Arkadaşım sevgilisinin geçmişi çok kirli, ona söylemeli miyim?

Erkek bir arkadaşım var. Abartısız kendisi sütten çıkmış ak kaşıktır. Eli yüzü düzgün, işinde gücünde bir adamdır. Çok temiz kalpli ve merhametlidir.

Mahallemize yeni bir kız taşındı ve bunlar hemen birbirilerinden etkilendiler yani aylarca konuştular falan şimdi beraberler. Arkadaşım da o kızla çok mutlu.

Kızla fazla samimi değilim. Samimiyet kurmaya çalıştım ama o bana hep soğuk davrandı. Kendisi hakkında hiçbir şey anlatmıyor. Dünya küçük yeni, kuzenim bir tanıdığı eskiden onunla aynı mahallede oturuyordu ve o anlattı bize. Kız tüm mahallenin altına geçmiş… Sevgiliyken, sevgili değilken, bulduğu herkesle yatmış. Başta inanmadık ama bir sürü kanıt vs gösterdi.

Feministler ayağı kalkmasın ama ben arkadaşıma bir or… layık görmüyorum. İş ciddiye binmeden arkadaşıma bunu söylemek istiyorum çünkü böyle kirli bir insanı kimse haketmez. Hani yine beraber olmak istiyorlarsa da en azından kızın geçmişini bilsin öyle kabul etsin. Şu an arkadaşım resmen s*lak yerine konuluyor.

Kuzenim de geçmiş geçmişte kaldı belki kız pişman olmuştur değişmiştir kendine yeni bir sayfa açıyordur falan diyor ama yine de arkadaşım bilmeli. Sizce ne yapayım söyleyeyim mi söylemeyeyim mi?

Arkadaşım sevgilisinin geçmişi çok kirli, ona söylemeli miyim?