Mesela boyları, Kültürleri, Kendilerine has kokuları nedir, güzel bir kokuları mı var kötü mü çekici mi kokuları, saç renkleri ne uzun mu saçları dalgalı mı, Erken yaşta mı evlenirler bu erken yaşta evlenme bilgisi doğru mu, kaç çocuk yaparlar, suriye de etnik kökenler ne Hangi Irk ve Hangi din ve Hangi meshebe inanırlar, Kadınları nasıldır, kadınlarının özellikleri nasıldır, Eğitime giderler mi severler mi eğitimi, hastaneleri, Yemek hijyenleri nasıldırmesela bunları bilmek istiyorum.
Neden bunları bilmek istiyorsun diye soracak olursanız sevdiğim erkek suriyeli ve ben kültürlerini en ince ayrıntısına kadar bilen birilerinden yardım almak istiyorum (ama özelden değil) çünkü yarın bir gün cesaretimi toplayıp gidip çıkma teklifi edersem kabul edecek yüksek ihtimal ve iş evliliğe doğru gidecek ben evlenmeden hatta daha açılmadan bu bilgileri bilmek istiyorum. Bana yardımcı olmak isteyen varsa Lütfen yazsın. Lütfen. Rica ediyorum 🧏🏼♀️
Neden bunları bilmek istiyorsun diye soracak olursanız sevdiğim erkek suriyeli ve ben kültürlerini en ince ayrıntısına kadar bilen birilerinden yardım almak istiyorum (ama özelden değil) çünkü yarın bir gün cesaretimi toplayıp gidip çıkma teklifi edersem kabul edecek yüksek ihtimal ve iş evliliğe doğru gidecek ben evlenmeden hatta daha açılmadan bu bilgileri bilmek istiyorum. Bana yardımcı olmak isteyen varsa Lütfen yazsın. Lütfen. Rica ediyorum 🧏🏼♀️
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer