Kişilik & Karakter Tahminen kaç yaşına kadar hayatta kalırsınız✨? Bilmiyom_ya Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Bu gidişle 50 yaşımı felan göremem ben büyük ihtimalle ya 🙄İLAN 🗣️Baylar ve bayanlar bu sadece bir tahmin sorusudur ❗ Tahminen kaç yaşına kadar hayatta kalırsınız✨? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. ben genç öleceğimi düşünüyorum sfsdfs 0 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı. Allah bilir tam 33 oldum çok kötü şeyler yaşadım atlattım yine yaşatılmaya çalışıldı yine kurtuldum Allah'a şükürler olsun Allah ne kadar ömür verirse 0 0 Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl İçimde hep 30 yaşından önce ölecekmişim gibi bir his var ama bu olmazsa 60ı bulur :D 0 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Fitness yapmaya devam ettiğim sürece 90 görürüm gibi 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 1 yıl 100 u bulurum 0 2 Yorumla Bilmiyom_ya 1 yıl Amca senin cenazene özel şimdiden çelenk hazırlattırıyorum bilgin olsun. rahmetli diyet yapmayı çok severdi jsjssjaj Yorumla вуηαяcσѕ 1 yıl Öf 😒 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. bunu kim bilebilir ya da öngörebilir ki? 5 dk sonra yaşayacağımız garanti mi? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Umrım çok sürmez ya. Kötü bir hayatım yok ama fazla yaşamakta istemiyorum 0 0 Yorumla
zeynepblaaaa Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl İçimden geliyo sanki 30 da olucek gibiyim 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı. Ne desem bilemedim valla kararsız kaldım 0 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,9b cevap paylaştı. Tövbe tövbe nereden bileyim 0 0 Yorumla
Garip_arzulu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 732 cevap paylaştı. 49 sonu 50 girmeden kara toprak 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Bilmem zaten ben erkenden yaşlandım 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. 35 yaşındayım 48 de giderim diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. 90 olur 0 0 Yorumla
zeynepdok78 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 994 cevap paylaştı. 55 yaşında 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
ben genç öleceğimi düşünüyorum sfsdfs
Allah bilir tam 33 oldum çok kötü şeyler yaşadım atlattım yine yaşatılmaya çalışıldı yine kurtuldum Allah'a şükürler olsun Allah ne kadar ömür verirse
İçimde hep 30 yaşından önce ölecekmişim gibi bir his var ama bu olmazsa 60ı bulur :D
Fitness yapmaya devam ettiğim sürece 90 görürüm gibi
100 u bulurum
Amca senin cenazene özel şimdiden çelenk hazırlattırıyorum bilgin olsun. rahmetli diyet yapmayı çok severdi jsjssjaj
Öf 😒
bunu kim bilebilir ya da öngörebilir ki?
5 dk sonra yaşayacağımız garanti mi?
Umrım çok sürmez ya. Kötü bir hayatım yok ama fazla yaşamakta istemiyorum
İçimden geliyo sanki 30 da olucek gibiyim
Ne desem bilemedim valla kararsız kaldım
Tövbe tövbe nereden bileyim
60 yaşına kadar
49 sonu 50 girmeden kara toprak
Bilmem zaten ben erkenden yaşlandım
35 yaşındayım 48 de giderim diye düşünüyorum
50 yi gördüm artık 51 sırada🤣
90 olur
108.