Öncelikle merhaba 1 yıllık evliyim ve sizede danışmak istiyorum ben severek evlendim eşim beni kandırdı tabi neyse evliliğinin 1. ayı hamile kaldım erken yani bunuda geçtim eşim ve ailesi benide ailemide kandırdı. Ben doğum yaptım annem yanımda 40 kalıcaktı ve 30. Günü tamamladı eşimin ailesi geldi onlar köyde kalıyo ben kalmak istemiyorum kavga ettiler ailemi bizi evden kovdular bundan önce kaynanam eşimin ve ailemin yanında çok kötü konuştu hakkımdan eşim tek kelime etmedi anasına sığındı. Annem gıl evlerine döndüler ben eşim bebeğim tek kaldık ramazan bayramına 1 gün kala köye gittik bebeğimin 40 ı çıkmadı daha kaynanam üstüme geldi kavga etti. Benimle ve ben dışarı kaçtım. Eşim geldi içeri girdi kaynanam ona karın sana karılık yapmıcakmış sen ona kocalık yapamıyon dedi. O sıradada kırkı çıkmayan kucagımda bebeğim ve eşimin anadı doldurdu eşim çıkarttı silahı bana ateş etti ama mermi cebinde ydi yani mermi olsaydı beni vurmuştu şimdi sevmemekle ondan nefret etmemde ve düşmanım belirlememde haklımıyım haksızmıyım.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Allah yardımcın olsun kucağındaki senin olduğu kadar onunda bebeğiydi. Böyle bir insandan eş olmaz kaç kurtul
Yapmaya çalıştım bırakmadılar bebeğimi elimden alırlardı
Ozaman sessiz kal mazluma yat muhattap olma bebeğin için böyle yap Allaha sığın
Bebeğim içn mecburum aynen
Bide kendi tarafından dişli bir erkek varsa onlara kafa tutabilecek ve size yakın biri onun himayesinde ailene gidebilirsin
Bunlar ailecek deli
Her deliden daha deli biri vardır. Ama gözün korkmuş belli ki. En iyisi muhattap olma mazluma yat derim
Yaaa nasıl insanlar var otur konuş kocanla daha olmadı yollarınızı ayırın çünkü o çocugun da psikolojisi var sonuçta
Boşanmak istedim ama bana gidersen seninde kafana sıkarım kendi kafamda sıkarım dedi
Öyle bir piskopat ile nasıl evelndin acaba ya yazık valla köle gibi yanında mı duracaksın ya yalın kaö bu arada ki😥
Ay bunun sevgisi başkaydı dedim ayrılıcaktım sevgiliyken sırbistanda çalışıyodu ordan tek başına benim içn geldi hep yazardı arardı kavga etmezdik inandım ama beni çok iyi kandırdı mecbur bebeğim için katlanıcam
Yaşım 20
Bugün bunu yapan yarın başka bişey yaparsa n'olacak sana boşan demiyorum ama konulmaya çalış sorunu bulun yumşak yumsak
Denemedim mi sanıyosun geçen senden soğudum dedim boş boş konuşma dedi evliyiz ama hep telefona bakar uyur ne sohbet ederiz ne konuşurız yok yok hep telefon bir şey anlatmaz bana ama ben konuşunca hep boş konuşuyon der
Ya böyle hayat geçmez kusura bakma daha 20 yaşındasın bir kere daha konuş ama sorunu bulmaya çalış eğer baktın olmuyor en son tekrar boşanmak istediğini söyle ailene de anlat böyle durumda yanında olması gerekiyor yalın genç belki yeni taliplerin çıkacak (boşanmanı istemem ama hayatta böyle geçmez maalesef)
Ben yeniden evlenmek talip içn yapmam ben boşansam asla evlenmem bir kere battım ben bidaha batmam ama olmuyo
Büyük konuşmayın hayat bu lakin dediğim gibi son kez de olsa konuş ayrılık için değil sorunları tamamlamak için ☺️
Kurtulmussun işte birak gitsin
Bırakmak istedim o bırakmıyo
Oldu başka istediği var mı birak gitsin şikayetçi ol uzaklaştırma çıkar
Soğuduğumu söyledim boş boş konuşma diyo bebeğiyle asla ilgilenmez hep telefona bakar bir şey anlatmaz böyle evlilik mi olur ya
Tamam işte kurtul gitsin hayatın daha fazla zehir olmasın
Boşanmak istediğimi söyledim ama seninde kafana sıkarım kendikiminde diyo
Polise git
Kızımı alırlarmı elimden 1 yaşına gelse babaya verirler diyolar
O adama hiç birsey vermezler msjlari silme kayıt al
Onla olan Mesajlarım dersen mesajda değil yüzyüze söyledi onla ilgili mesajım yok böyle
sana fayda gelmez ondan bilmiyorum artik
Gelmezki hem anacı abisinin sözünden çıkmaz herkeze laf taşır dedikodu desen var bu erkeklik mi peki
Erkeklik ile alakası yok karakter meselesi
Öyle
Kimileri değer veriyor değer görmüyor doğru insan çok önemli
Ve ben o değer verip görmeyenlerden oldum
Hep böyle olur biliyormusun çok sevenler hep kaybeder
Çok doğru söz
O yüzden ne olursa olsun deli gibi baglanmamali insan
Evet buda hata yapar demeli ve ona göre dereceli yaklaşmalı
Üzüldüm adına ne hevesli evlendin sonuca bak hayirlisi olsun hakkinda
Amin amin