Calis bu evden git biktik. lan para getiriyim derdindeler. istenmiyorumda
Madem istemiyonuz niye yaptiniz. kiz olmak varmis arkadas
Madem istemiyonuz niye yaptiniz. kiz olmak varmis arkadas
Kardeşim kusura bakmada eğer bir iş yapıp para getirmiyorsan ya da aileni gururlandıracak şekilde okumadıysan, Ailen haklı. Hiç bir anne baba, boş boş evde otursun ya da okumasın diye çocuk yapmaz. Okusun, çalışsın, büyük adam olsun diye çocuk yapar. Send hiç biri yoksa ne bekliyorsun ki? sonra bakmayacaksanız beni neden doğurdunuz diyorsun. Olur mu öyle madem çalışmayacaksın ya da okumayacaksın. Neden bu yaşa kadar seni büyütmek için uğraştılar? sadece evlat olduğun için mi? evlatlık bir yere kadar. Yurt dışında bir çok ülke de ailelerin çocukları 18'i görünce evden zorla gönderiyor. Biz yine kıyamıyoruz.
Böyle olacağını tahmin etmiyolardı belkide çalışkan bir oğlum olsun, yaşlanınca bize baksın, parasının bir kısmını bize versin bizi yaşatsın diye düşündüler. Erkek olmak yük değilde ailenin bir işine yaramayan evlatlar onlar için bir yük oluyo genelde. Ben işe girmeden önce üniversiyede gitmek istemiyodum uzak bir yere çıkmıştı okul korkuyodum yeni bir hayat kurmaya kendi ayaklarımın üzerinde durup kendi sorumluluğu almaya bu zamana kadar hep eve tıkılıp, sosyalleşmeyip 0 çevreyle, hiç dışarı çıkmadığım için banada aynısı söyleniyordu git bir işe çalış enayi değiliz biz abin ablan çalışıyor bir ömür boyu siz sana bakamayız diye. Haklılardıda ama işte korkuyodum.
Knk zevkine olmuş atık gibiyim
Cevap
1Cevap
İyi işte sen de kendini en iyi şekilde yetiştir oku çalış evden ayrıl kendi düzenini kur
Knk kötü puan aldım yksden
Ben kızım ama bende de aynı durum. Biz de kız erkek ayrimcilgi yok. Yok sen kizsin ya da erkeksin vs. Gibi. Ben tabi Ailemin bu hareketj taktir ediyorum. Kendi ayaklarimin üzerinde durmayı ogretiyorlar.
Kız doğmakta zor insan olarak yaşamak bence başlı başına zor
Var olmak basli basina bir yuk
Aynen oyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?