Güncellemeler
+1 yıl
Güncel?
Güncellemeler
+1 yıl
Görüşleri bekliyorum
Biz bu insanlara Suriyeli diyip duruyoruz ama ırkları ne oluyor bunların tam olarak mesela Almanya -Alman Fransa-Fransız Türkiye-Türk peki Suriye halkı hangi ırktan?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bilmiyorum orta doğu ırklarından
Suriye'de Arap da var, Kürt de var, Türkmen de var, Çerkes de var... Epey çeşitli ırk var.
burada gördüklerimiz ne peki genelde?
Burada gördüklerimizde genelde Araplardır diye düşünüyorum, ama Türkmenler de varmış. Diğer ırklardan azdır herhalde.
Geneli arap ama Kürt ve Türkmenler de var bildiğim kadarıyla ırak iran göçmenleri bi kısımda Süryani var
Süryani oluyorlar. Fenotipleride”Assyroid”oluyor ama farklı fenotipede sahip olabilirler diğer milletlerle kaynaştıkları için.
İtalyan
Trolleme
aşk olsun, sormuşsun söyledim neden trolleyim.. Bu suriyede olanlar Sicilya dan gitme. Sicilya, sucilya, surilya, sonra zamanla Suriye olmuş işte
Arap
Ama ben Turizm de çalıştım bir süre mesela Suudi Araplara ya da Lübnanlılara hiç benzemiyor bunlar?
Ben arap diye biliyorum. O bölge komple arap hatta. Mesela Rus, Ukrayna vs nasıl slav, o şekilde. Ama yanılıyor olabilirim tabi. Elbet aralarında kültürel fark olur diye düşünüyorum.
Suri
Yahu Rus var Rum var Ermeni var Arap var bunlarında bir ırkı olmalı. suri diye ırk mı olur o ülkenin adı?
Beni bağlamaz benim gözümde hepsi Suri
Yanıtların çoğu Arap oldukları yönünde
Arap geneli ama kürdü var türkü var...
Arap
Suriye Arap ya
O*ospu cocugu ırkı
Arap
Arap