Hiç arkadaşım yok herşeyi ya eşime ya anneme yansıtıyorum?

Sorunlu biri değilim normalde arkadaşlarım vardı bazı sebeplerden yollar ayrıldı vs bitti arkadaşlığımız hayatımda herşeyimi konuşabileceğim bir kız arkadaşım hani derler ya dostum yok. Komşum da yok tuhaf bi yerde oturuyorum kimse kimseyle konuşmuyor. İş yerinde de hep yaşlılarla çalışıyorum. Yalnızlığım var anlayacağınız arkadaş bakımından. Ben de yaşadığım her şeyde alacağım her şeyde sorunlarımda ya eşime ya anneme bahsediyorum. Ama artık bıktılar sanırım. Bir de bazen konuşma isteğim çok oluyor boş konular da konuşabiliyorum. Enerjimi atamıyorum çünkü.
Eşimin ailesinde veya kendi ailemde bir şey yaşasam bi arkadaşımla dedikodu yapamıyorum ya eşime yansıtıyorum ya annemle paylaşıyorum bu kez de hep kavga gürültü oluyor halbuki kötü niyetli yapmıyorum.

Psikoloğa gittim o da yalnızlıktan böylesin işte yazı yazmayı dene felan dedi sosyalleş felan. Ben sosyalleşmem ki şimdi bebeğim doğacak , e insanlara da çok güven olmuyor bu devirde nerde sosyalleşeyim ki şimdiden sonra.
Ama çok bunalıyorum. Napabilirim fikri olan var mı?

Güncellemeler
1 yıl
Yani bir kız arkadaşım yok ki ya canım sıkıldı gel bi kahve içelim , ya da bana nasılsın bugün diyen , oturup kaynanamızın eşimizin bazen bi arkadaşımızın ne bileyim deidkodusunu etsek derdini dinlesek, zor günümüzde destek olsak , ya da sadece havadan sudan konuşup gülüp eğlenip kafamızı boşaltsak. Ama benim hayatımda böyle biri olmadığından hep iş ev herşeyi eşime anlatıyorum
Güncellemeler
1 yıl
Ben kimseyle dertleşmek için bu soruyu paylaşmadım bana böyle şeyler yazmayın
Hiç arkadaşım yok herşeyi ya eşime ya anneme yansıtıyorum?