Dün öldüresiye dayak yedim iki saat herkes toplanmış dinleyip izliyor evin önünde. kimse polisi aramamis, karşı camdan video bile çektiler kurtarmiyorlar, her halde ölmemi bekliyorlar ambulans gelip cesedimi alsın diye, üstelik bu Avusturya da oluyor cahiler desem değil insanlar robot olmuş kötü olmuş izliyorlar. annem memlekete burada değil telefonda görüntülü konuşurken herseyi gördü. annemin önünde dövdü beni hasta annem vurma diye ağladıkça daha çok dövdü. cama çıkmak istiyorum tekmeyle itip yatak odasında dovuyor kapıya gidiyorum kaçmaya bir vurdu yüzüme kafam ve gözüm şişti yatak odasında belime tekmeyle vurdu altıma işedim, annem teyzemleri enistemleri aradı da geldiler onu dövdüler kurtardılar beni , büyük eniştem onu çok dövdü ağzını burnunu kan etti ve yalvarmaya başladı karımı seviyorum abi yapma diyor cama çıktı kendimi aticam diyor polis diye bağırdı. .. Ve polisi aradı ambulansı aradi o beni sikayet eti dovduler beni dedi 10 dakika dayak bile yemek istemiyor canı tatlı. kendisi beni 2 sat dövdü oldurucesine ve bir kadın çıkıp onun tarafını tutu o kadına da yazıklar olsun. kadın kadının en büyük düşmanı. demek kocama merak salmış insan böyle bir psikopata şahitlik edermi sıradaki kendisi olsun istiyor herhalde. Allah'tan dilerim benden beter döverler] o kadını kendini kurtaramasin bile. herhalde onuda kocam sikp dövsün istiyor. bugun arkadaşım yazmış onun bile derdi kendi ilişkisi ölüyorum diyorum verdiği cevaba bakın siz olsanız polisi aramizmisiniz yazıklar olsun?
Herkese yazıklar olsun insanlık gerçekten ölmüş bu günden sonra yanında gebersinler bakmam?
Geçmiş olsun ama bunun çözümü bu değil hemen boşanman lazımdı belliki her seferinde affetmişşin bu olayda birazda kendini sorgula ben neden bu eziyeti çekiyorum diye kimsenin böyle bir şey yapmaya hakkı yok lütfen en kisa zamanda gerekeni yap
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Aynı şeyi bende yaşadım o kadar şiddet gördüm tehdit edildim ailemle sevdiklerimle bişey yapamadım ama koca apartmanda bir kişi bile bir gün polis gondermedi o kadar ses kavgaya gerçekten yazıklar olsun.
Geçmiş olsun. Başına geleni başka kadının başına gelsin diye beddua etmen yanlış. Hiç bir kadın ya da canlı bunu haketmez. Sen de şikayetçi ol. Öldüresiye dövdüyse daha neyin eşi olur.
Avrupa da gercekten bazi seyler önemsenmiyor uyusturucu bagimlisi tarafindan sag karin boslugumdan bicaklandim ve benden önce adami saldilar komedi gibi Avrupa da pek adalet yok gibi görünüyor...
Senin bu sıkıntın yeni degilki sürekli böylesin eşin ile neden bosamiyorsun hala adam psikopat belli boşanmak çokmu zor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Dayak yedigin halde affedip barisiyosan millet ne desin? Sözlerinin bi hükmü yok. Arkadasin umursamaz davranmış üstüne sacmalamis ataerkil domuzlar gibi