylerle ilgili en ufak eleştiriye açık değiller ama onlar benim sevdiğim şeylere kötü şeyler derken ben bir şey demiyordum mesajlarıma bakmıyorlar çok soğuk davranıyorlar en zor anlarında dahi ben vardım ama buna rağmen böyle davranıyorlar aşırı sinirlerim bozuldu ne yapmalıyım onlar benim tek arkadaşım bir kişi ile küstüm diğerleri ile küsmek istemiyorum ama soğuk davranıyorlar haklılar mı?
Dışlanmak istemiyorum?