Aile & Toplum Sizi bir ormanın ortasına bıraksak, kaç gün yaşarsınız🌲? Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 46 Yapay Zekaya Sor Ailemi çok özlerim ve korkarım ya 🥺1 gün belki kalabilirim Sizi bir ormanın ortasına bıraksak, kaç gün yaşarsınız🌲? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Ben hayatta kalamam pek. 2 0 Yorumla
Bαყαɳʂҽϝƙαƚ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Orman deyince aklıma direkt olarak ayılar geliyor.😄Kız ayılar yer beni aileyi düşünen kim can derdinde olucam ahahay 😄 o yüzden hiç yaşayamam ben... 2 0 Yorumla
s LastGuest Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 954 cevap paylaştı. Abileriiiiiiim diye bi bağırırım. Ayı abilerim bakar bana. 1 0 Yorumla
DerFlieger Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Valla bear. g ve edd stafford çok izledim kendime güveniyorum 😄 1 0 Yorumla
MadamNesli Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Ömrümü orada geçirebilirim bence ama telefon falan yok ya sıkılırım hdidhdud 1 0 Yorumla
befoderler Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Büyük ihtimalle 1 gün. Sonra zaten korkudan kanım çekilmiş bir şekilde bulurlar beni. 1 0 Yorumla
AsteriaTitan Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Ağaca çıkarım, sabah olana kadar beklerim. Sabah olduktan sonra yola koyulurum. 1 0 Yorumla
kalp-komutanı Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kac yil demek istedin heralde? Ben her yerde azami sekilde yasayabilicek kadar bilgi birikimine sahibim. Yillarca yasayabilirim. Tabi ilk gun gelip karsima aslan panter falan cikmazsa 😂 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Bırakırken yemek de birde wifisi de olursa kalırım 5.. 10 gün jsjsjs 0 0 Yorumla
Mirza4 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 1 yıl Bir kasa 70lik rakı verilsin bir kasa balık kasalar bitene kadar 1 0 Yorumla
eleguneferidun Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl yanımda sevgilim olsun yaşarım bi ömür. 1 0 Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. ben yaşayamam dayanamam yani 1 0 Yorumla
Darkkklifeee Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 544 cevap paylaştı. Hemen en yakın yola çıkar kurtulurum 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Verilen cephaneye bağlı 😄 1 0 Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ben kalamam korkarım. Ayı sesi çıkar 😃 1 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Orman'dan çıkana kadar 1 0 Yorumla
mack34 Takip Et Xper 7 Yaş: 125 , eic 100% 1 yıl Uzun bir süre yaşarim doğada yaşam dersleri aldım 1 0 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Hayatta kaldıkça kalırım sıkıntı yok 😂 1 0 Yorumla
aitowa Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Üşengeç ve şanssız olduğum için fazla yaşamam 1 0 Yorumla
Palavrainanmamsana Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 yıl İlk günden kurda kuzuya yem olursam 🥲 üzücü olurdu 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,6b cevap paylaştı. En fazla 1 hafta 2 0 Yorumla
Filmkoliküyeyim Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Alışırsam gittiği yere kadar yaşayabilirim. 0 0 Yorumla
AntiAnensefalik Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 379 cevap paylaştı. Bilmem kaç gün yaşarım acaba ki 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. 2 gün falan her halde 0 0 Yorumla
-Felaketce- Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Çaresizçe kalabildiğim kadar idare ederim 0 0 Yorumla
OdaOlmadı Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 739 cevap paylaştı. Bir daha dönmem ben 1 0 Yorumla
zeynepdok78 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 453 cevap paylaştı. Hemen kaçarım 1 0 Yorumla
Papatiam Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 437 cevap paylaştı. 5 dakika :) 1 0 Yorumla
ladycurio Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 96% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 573 cevap paylaştı. 1 gün bile kalamam 1 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. uc gun yasarim 1 0 Yorumla
hicdeyingecin Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 478 cevap paylaştı. Max 1 hafta 1 0 Yorumla
saige123 Takip Et Xper 2 Yaş: 19 1 yıl Ya şimdi beni niye ormanın ortasına bırakıyorsun 0 1 Yorumla Bilmiyom_ya 1 yıl Jsjsjsjw Yorumla
okan4343 Takip Et Guru Yaş: 46 1 yıl Aile & Toplum konusunda 672 cevap paylaştı. bakacazzzz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Ben hayatta kalamam pek.
Orman deyince aklıma direkt olarak ayılar geliyor.😄Kız ayılar yer beni aileyi düşünen kim can derdinde olucam ahahay 😄 o yüzden hiç yaşayamam ben...
Abileriiiiiiim diye bi bağırırım. Ayı abilerim bakar bana.
Valla bear. g ve edd stafford çok izledim kendime güveniyorum 😄
Ömrümü orada geçirebilirim bence ama telefon falan yok ya sıkılırım hdidhdud
Büyük ihtimalle 1 gün. Sonra zaten korkudan kanım çekilmiş bir şekilde bulurlar beni.
Ağaca çıkarım, sabah olana kadar beklerim. Sabah olduktan sonra yola koyulurum.
Kac yil demek istedin heralde? Ben her yerde azami sekilde yasayabilicek kadar bilgi birikimine sahibim. Yillarca yasayabilirim. Tabi ilk gun gelip karsima aslan panter falan cikmazsa 😂
Bırakırken yemek de birde wifisi de olursa kalırım 5.. 10 gün jsjsjs
Bir kasa 70lik rakı verilsin bir kasa balık kasalar bitene kadar
yanımda sevgilim olsun yaşarım bi ömür.
Ben ne bulsam yerim
ben yaşayamam dayanamam yani
1 saat bile duramam herhalde
Hemen en yakın yola çıkar kurtulurum
Verilen cephaneye bağlı 😄
Ben kalamam korkarım. Ayı sesi çıkar 😃
Orman'dan çıkana kadar
Hiç birakmasinlar kalamam.
Uzun bir süre yaşarim doğada yaşam dersleri aldım
Hayatta kaldıkça kalırım sıkıntı yok 😂
Üşengeç ve şanssız olduğum için fazla yaşamam
Arkanızdan koşarım 😄
😂😂
İlk günden kurda kuzuya yem olursam 🥲 üzücü olurdu
Meyve ağaçları ormanı olsun madem
Vallahi bilmiyorum ya
kök salar nesiller boyu yaşarım
En fazla 1 hafta
Alışırsam gittiği yere kadar yaşayabilirim.
Ölene kadar yaşarım (1 gün)
Bilmem kaç gün yaşarım acaba ki
2 gün falan her halde
Yarım saat bile yaşayamam
Çaresizçe kalabildiğim kadar idare ederim
Bir daha dönmem ben
Anında ölürüm.
Hemen kaçarım
Çıkana kadar
1 gün yaşayamam 😅
5 dakika :)
1 gün bile kalamam